Last news in Fakti

13 Октомври, 2023 13:13 5 766 80

Терзиев срещу Хекимян - маратонки срещу лъснати обувки

  • антон-
  • хекимян-
  • васил-
  • терзиев

Въпрос за Кирил и Асен остави 10 секунди тишина в ефира

Терзиев срещу Хекимян - маратонки срещу лъснати обувки - 1
Кадър: Нова тв
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Защо аз, а не той? Това бе първият въпрос, на който трябваше да отговорят Васил Терзиев и Антон Хекемиян – кандидатите на ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, за кмет на София, по време на първия се тв дебат.

Защо съм подходящ за кмет на София?

„Защото обичам София, искам да остана в този град, искам да бъде зелен, уреден, чист, сигурен, модерен, град за пример. За тази цел трябва да бъдат решени много проблеми, които са се наслоили през годините. За целта трябва човек, който има воля да ги решава, който има умения да съставя екипи, който има умения да работи по комплексни проблеми. Човек, който има екип, с който да решава тези проблеми, а не екип от хора, които са ги създавали”, заяви Васил Терзиев.

„Кметът на София ще е този, когото хората изберат и на когото гласуват доверието. През последните 20 години съм спечелил доверието на зрителите с моята откритост, бързина в реакциите, в решаването на проблемите. Това ще правя като кмет. Кандидатирах се, защото смятам, че работата за София не бива да спира. А има реален такъв риск. Заради политически реваншизъм последните 2 години и половина, видяхме, че работата в държавата може да спре и блокира. Като гражданин на София не искам това да се случва. Големите проекти трябва да бъдат продължени, трябва да се работи за кварталите”, каза Антон Хекимян.

Абсолютно ала-бала, за да се започне разговор, но последва въпрос, който показа всичко.

Хекимян: „Знаете ли, че по време на COVID кризата и след нея, когато имаше криза с горивата и електричеството, кметът на Лондон е подпомогнат от правителството с 4 млрд. паунда за това градът да не блокира. Знаете ли колко пари даде Кирил Петков и какво предложи Асен Василев за градския транспорт?”

Последва 10 секунди тишина в ефира, докато Терзиев старателно си записваше въпроса? 10 секунди тишина показва само едно – прецизно обмислящ, хванат на тясно.

След като камерата се раздвижи из студиото ясно се видя и друго. Васил Терзиев – сиво сако, дънки, маратонки. Хекимян – костюм и с лъснати обувки. Еми, драги ми кандидати, и това има значение. Или Терзиев ходи неглиже и като Марк Зукърбърг, който ходи в 90% от времето с една зелена фланелка – не е само една в гардероба му, разбира се, иска да е по-посредствен, или някой трябва да му каже, че е добре да се спретне в костюм. Особено, когато ще се явява в тв ефир. Сако и дънки – може да се преглътне, но маратонките – не. Има етикет, когато ходиш в телевизия на дебат.

След отговор опорка от страна на Терзиев, Хекимян настоя да получи отговор на въпроса дали знае какво е дал Кирил Петков и какво е предложил Асен Василев по време на кризата с горивата.

„Трябва да има принципно отношение, което не зависи от това кой е на власт. Дори и да е имало грешки трябва да се поучим от тях”, заяви Терзиев.

„Нула лева е дал Кирил Петков, а Асен Василев предложи цената на билета да бъде повишена. Защо? Искате да ударите Фандъкова и ГЕРБ, но всъщност гражданите са потърпевши. Това ли е начинът, по който ще управлявате?”, каза Антон Хекимян.

Последва и въпрос на Васил Терзиев към Антон Хекимян. „Понеже много обичате да говорите за стандарти. Кой точно стандарт би следвала София под ваше управление и надзор? Стандартът, при който се защитава гражданският интерес, нещата се правят от първия път, няма корупционни схеми или стандартът на постоянно закъсняващите ремонти, ремонта на ремонта, на ремонта, непрозрачните обществени поръчки, мръсния въздух? Кой точно стандарт ще налагате? Този на еклектичната градска среда, който е постигнат благодарение на 17 години управление на партията, която ви е издигнала?”, попита Терзиев.

