Last news in Fakti

28 Май, 2024 18:04 2 747 128

Огнян Минчев: Румен Радев ясно показа, че играе за Русия и Сърбия, но и срещу България

  • румен радев-
  • виктор орбан-
  • русия-
  • руска агресия-
  • сърбия-
  • българия-
  • интереси

Като стана дума за неговите съветници... Те пак са плъзнали по медиите да рекламират „нуждата” от еднолична власт на Радев

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Разделното време принуждава всеки да се определи и да заеме истинската си позиция. Независимо от това дали са му викали „натовски генерал”, а той е служил и служи само на кремълския дневен ред в българската и в международната политика. Със своето посещение в Будапеща и в Берн Румен Радев зае очевидни и ясни позиции.

Това коментира във "Фейсбук" Огнян Минчев.

Първо, той избяга от ангажимента да отправи послание към парламентарната асамблея на НАТО, която се проведе в София. Като държавен глава, той би трябвало да оползотвори възможността да сподели своята визия за националната сигурност и за атлантическото сътрудничество в днешните преломни времена. Радев целенасочено се отказа от тази възможност. Очевидно, споменът за това как бе поставен на място от гостуващия президент на Украйна Володимир Зеленски е болезнен и пресен – българският президент реши да не дава възможност на гостите от асамблеята в София да му задават въпроси, на които той няма отговор. Много по-лесно е да водиш скучен монолог по държавните медии, без някой да има възможност да провокира с въпроси както лоялността, така и интелигентността ти.

Второ, Радев проведе разговори с унгарския премиер Орбан, в които очевидно не са били засегнати ключови въпроси на българския национален интерес в двустранните отношения – или няма никаква публична информация тези въпроси да са били обсъждани. Орбан вече пет години предоставя убежище на бившия македонски премиер Никола Груевски, осъден за корупция в собствената си страна. Корпоративни капитали, свързани с властовия връх в Будапеща контролират десетки печатни издания и други медии в Скопие, известни с прокарването на най-яростната антибългарска пропаганда на постоянна основа. Орбан поддържа близки отношения със сръбския президент Вучич и съвсем очевидно подкрепя антибългарските позиции на Белград и на идващото ново мнозинство на ДПМНЕ в Скопие по ключови регионални и международни въпроси. Интересно е дали трогателното единомислие и единодушие, демонстрирано о Орбан и Радев в Будапеща се разпростира и върху тази част от политиката на Унгария, която засяга отношенията на България със Скопие и Белград.

Трето, както в Будапеща, така и в Берн Румен Радев зае очевидната кремълска позиция в интерпретацията на агресията в Украйна и възможните пътища за нейното прекратяване. Той се противопостави на позицията на поредица български правителства (без служебните до 2023 г.) за партньорство в НАТО и за помощта, оказвана на Украйна за отблъскване на кремълската агресия. Позициите на Радев и на Орбан съвпаднаха на 100 процента – както помежду си, така и по отношение на публично известните инструкции на руската хибридна пропаганда срещу Украйна, срешу Европа, срещу атлантическото сътрудничество. По какъв начин тази позиция на Радев отстоява българския национален интерес и приоритетите на националната ни сигурност? Не очаквайте Румен Радев да влезе в открит диалог в отговор на тези въпроси. Той може само да рецитира написаните от неговите съветници монолози.

Като стана дума за неговите съветници... Те пак са плъзнали по медиите да рекламират „нуждата” от еднолична власт на Радев. Парламентът бил „лоша среда” за взимане на решения по повод на Украйна. Радев трябвало да взима тези решения. В стерилното като мисъл, като отговорност за националния интерес, като способност за лидерство пространство на Дондуков 2 вирее само болезнената жажда за повече и повече власт – еднолична власт, упражнявана в полза на кремълските меценати на формално българския президент. Мога да разбера – и донякъде да извиня тези, които го избраха през 2016 г. за първи мандат, повлияни от пропагандната фойерверка за „натовския генерал”. Но не мога нито да разбера, още по-малко да извиня тези, които му подариха втория мандат във време, в което всяка стъпка на една държава, на нейните институции има пряко – понякога драматично отражение върху бъдещето на народа ѝ. До януари 2027 г. остават две години и половина, в които трябва назидателно да оглеждаме собственото си лекомислие и безотговорност в лицето на този, когото сме избрали да ни представлява на върха на държавата.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 103 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    79 9 Отговор
    Всички играят срещу България. И свои и чужди.
  • 2 Защо?

    146 27 Отговор
    Защото иска мир?

    Коментиран от #39, #43

  • 3 Брях!

    143 32 Отговор
    Огнян Минчев ли е България? Който е съгласен, че това е така, да гласува с минус!

    Коментиран от #114

  • 4 Последния Софиянец

    16 35 Отговор
    Крият жертвите на Гара София.Поне трийсет линейки с убити и ранени а чакалнята е пълна с по леко ранени.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 то истината е още-по-лоша

    75 5 Отговор
    Я някой майстор разбирач
    да посочи кой и кои
    играят за България?

