Last news in Fakti

4 Януари, 2024 06:00 2 581 76

"След 10-15 години България може да е едно прекрасно място"

  • корупция-
  • пп-дб-
  • александър алексиев-
  • българия-
  • българи-
  • володомир зеленски

Надявам се, че ще заработи по-добре и "маркетинг отделът" на България, за да може страната да се популяризира като туристическа дестинация

"След 10-15 години България може да е едно прекрасно място" - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

ДВ: Кое събитие от 2023 година най-много Ви зарадва?

Александър Алексиев: Различни събития и случки от годината, в които виждам, че има потенциал хората да се обединяват и да застават зад каузи. Фондация "Даная" например и това, което майката на Даная направи - да спаси няколко човека, след като дъщеричката ѝ си отиде по изключително нелеп начин, и да напомни на обществото колко важно е донорството. Спомням си как, когато взех книжка на 16-годишна възраст в САЩ, в самата документация, която попълваш, трябва да отбележиш дали би станал донор, ако нещо се случи с теб. И повечето хора слагат тикче. В България все още много хора се плашат от това.

Другият важен момент, който обедини голяма част от обществото, беше, когато Дебора от Стара Загора сподели през какво е преминала. Цялата страна излезе на протести срещу насилието. Това според мен даде сила на много жени да осъзнаят, че не трябва да мълчат.

ДВ: По отношение на насилието - научихме ли се да разграничаваме жертвата от агресора?

Александър Алексиев: Не мисля, че напълно. Обикалям много страната и минавам през много училища с последния филм на Яна Титова - "Диада". В него се разглежда много сериозно темата за насилието в училище и в дома. Прави ми впечатление, че има деца, които ми казват, че жената няма право на избор, защото не може да си тръгне. Подобен тип мислене, в който дори децата не вярват на институциите, се програмира още когато те са малки. Винаги има кой да помогне. Фондациите "П.У.Л.С." и empoWEr например. Изкуството може да допринесе за превенцията и това за мен е много важно.

ДВ: Споменахте "Диада" - в него виждаме един събирателен образ на жертвата на много от пороците в общество и дълбоките структурни проблеми в институциите. И все пак, ако трябва да посочим един дефицит като най-голям и сериозен - кой е той?

Александър Алексиев: Проблемът в образователните ни система и счупените приоритети в образованието. Българската предприемаческа асоциация излезе с декларация за необходимостта от много спешни образователни реформи. Тя е подкрепена от 25 бизнес асоциации. Точка по точка е описано какво трябва да се направи, за да се повиши качеството на обучението и квалификацията на учители и директори. Надявам се, че парламентът и Министерство на образованието ще започнат да прилагат тези идеи.

ДВ: Имате позиция и по скандала в Народния театър. ДПС влезе там, а след това влезе и в управляващото мнозинство. Защо е толкова къса паметта ни?

Александър Алексиев: Ако визираме конкретно Народния театър, паметта на доста хора е избирателна, защото обичат да са със силния на деня. Това е висша степен на лицемерие. В политиката нещата стоят по малко по-различен начин. Има моменти, в които политиците трябва да направят компромис. Но е тъжно да се види как един човек като Делян Пеевски бива легитимиран от управляващи и медии. Нивото на толеранс, което му се дава, е жалко и тъжно за самите нас. Защото си спомняме как през 2013 година излязохме в цялата страната. Наистина ли хората са забравили какво се случи с тази партия и с нейните вождове - Доган и Пеевски? Паметта е избирателна, малцина са хората, които отстояват морала и идеологията си.

ДВ: Успяхте да видите президента Зеленски, когато той беше в София. Говорим за криза на лидерство не само в български и европейски, но и в световен мащаб. Зеленски ли е изключението?

Александър Алексиев: Зеленски е невероятен пример. Изключителна личност, за която понякога ме вълнува и най-битовият въпрос: как успява да регенерира? Това са стотици безсънни нощи, въпреки които той не спира да демонстрира лидерство. Заслужава си да се изследва и занапред как общува, как гледа хората в очите, както и страхотният му изказ. Беше наистина впечатляващ с нашия т.нар. президент, където успя да запази хладнокръвие и да му напомни кой къде се намира. Въпреки че сравнението с този човек, който седи в нашето президентство, е невъзможно. Обидно ми е там, където е бил Петър Стоянов, сега да седи такъв човек.