„Стандартът да следваме най-доброто за града си като граждани. През всичките тези години сме показвали нещата, за които говорите – различните видове плочки, неспазването на стандарта, закъсняването. Това е била наша основна цел. Стандартът, който аз искам да наложа и екипът ми се съгласи, е стандарт за всяко нещо – от тротоарната плочка до големия ремонт. Има наредба за градската среда, която казва каква ще е тротоарната плочка, как ще изглежда градското обзавеждане, как ще изглежда пейката. Като гражданин ще следя това да се случва. Всеки ден ще съм на всеки ремонт, ако трябва. Да спре ремонта на ремонта”, каза Хекимян.

Последваха отговори на въпроси от различно естество, но в речника на Терзиев така и не се чуха думите ГЕРБ и корупция. Защо ли… Работи ли „сглобката“, а това да е част от условието на некоалицията…


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 46 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хекимяна

    70 23 Отговор
    си купил нови трандафори , като няма с какво да лъсне , то поне те да лъщят !

    Коментиран от #16

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Кадир

    45 61 Отговор
    И двамата за нищо не стават. Но ако са на балотаж ще подкрепя Хекимян. Всичко свързано дори малко с Борис Бонев ме отвръщава.

    Коментиран от #8

  • 7 кокорчо

    50 19 Отговор
    И ДВАМАТА В КОША ЗА БОКЛУК
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 каунь

    37 9 Отговор
    мдааа и двамата напористи комсомолски шушумиги ма единия по малко - Екименчо
  • 10 Ветеран от протеста

    36 10 Отговор
    Задкулисието ви предлага двамата,да или не . Който и да изберете все печелятАми аз съм не и за двамата.Кой съм аз ли ,един обикновен гражданин ,един от вас.
  • 11 по-точно

    31 8 Отговор
    педaл срещу трaвеpc
  • 12 лекуващ лекар

    41 11 Отговор
    И двамата са хубави нестандартни момчета, стават за двойка и да си живеят щастливо след изборите за друго няма смисъл да се борят!!!! Който и да е от тях, мисля, че могат да съсипят София дори по-добре от уважаемата Йордечка Ван Дер Дъкова !!!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Буда Амфетаминов Бухалков

    32 6 Отговор
    Как беше казал Буда Амфетаминов Бухалков навремето: - „Това което аз ви обещая никой не може да ви го даде, защото парите оперират безкръвно и мигновено от срам и морал, от мен да го знаете“ !!!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 СЗО

    35 6 Отговор

    До коментар #1 от "Хекимяна":

    Арменеца си ги е взел от гардероба на бтв.

    Коментиран от #78

  • 17 умен

    25 6 Отговор
    Много пасивен беше Терзиев. Хекимян беше по-нападателен. Терзиев само се оправдаваше а Хекимян отговаряше с контра въпрос като бъде нападнат.
  • 18 воклинс

    35 6 Отговор
    Софиянци, ако тези две мишки ви направят ротация, ще трябва да закриваме столицата. Единия се е объркал с географията, и не е разбрал че ще се гласува за български кмет, а не за кмет на Ереван, а другия освен че баща му и майка му били от ДС, си имал и чичо. Пешо танка, от тежката номенклатура на комундетата. Сглобката трябва да бъде изхвърлена на бок лука и то от корен. Слезте най накрая от въртележката че от ротация за смях станахте вече. Затрихте се бре.
  • 19 Обикновен

    30 11 Отговор
    Трябва да сме много доволни от 15 годишното управление на ГЕРБ за да гласуваме за Хихимян. Взеха ни акъла за това време и на който му е останал поне малко ще гласува за друг, не за тези двамата.
  • 20 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    28 6 Отговор
    Хекимян ще Бъде Похарчен
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Стефан

    28 5 Отговор
    ПП-ДБ са доста изгладняли и ще падне голям пир с двумилиардния бюджет на София.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 1 километър анализи