ДВ: Оптимист ли сте за България?

Александър Алексиев: Да, оптимист съм. Самият факт, че се избраха нови лица за кметове във Варна и София, води до това да съм положително настроен за бъдещето. Когато София успее да просперира, съм сигурен, че това ще стигне и до другите градове. А градовете градят държавата. В правителството има активност по отношение на Шенген и Еврозоната, отчитам това като нещо положително. Вярвам, че през 2024-а ни предстоят важни решения.

Надявам се, че ще заработи малко по-добре и "маркетинг отделът" на България, за да може страната да се популяризира като туристическа дестинация. Толкова е красиво, когато се разхождам из центъра на София и виждам все повече чужденци, които посещават града. Има от какво да се впечатлят, просто трябва да го рекламираме по-добре. Мисля, че след десет-петнайсет години България може да бъде едно прекрасно място, а до две години ще знаем дали вървим в правилната посока. И дали сме взели правилните примери от страни, които са си изградили добър хабитат. Давам пример с Естония, наскоро бях там за първи път. Видях невероятни неща. Държавата инвестира в предприемачите и стартъп системите си. Ние сме в началото на този процес. Но виждам кои хора избират да останат в България и какви хора се завръщат. Тези неща ме вдъхновяват.

ДВ: Какво си пожелавате за новата година?

Александър Алексиев: Моето семейство и хората около мен да са здрави и да празнуваме техните успехи.

Автор: Александър Детев


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Всъщност,

    59 8 Отговор
    След 10-15 години, България няма да е едно прекрасно място. Тя за 35 години не успя, та за 15 ли?

    Коментиран от #3

  • 2 да де

    51 6 Отговор
    Трай коньо за зелена трева след 15 години територията ще е хептен умрЕла.
  • 3 Допълнение

    61 8 Отговор

    До коментар #1 от "Всъщност,":

    Когато западняците ни пробутаха Шоковата Терапия и Ударната Приватизация ни казваха, че след 10 години ще ни бъде супер

    Коментиран от #7, #31

  • 4 Коко

    44 7 Отговор
    Точно обратното.Тя сега е прекрасно място.Но пътя по които се движим с евроатлантическите си господари ще ни унищожи.Те наченките се виждат вече половината са с промити мозъци.

    Коментиран от #6

  • 5 С аромат на пролет

    37 5 Отговор
    Рядък бълвоч , с люспи от домати.
  • 6 Варненец

    15 39 Отговор

    До коментар #4 от "Коко":

    Ти за северноазиатските си господари ли плачеш? Нали заради тяхното влияние тук, не мръднахме много в последните 35 години, а 45 години преди това ни обираха.

    Коментиран от #20

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ЧОЧО

    38 1 Отговор
    България и сега е прекрасна, но продажните и алчни управляващи я унищожават.Никой друг не ни е виновен.
  • 9 Артилерист

    33 7 Отговор
    Поредният нагаждач, който хвали клоуна. България няма да се оправи в обозримо бъдеще. Тъй като имаме сглобка-мнозинство на атлантическа основа и множество подчинени и платени/купени медии, ще се създава илюзорна пропагандна среда, че България просперира, върви по правилния път и т.п. Ако се вгледаме в новия бюджет ще видим, че най-много пари се предвиждат за отбрана, тоест за даване на милиарди на американците за застаряващите им оръжия. В същото време най-малко пари ще се дадат за наука и образование. Това означава, че България ще се милитаризира опростявайки. Това ли ще е пътя на просперитета и привлекателността?
  • 10 И така

    29 4 Отговор
    С колониалното некадърно бг правителство на американското посолство нищо няма да се подобри - точно както последните 34 години: грабежи на озверели и ултракорумпирани политически байгаьовци, зорко охранявани от ЦРУ Козяк!
  • 11 Хахаха

    24 3 Отговор
    Хахахха това го казваха преди 10-15г още колко по 15 ще минат хахахха
  • 12 Ада предстои!

    28 3 Отговор
    След 15 години България ще се е превърнала в един огромен зоопарк състоящ се от цйгани, араби, негрй, афганистанци и др.
  • 13 Посолството

    16 2 Отговор
    Шегаджии са в ДВ,че може, може, ама няма да позволим това! Защо десетилетия се борим за тая територия и накрая да си плюем на усилията, не, не и не;
  • 14 В.В.П.

    29 3 Отговор
    Преди 34, години ,пак казваха така ..И хората лапаха на сухо .После избягаха ударно ..Като за рекорд..Сега отново ли ,ще ставаме прекрасно място..??Тия американски подлоги убиват идентичността на България .Правят я по бедна ,с огромни борчове ..Това Не е прекрасно..
  • 15 Посолството

    18 3 Отговор
    До гусин Детев:
    "Другият важен момент, който обедини голяма част от обществото, беше, когато Дебора от Стара Загора сподели през какво е преминала. Цялата страна излезе на протести срещу насилието. Това според мен даде сила на много жени да осъзнаят, че не трябва да мълчат."
    Браво Умнокрасиви гусине, само завършен.... "демократ" може да напише това! Едни 50 долара бонус ви чакат в Посолството, от зелените са, не се бавете, че сте вече много, някой може да ги свие!
  • 16 Верно ли

    26 2 Отговор
    "Александър Алексиев: Зеленски е невероятен пример. Изключителна личност, за която понякога ме вълнува и най-битовият въпрос: как успява да регенерира?" .... Леле, леле... И аз това се чудя - как успява след толкова бело... Този е някакъв завършен, размножаващ се безполово :))) Откъде ги намирате такива, та даже и ги публикувате?
  • 17 Продадоха я!

    20 4 Отговор
    Няма да я има България след 10-15 години, няма!
  • 18 Реплика

    13 2 Отговор
    Демонстрация на лидерство няма нищо общо с лидерството,не само имайки предвид Зеленски.DW защо не прави критичен анализ на причините ,поради които България не е прекрасно място днес?
  • 19 Надявам се

    23 3 Отговор
    Един ден ШвабскитеСвине и ПП-ДБпедали като авторчето да бъдат бесени!
  • 20 ЕВРОНЮЗ

    24 4 Отговор

    До коментар #6 от "Варненец":

    35 години евроатлантическите варвари плюскате от онова което беше построено за 45., а колонизаторите се обзаведоха с работна ръка и професионалисти за които не са вложили половин цент за раждане, отглеждане, възпитание и образование.
  • 21 Тити

    2 14 Отговор
    Получаеам дежа вю от тези надписи все едно че Путлер е писал тази статия у то гъбарка Рашистите по този начин.
  • 22 До коментар12

    5 3 Отговор
    Това ме радва,най накрая Бг ще бъфе управлявана от кадърни политици,с небългарски произход
  • 23 Пешо

    24 4 Отговор
    След 10-15г. В БГ ще има 35% цигани,35%% турско говорещи, 15-20% мигранти заради шенген,и около 10-15% кроманьонци.
    И всичко това заради едни алчни политици
  • 24 ДОНЧО ГОРСКИЯ

    10 3 Отговор
    МЕЧТИ НЕОСЪЩЕСТВИМИ
  • 25 дядото

    20 3 Отговор
    гадни шваби,мислите че някой ви вярва.благодарение на вас и запада целия ми живот преминава в безкрайни обещания.щели сме да станем рай,но всичко пропада,дъно няма,а запада продължава да ни ограбва.

    Коментиран от #34

  • 26 Оптимум

    13 1 Отговор
    Да, оптимистите от Веле... А по-вероятно може да бъде коджа батак. От много добри политики, не от друго...
  • 27 ха ха

    15 2 Отговор
    инструкторите от посолството пак обещават светло бъдеще за себе си , и робство за останалите 85%
  • 28 Студопор

    20 1 Отговор
    Те тия 10-15 години ги чакаме да дойдат вече 40 години. Хайде марш!
  • 29 Емигрант

    20 1 Отговор
    Защо ли подобни статии имаше по вестниците и преди 30 години, горовиха, че и времето е наше... досега все си е същото, с тази разлика, че сме с 3 милиона по-малко.
  • 30 Ценности му е майката

    21 1 Отговор
    Дойчу велеца се прехласва от Зелю и го нарича невероятен човек, а за нашия президент казва "т.нар президент", е да ама нашият "т.нар президент" не е ставал на крака да аплодира отявлен нацист, извършвал престъпления срещу човечеството. Докато Зелю в Канада стана на крака и аплодира бурно нациста, избил много поляци, руснаци и евреи. Ето това е пример за подражание на нашите евроатлантици. С такива ценности, накъде ли ни водят евроатлантиците?
  • 31 Порно