    19 6 Отговор
    за ДС бoклучe vs арменско гербав xoмo отпадък."От трън, та на глог.."
  • 25 Илиева

    19 12 Отговор
    И двамата за нищо не стават!!!Папагали,ала-бала и накрая Ваня ще ги бие,като мачета в дирек.Друг е въпроса,че сглобката с помощта на Нинова/не на БСП/ще направят и невъзможното това да не се случи.Да сте видяли Нинова до Ваня?Няма и да я видите.Нейната цел е Ваня да не успее та тя да се разправи с Иван Таков,който стои плътно до Ваня и тя е избор на ГО на БСП.Това е положението другарки и другари в БСП.Вотовете на недоверие са само за парлама пред останалите една шепа поддръжници на Нинова.
  • 26 Гост

    24 5 Отговор
    Тия двамата са от един отбор. Не знам какво ни занимават с техния "цирк".

    Коментиран от #27

  • 27 Мъдератор

    13 3 Отговор

    До коментар #26 от "Гост":

    На парада сигурно ходят заедно.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 реалист

    15 3 Отговор
    ДС срещу ЛГБТИтн....

    Коментиран от #40

  • 30 Успех, Ваня!

    16 12 Отговор
    Вместо обувки и маратонки предпочитам умна глава!

    Коментиран от #46, #47

  • 31 Папагал

    14 5 Отговор
    Калинчо, ма то Кикимян вече е трети бе.
  • 32 българин

    16 5 Отговор
    с този хекчо удариха дъното като с цецка ц. и цвета к. да паднеш от смях
  • 33 Аде

    10 2 Отговор
    Според мен разликата между двамата е,че единия иска да краде повече от другия.
  • 34 безпартиен

    14 4 Отговор
    Цяла София се подготвя от всички партии за новия кмет-детето на ДС и станало бизнесмен при "равен старт" след 10.11.989 г.!Така и не осъзнахме,че народът на митинги,а ДС тарикатите,деца и внуци на АБПФК си купиха държавата!Значи 45 години можеша да има лустрация за 2-3 поколения,а сега не може защото сме "демокрация"?

    Коментиран от #36

  • 35 Отговор

    21 6 Отговор
    Ами с разбитите плочки на Фандъкова, само с маратонки може да оцелее човек да не се пребие някъде.
  • 36 Мнение

    17 15 Отговор

    До коментар #34 от "безпартиен":

    Изтъркахте я вече тази клевета с "дете на ДС", дайте нещо ново. Защото например, ако твоя баща е алкохолик или убиец, теб прави ли те също алкохолик или убиец?! Децата НЕ носят отговорност за делата на родителите си, а само за своите действия!

    Коментиран от #58, #69

  • 37 Мдаа

    17 9 Отговор
    Кекимян не е от София, а някакъв сел.ьо с огромни непосилни амбиции.

    Коментиран от #45, #55

  • 38 И ДА ПАДНЕМ И ДА БИЕМ

    2 8 Отговор
    КМЕТ НА СОФИЯ ЩЕ Е...СИН ☝
  • 39 каза си го:

    13 6 Отговор
    Големите проекти трябва да бъдат продължени, трябва да се работи за кварталите”, каза Антон Хекимян

    демек требва да се строи до откат като малумници - без паркинг - без парк

    требва всичките дърти дизеляци да ни тровят - щото са по евтини са предвиждане от градския
    требва циганите да горят гуми зимата щото въздуха е планински в софия
    требва всичкото кабели да висят по фасадите и тротоарите и да се офазяват пешеходци по фонтани и пешеходни пътеки
    требва всички детски площадки и зелени площи да са припикани от уиличните кучета и буренясали с боклуци за да се молят хората някой да ги застрои
    требва ...фандъковата работа да продължи!!!!!
    гроб закопа софия тотално АМИН!
  • 40 уйнгжс

    9 6 Отговор

    До коментар #29 от "реалист":

    Не бре и двамата са ЛБГТИ ама единия е арменец (без грам обида към арменците) а другия е с бонус ДС и БКП баща, майка и рода дето той не го познавал. Хвани единия и удари другия и сглобката сама ще падне.