    15 0 Отговор

    До коментар #3 от "Допълнение":

    То на някои хора си им стана супер, проблема е, че не сме ние
  • 32 Така е

    19 2 Отговор
    След 10-15 години България може да е едно "прекрасно място"... без хора, без икономика и индустрия прекрасно място за бежански лагер. Газа-2
  • 33 Ами

    15 1 Отговор
    може . За въдене на настанени у нас паразити. Подарък от "приятелите" ни, които ги поканиха и сега ги разквартируват в родината ни с помощта на платени безродници.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Така Така

    15 2 Отговор
    Статия за промиване на мозъци и джендърско възпитание. Особено статистката с чадъра от снимката. Явноже взела хонорар да се снима с тия пошли цветове на чадъра
  • 36 ИмеИве

    11 1 Отговор
    Това е просто невъзможно - хората са крайно бедни.

    Купиш една вафла, след 2 минути - си гладен.

    Дори и нямаме право на труд, а - условията са 12-14 часа.

    А пък ако си на 50 години е абсурд работата.
  • 37 Дойче веле 🚾

    15 1 Отговор
    Когато ви изгоним сороските наглеци от България тогава наистина ще е прекрасно място
  • 38 Гето

    13 0 Отговор
    След 10-15 години България ще е мигрантското гето на Европа.
  • 39 аса

    12 0 Отговор
    След 10 -15 години ще се пее 45 години разрушения стигат
  • 40 Гост

    12 0 Отговор
    Старата песен на нов глас-България,Швейцария на балканите!
  • 41 Уточнение

    9 1 Отговор
    За бежанците, които ще ни върне Австрия сигурно. А за кои българи?
  • 42 Преди 35 години България беше

    13 2 Отговор
    едно прекрасно място.... След 10-15 години България пак може да е едно прекрасно място... но след 34 години атлантически погром нещо не ми се вярва да ви кажа. Хич даже..

    Коментиран от #44

  • 43 Ейджи

    8 0 Отговор
    Но без българи!
  • 44 Човек

    4 16 Отговор

    До коментар #42 от "Преди 35 години България беше":

    Преди 35 години България беше с режим на тока, празни магазини и опашки за хляб. Щом за теб това е "прекрасно място". Добре, че СССР се срина, че да се освободим от този "разкош".

    Коментиран от #49, #51, #53, #57

  • 45 Зелето се пресече

    11 0 Отговор
    И преди 30 години можеше след 10-15 години да е, ама нещо не се получи.
  • 46 инфо

    12 0 Отговор
    А, браво. Колко захаросано, розово и политкоректно. В безупречен пропаганден стил. Бяха упоменати всички опорни точки. Заслужено възнаграждение за поредната продажна душица...
  • 47 ........

    10 0 Отговор
    На фона на новината,че ще вкарват мигранти с хиляди нещо не ми се вярва след 10-15 г. да стане прекрасно място.По-скоро ще съсипете България.
  • 48 ОБЕКТИВЕН

    8 1 Отговор
    СЪЩАТА ЛЪЖА Я СЛУШАМЕ ОТ 36 ГОДИНИ ДЕМОНОКРАЦИЯ!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Справедлив

    10 0 Отговор
    Тя и сега е прекрасно място , но вече не е наша. Това го направи прехвалената " демокрация".
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 има нещо вярно в думите им

    8 0 Отговор
    така е зеле вкиснато може ако до 2-3 години се оттървем от американското робство то наистина имаме реален шанс след 10 години да започнем да живеем нормално …!
  • 53 жалко че не си

    7 0 Отговор

    До коментар #44 от "Човек":

    бил роден тогава инъче нямаше да говориш подобни простотии..! тези неща дойдоха със идването на демокрацията но вие новите това не го знаете преди 89-та година не беше така имаше само режим на тока защото продавахме ток на няколко държави …!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Бат Вежди Рашидов

    5 1 Отговор
    Ми хайде тогава, да направим една повърхностна дисекция на "случая Дебора" . Едно от стотиците хиляди млади същества , с тотално объркана ценностна система . На нейните години , се заляга над читанките , упражнява се някакъв спорт . Помага се за чистотата в дома . И заедно с майка си , изучават някоя рецепта за сладкиш , или кройка на шевната машина. Но уви - с майка си на дискотека , където трябва да се учи на старото К....нско правило " Как да направя правилният М ...Т на правилният човек. За да съм успяла вървежна К. И всички да се пукнат от яд . Това е налаганата ни от години ценностна система . Цената на успеха трябва да дойде бързо , без положени труд , и усилия. И естествено се попада на местният примат , който изглежда най-страшно със своите татуировки , а шест кратният ни олимпийски шампион по борба Валентин Йорданов , изобщо не изглежда страшно , и горкият - няма нито една татуировка . И така без малко да "хване хляба" на най-старата професия , и О ЧУДО - Гражданското общество се вдигнало , то имало такова - А полиция имали , която да поставя под наблюдение подобни субекти , около които се върти бизнеса с наркотиците , и проституцията . Прокурора -ясно - направо си го пуснал да си ходи у дома. Но в историята има хепиенд , въпросната ученичка сега е фоклк -певица , и всички подрастващи млади К. ще имат нова пътеводна светлина, в преследването на своите мечти - Дебора .
  • 56 Поредната

    8 0 Отговор
    Това пишлеме явно не знае,че същите обещания ги даваше Георги Димитров , ама той беше по- скромен за 15-20 години. И СДС/ДПС обещаваха за 10 години Швейцария на Балканите... Шушумига.
  • 57 Коментар

    8 2 Отговор

    До коментар #44 от "Човек":

    Преди 35 години , изпълнявайки задълженията си на лятна бригада , в помощ на обществото. Бях назначен в един Супер-Маркет. Работата ми се състоеше да зареждам един щанд с алкохол, така че да не остава празен. Отговарях за щанда с коняка" Слънчев Бряг". Всеки ден през този щанд , и през моите ръце минаваше по един ЗИЛ -фургон с алкохол . Едвам сварвах , и не сварвах . Разтоварваха касетките в движение , докато ги дърпах с куката. Това беше само един от щандовете в магазина . По другите щандове беше същото . Всичко беше българско и качествено . Имаше много много хора , и въпроса ми е - Мислиш ли , че с нивото на сегашната ни икономика , бихме могли да се самоизхранваме , както тогава . Да осъществяваме експорт .

    Коментиран от #60, #61

  • 58 Ибряяя

    9 0 Отговор
    За 34 станахме най-мафиотската държава и изгонихме 2 милиона българи и мечтаем за 16 да се оправим с 42 милиарда дълг. Блажени са вярващите! Ама ние не сме от тях!
  • 59 бай Даньо

    0 3 Отговор
    България и днес е едно прекрасно място но няма държава която да обясни на бясното българско простолюдие което периодически избликва в разрушителния си нагон ( последните примери избираме Радев и Слави да ни оправят по пътя за Европа...) след като е набрало достатъчно мрънкане да не стои настръхнало агресивно против всичко българско и да е емиграция още преди да стигне до Германия с цървулите....
  • 60 След 9.09.1944г.

    1 3 Отговор

    До коментар #57 от "Коментар":

    първо се окрадоха парите, имотите и фабриките на богаташите, а те по лагерите. Парите свършиха и се посегна на пенсионния фонд докато свърши и той. След това следва парична реформа 1951г. от която загубиха тия с повече пари. Това се изконсумира и се взе заем от народа чрез облигации 1952 и 1954г. Тези средства се похарчиха и се посегна на българското село. Взеха се земи, добитък, инвентар и пак се закърпи положението. Следва още една девалвация на българския лев 1962г. и като се оплюска и това бай Тошо започна да внася нефт и да го реекспортира. Руснаците се усетиха, но ние ги снабдявахме със забранени от КОКОМ електронни елементи и ни търпяха до към 1985г. След това взехме заеми от западни банки, не можехме да плащаме и Луканов обяви фалит 1990г. Ето това са постиженията на "социализъма", "едно недоносче" както го нарече Т. Живков.
  • 61 Да си чувал нещо

    1 2 Отговор

    До коментар #57 от "Коментар":

    за затворени граници, вноска за кола, вноска за апартамент, жителство, открит лист, режим на тока, задължителна казарма, липса на черна и бяла техника, стригане на коса за момчетата, меренето на широчината на крачола на чарлстона и печати по краката на момичетата носещи къси поли, Белене, ученически, студентски и войнишки бригади (ангария), забранената упадъчна западна музика, чупене на грамофонни плочи на границата...? Има и още: Ергенски данък. Ленински съботници, партийни секретари, вечни и несменяеми номенклатурни кадри, АБПКФ със големи привилегии и народни пенсии, КОРЕКОМ пред който само се облизваш и извадил долар отиваш в МВР(биещото сърце на Партията), привилегиите на чужденците пълнещи Албена, Златни пясъци, Русалка, а ти на квартира. Изучаването на история на БКП и КПСС, политикономия и научен комунизъм във ВУЗ и разпределението след завършване като възпитател в някое забутано селце. Изключването от Комсомола и от студентството като следствие. Отнемането на земите и добитъка по селата и ползването им без рента за собствениците...