    Коментиран от #51

  • 41 Българин

    20 4 Отговор
    Терзиев издишаше яко на този дебат. Явно не знае къде се намира и май ще е само един параван на новото либерално задкулисие.
  • 42 хехе

    10 2 Отговор
    сбе за който и да гласуваш, получаваш сглобката ;)
  • 43 докова

    15 8 Отговор
    Какво положително нещо виждате в Сексимян?Поредната пионка с заучени фрази.Чакат го в една кабеларка за водещ след изборите.
  • 44 Как пък

    12 2 Отговор
    Как пък нито един не каза,че ще санират ГРОЗНИТЕ ПАНЕЛКИ,за да стане по-красива столицата.Хем тези от зелените нон стоп говорят за енергийна ефективност,хем като стане въпрос за действие,нищо не правят.Само на мен ли ми прави впечатление,че тотално зарязаха санирането.Нали и по Плана,имаше предвидени субсидии от Европа,за тази цел.Уточняват си комисионните ли какво ли.Няма за тях(разните партии)далавера,хората да духат супата
  • 45 Заралия

    8 1 Отговор

    До коментар #37 от "Мдаа":

    Че до сега да не ви управлява софиянец пък?
  • 46 хахахахах

    2 4 Отговор

    До коментар #30 от "Успех, Ваня!":

    Пълна със спер.м.олин
  • 47 Май май

    8 4 Отговор

    До коментар #30 от "Успех, Ваня!":

    Бели маратонки, лъснати обувки, лъснати бастуни ... По-добре високи токчета и наточен маникюр.
  • 48 Емо

    13 2 Отговор
    София с 2 млн. жители не може да бъде нормален град. Няма как при толкова народ да е чист, зелен, и всичко да е наред. Това е един коптор, кошер, кошара, където 1 млн. души работят, за да изкарват парите на богатите и да оцеляват те самите. София е град на мутрите и корупцията, и на тези, които се борят, за да оцелеят още един ден.
  • 49 Никимянчо

    9 6 Отговор
    Този Хикимрънчо удряще дъното - да твърдиш, че ГЕРБ могат да управкяват е.....
    Терзиев беше по добър!
  • 50 Страхливците

    11 6 Отговор
    не смеят да излязат на дебат срещу Ваня Григорова. Защо ли?

    Коментиран от #52

  • 51 Хем

    8 3 Отговор

    До коментар #40 от "уйнгжс":

    Хем ЛГБТ, хем безлечне,хем некомпетентни.
  • 52 Мдаа

    8 2 Отговор

    До коментар #50 от "Страхливците":

    Защото, не искат да са с хора от кв. Христо Ботев, не че има нещо лошо, ама все пак. .
  • 53 Факти

    8 2 Отговор
    Със статии като тези губите доверието но читателите, много е далече от журналистиката или се придържате може би към стандартите?
  • 54 0 глас за Терзиев

    9 7 Отговор
    Ами, внучето и племенника на този, който искаше до “дойдат танковете” срещу народа е едно леке, свикнало цял живот да си прави, каквото му е кеф. Софиянци трябва да са луди, да пуснат глас за такова същество - безцеремонно.
  • 55 Отвратен

    6 8 Отговор

    До коментар #37 от "Мдаа":

    Ама, поне не е внук на човек от Народния съд, унищожил хиляди човешки съдби и не е племенник, на оня, дето искаше да докара танкове срещу народа. Безсрамие от страна на Дб, да подкрепят такъв
  • 56 Злати Минкова

    3 10 Отговор
    И двамата са едни достойни кандидати, Хекимян дори е идвал на крак в червен бряг, откъдето съм аз. Пред софиянци стои труден избор, когато трябва да избират между двама от най-добрите. Вероятно аз бих гласувала за Терзиев, заради произхода му. Точно този произход го прави народен човек, достоен, земен.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Слави

    10 4 Отговор

    До коментар #36 от "Мнение":

    Силно заблудена душа не разбираща, какво е било ДС и комунисти на времето. Предполагам ,че си на не повече от 25 години вишист дошЕл на софията да ставаш софиец аутсорсваш в някоя западна компания за две минимални заплати, живеещ в близост до студИентски град на кварЧира с още трима себеподобни в едностаен. Дрънкайки бурканитИ във влака си решил да дадеш безмисленото си незначимо мнение, вместо да си смениш личната карта и да си плащаш данъците тук (на софията).
  • 59 Васил

    11 9 Отговор
    На балотаж в София отиват Ваня Григорова и Деян Николов - единствените достойни за този пост, а тези двамцата може да си лъскат обувките и бастуните колкото искат, не ни пречат.
  • 60 Коалиция Ала-Бала

    12 5 Отговор
    На идните избори никакво гласуване за новата тройна коалиция на ДПС, ГЕРБ, ПП и ДБ, ако искате България въобще да я бъде!!!!
  • 61 БОТУШ КАИШЕВ

    7 2 Отговор
    МИЛИЦИОНЕРСКИ КЛОУНИ, ХЪКМЪКЯН ГО СПАСИХА УЖ ЗА КМЕТ, ЗАЩОТО ТОРНАДОТО В БТВ - ПРЕДСТОИ, ФРАНЦУЗИТЕ СА ТАМ
  • 62 Роналд Рейган

    6 1 Отговор
    АКО ИЗБОРИТЕ ПРОМЕНЯХА НЕЩО В БГ, ЩЯХА ДА ГИ ЗАБРАНЪТ, БГ Е ШОУ ОНЛАИН, И НАИВНИТЕ ОВЦЕ ОДАТ ДА ГЛАСУВАТ, В ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ ИМА И ЧАСТНО УЧАСТИЕ, БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
  • 63 Браво

    6 0 Отговор
    И долните гащи имат значение.....
  • 64 Име

    9 3 Отговор
    Какво се вълнуват - хората гласуват партийно, не по маратонки. Като знаеш кой седи зад Фандъкова и - ти става ясно кой-кой е.

    Общината е начин за обогатяване - ремонти, подменят се напълно здрави тротоари, има си хитрости.

    Ненужни ремонти има милиони, с некачествени материали - заменя се скъпа настилка - с някакви евтинии.

    Не се купуват нови автобуси и тролеи, а нещо човъркат - уж оправят улиците.
  • 65 какво от това

    7 5 Отговор
    На модно ревю ли са тръгнали?
  • 66 Ж./е,н.ди срещу п.е,н.д/и

    6 1 Отговор
    Гр,нд,р срещу л/ г ,б. т.с .ф .к.ю + -=÷
  • 67 незнайко

    8 3 Отговор
    Обещанието не е като даването !!! Максима която всеки знае !!! Хикимян или някой вместо негореши да се издига в политиката без да има познания в тази област !!! Такива личности не трябва да се ТОЛЕРИРАТ !!!

    Коментиран от #68

  • 68 незнайко

    3 1 Отговор

    До коментар #67 от "незнайко":

    вместо него реши
  • 69 Слива, грозде няма да роди

    8 1 Отговор

    До коментар #36 от "Мнение":

    Крушата не пада по-далече от дървото. Слушай народните мъдрости и се учи, ако можеш. Топлата вода отдавна е открита!
  • 70 Нов

    9 0 Отговор
    Малкия пе дал доведе ли си съпруга в студиото? А големия ДСдар изобщо му е през онази работа софето и проблемите му
  • 71 Aлфа Bълкът

    10 2 Отговор
    Обувките на Хикимената на токчета ли бяха?
  • 72 Анонимен

    5 2 Отговор
    Браво Мрънканян, Браво Тиква! Ваня Григорова е втора, заради лайняното ви управление сега ще избираме между комунист и комунистка в София, градът на демокрацията! БРАВО!
  • 73 САТЪРА НА ХАНА

    8 1 Отговор
    КОЙ КАЗА ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ Е ТОЛЕРАНТНА
    КЪМ ЛГБТ ?
    ....
    ЩОМ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ВИ ИМА ШОУ
    " СБЛЪСКА НА ПЕДАЛИТЕ:
  • 74 Констатация