    Коментиран от #64, #66

  • 62 граф Монте Кристо

    1 0 Отговор
    Възможно е теоретически,обаче само при условие конюнктурата да се преобърне диаметрално противоположно.Натам вървят нещата,запада е в упадък,очертава се икономически срив и колапс за световния хегемон-сащ.За ес няма какво да говорим,той и сега е в плачевно състояние,ако пък щатите направят пан-европейска война,по подобие на предишните две,ще се върнем със стотина години назад.Ние сме си там,но западна Европа още не е,може и само с удължаване на войната в Украйна,но ще отнеме повече време.За нас единствената надежда си остава Русия.
  • 63 34 години стигат

    2 0 Отговор
    "След 10-15 години България може да е едно прекрасно място"

    Ако управляват Възраждане, да. Иначе засега се очертава да сме нищо друго освен бежански лагер, колонизирана територия със затихващи функции.
  • 64 Говедар

    2 0 Отговор

    До коментар #61 от "Да си чувал нещо":

    Недоумка, описваш една добре функционираща държава. Сега намаляваме със 100 хиляди души на година!
  • 65 След

    4 0 Отговор
    "След 10-15 Века България може да е едно прекрасно място"
  • 66 Будител

    2 0 Отговор

    До коментар #61 от "Да си чувал нещо":

    Голям лъжец си
  • 67 бл.134 в Zап. парк

    1 0 Отговор
    Да точно така ! Но за имотни барони и бежанци

    Коментиран от #68

  • 68 Булба67

    2 0 Отговор

    До коментар #67 от "бл.134 в Zап. парк":

    Но няма да има Българи! В България Де!
  • 69 Винету

    4 0 Отговор
    След 10 -15 год.,България ще е цигански резерват с няколко американски военни бази,тук-там .
  • 70 ЗЕЛЕНСКИ Е БОКЛУК !

    1 2 Отговор
    Александър Алексиев: Зеленски е невероятен пример. Изключителна личност, за която понякога ме вълнува и най-битовият въпрос: как успява да регенерира? Това са стотици безсънни нощи, въпреки които той не спира да демонстрира лидерство. Заслужава си да се изследва и занапред как общува, как гледа хората в очите, както и страхотният му изказ. Беше наистина впечатляващ с нашия т.нар. президент, където успя да запази хладнокръвие и да му напомни кой къде се намира. Въпреки че сравнението с този човек, който седи в нашето президентство, е невъзможно. Обидно ми е там, където е бил Петър Стоянов, сега да седи такъв човек.
  • 71 КАТО ДОЙДЕ ПУТИН

    1 0 Отговор
    И КЛОНИРА ПРЕДАТЕЛИТЕ И КРАДЦИТЕ ОТ СГЛОБКАТА МАЛКО ЩЕ СИ ОТДЪХНЕМ !
  • 72 ДОЙЧЕ ВЕЛЕ

    2 0 Отговор
    СА НАШИ СМЪРТНИ ВРАГОВЕ !
  • 73 DWи Някойси Ал Детев??

    2 0 Отговор
    Тая Лъжа е Слуша Народа 33год Все Лъжи, че доброто Предстои?? Все лъжи! Никой не вярва на подобни Лъжи!! DW!
  • 74 Маалата

    1 0 Отговор
    След 10 - 15 години, България може да е едно прекрасно място, населено с ромляни и тук таме славяни.
  • 75 Лазо

    0 0 Отговор
    Тия приказки за прекрасното място и живот минаваха до към 1994-95 г., оттам вече се видя напред и само надолу. Грабежи мутренски нагли и геноцид над обикновените хора.
  • 76 дом

    0 0 Отговор
    Позицията с дебелия магнит е точно както и аз мисля. Срамно е, че не е в затвора, а говори по телевизора.