    6 0 Отговор
    Въведената от БКП и развита от правешкия Тато партийна + ДС номенклатурщина, непотизм, шуробаджанащина водят до този, пореден, кадрови ПРОВАЛ на посткомунистическа България! По какво Терзиев се различава от Владко Живков = "д-р по право" от СофУни, зам.мин. на културата на сестара си, ст.н.с.1.ст. (проф.) в някакъв институт на БАН?! Или от пожарникатския БКП-номенклатурчик "ген.лейт.доц.д-р инж." БОКо тиквата - иначе и сватанак на Тато?! За безобразията, простотията, безотговрността, безнаказаността, .... в законотворчеството, правоопазването, правораздаването са продукт на ПАРТИЙНИЯ НЕПОТИЗЪМ: адв. Филип Димитров, адв. БойКики, адв. Стою, адв. Сашко Ненков, футбоелн съдия Стефи Апостолов (на симитлийския кмет), доц.д-р Санде Джордано, Насо Славов, Кацамун, проф. Боби Велчаки, проф. Генчо Петър Танчев, ....
    Този човечец-прокси Терзиев, очевидно си няма и идея от проблемите на хората живеещи в София и Б-ия, понеже на него не му се е налагало и не се е сблъсквал с тези проблеми - всичко му е било поднасяно "отгоре". Пък и живее още в партийно-олигархичните парвенюшки IT-"облаци" - далеч от реалния живот! Проблемът с кандидатурата на БКП+ДС-Терзиев е, че кандидатът е тотално неадекватен, негоден и с много ограничено, по-скоро ниско за поста, образование (бакалавър от Амер.Уни, което преди 1989 се именуваше полу-висше)!

    Коментиран от #75

  • 75 Констатация2

    7 1 Отговор

    До коментар #74 от "Констатация":

    Терзиев не блести нито с интелект, нито с харизма, нито с адекватен социален опит - чувства се ВКР+ДС-фатмащината облечена в нови цивилни одежди. Управленските му "способности" са си чиста партийно-олигархична пропагандно-агитационна мъгла за наивници! А "спечелените" стотици милиони са си чисто преливане на партийни+ДС-пари към фирмата му - за узаконяването и изпирането им! И като се добави че предците му ограбиха и загробиха Б-ия и убиха надеждата и перспективата за развитие и нормален живот на милиони българи....?!
    Освен това Терзиев си призна, че участва в ПАРТИЙНАТА ТЪРГОВИЯ за кандидатски постове и включване в листите - дал едни милиони на Кики + БойКики - но не уточни: в лично качество като рушвет или безотчетно за организациите им?! Както през 1997г. бяха дадени $4М в брой на фондация Демокрация с шеф Елена Костова за да бъдат включени лично от Иван Костов и избрани с листите на СДС 4 бр. БКП+Б3НС+ДС-отроци, синове и внуци на КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПАЛАЧИ на македонските дейци: Каракачанов, Еков, Величков, Кънчев под открадната македонска табела и с БКП+ДС-заграбени символи, история, имоти на македонските ЖЕРТВИ на комунистическите им деди?! Сега последователите на Костов повтарят тая предизборна търговия!
  • 76 Питанка

    4 0 Отговор
    На БКП+ДС-Терзиев му разкостиха ПРАВИЛНО родословното дърво из основи! А защо не се публикуват ПОДРОБНИ информации за родослвното дърво и евентуалните обвързаности на Хакимян, Контрера, Вили Лилков, Ваня Григорова, ...... Защо чак в края на мандата им (ако го спечелят?!) трябва да научаваме за неприятнит страни на родословието им?! Как нито един журналист не изнамери информациите и ги публикува без цензура?!
  • 77 ГЛУПАК

    1 0 Отговор
    САМО ТЪПАНАРИ БИХА ГЛАСУВАЛИ ЗА ТОЗИ ТЕРЗИЯ.

    Коментиран от #79

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.