    Коментиран от #12

  • 7 гнусния глиган

    114 14 Отговор
    на амбразурата.НПО Сорос не дават ей така пари,трябва да се заработват.
  • 8 гражданин

    117 16 Отговор
    Минжев винаги е играл и защитавал тези на които му плащат !!Добре ,че е ПРЕЗИДЕНТА ,защото и един политик за свяст не става от всичките !
  • 9 Историята помни

    44 96 Отговор
    Как пРезидента Радев стана Президент.
    - никому известния ген. Радев за първи път беше представен от слаФчо в неговото шоу. Направиха едно авио шоу, слаФчо го качиха на изтребител.
    - ген. Решетников поръчва на шпионинът Малинов изследване за профил, който да заблуди българския избирател, че е евро-атлантик, а всъщност да е лесен за управление безгръбначен съветофил .
    - Гоце номинира Радев. Гласуване в БСП определя ШЕСТО място на радев.
    - привикват агент Гоце и Нинова в Москва за набиване на канчето и льотчика от шеста позиция, става първи на БСП.
    - Решетников нарежда на носителя на орден Ломоносов за опазване на МОЧА -Борисов радев да е президент.
    - агент Буда издига срещу радев неизбираемата Цецка Цачева. Агент Сава и ДПС подкрепя радев за главен руски Резидент.
    ....
    Инициативен комитет, съставен от ДС-КГБ агенти го издигат за втори мандат ....
    Следва "опраскването" на ТРИ парламента от слаФчо и сценаристчетата
    Следват разрушителни за България години на еднолично управление на националния предател радев, действаш единствено за руските интереси. Смени всички шефове на службите с удобни и послушни предатели, като на практика ги подчини на кремълските бандити.
    След като закономерно слаФчо (гласуваш за слаФчо, получаваш некъпан тошко) губи подкрепа и няма как да съсипят още един парламент, инициира референдум за Президентска Република.
    Та слафчо и бойко винаги са слугували на руската мафията.
    Изтеклите документи около Пътната карта потвърждават то

    Коментиран от #25, #77, #118

  • 10 Ний ша Ва упрайм

    87 22 Отговор
    Радев и Маджара играят и мислят за Народите си не кат тоя секрет от носа

    Коментиран от #46, #109

  • 11 ей с такива "българи" като тоя шопар

    101 12 Отговор
    врагове не са ни нужни.
  • 12 честен ционист

    21 4 Отговор

    До коментар #6 от "то истината е още-по-лоша":

    Как кой? Новият наемател - Падишахът пази стадото.
  • 13 ДО МИНЧЕВ

    76 10 Отговор
    КАК НЕ ТЕ Е СРАМ ДА ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ. КАКВО СТАНА С ДЪЩЕРЯТИ /КРАДЛАТА/ ЗА НЕЯ ГОВОРИ.
  • 14 Поправка

    99 23 Отговор
    Румен Радев ясно показа, че играе за Мира и за България
  • 15 Акула

    29 4 Отговор
    Сериозно ли
  • 16 И какъв е тоя цървул

    80 11 Отговор
    Огнян Минчев та се изхожда по въпроса.
  • 17 Мда

    22 45 Отговор
    Решетников говори едно към едно с Путин
  • 18 Мдааа

    68 6 Отговор
    Представям си го Оги, как се търкаля на украинския фронт!

    Коментиран от #22

  • 19 Смерш

    19 51 Отговор
    Ма той си е платен агент на КГБ! Вместо да изработи мирен план и да го предложи на Путин предлага нападнатата страна да се предаде. Главнокомандващия се предава първи!

    Коментиран от #127

  • 20 Радев и Борисив са руски еничари

    16 42 Отговор
    Трогателно е как ГЕРБ лазеха по корем пред Радев и се чудят къде да скрият договора с Боташ, за да стане Даниел Митов външен министър и да излъска имиджа на Борисов пред чужденците. С Митов не успяха но министъра пак е техен.
    В същото време държавата губи почти по 1 милион лева на ден за газ, който не ползва, по договор, който никога не е бил разглеждам в Министерски съвет. Да, служебното правителство и катамаранът показват доклад от 3 страници, който “преразказва” клаузите по договора, но целият документ остава официално скрит.
    Борисов крие пътни карти, а Радев пише резюмета на 13-годишни договори за милиарди. Сметката я плащаме ние.
    Както "пътната карта" изтече, така и договора с Боташ изтече, а те доказват по недвусмислен начин, че Бойко Борисов и Румен Радев са национални предатели и са работили в интерес на фашисткия режим на Кремъл.

    Коментиран от #119

  • 21 Русофил

    21 34 Отговор
    Ей, този менте натовец напъва здраво да закопае БГ.
  • 22 Ний ша Ва упрайм

    14 2 Отговор

    До коментар #18 от "Мдааа":

    искаш да каже ша пълзи хахахахаха

    Коментиран от #65

  • 23 404

    39 4 Отговор
    поредната аналлизаторка , която се мисли за говорител на господа....
  • 24 Ах тиии,

    48 12 Отговор
    жалко слуз@сто вл@чуго!Значи Президента работил срещу България,а сорос ите и евроатлантиците в партиите герб,пп дб и дпс за кого работят?!За сащ,ес,и за който още плаща! Никога повече такива хора във властта!Гласувайте масово!Само Възраждане!!!

    Коментиран от #47, #50, #101

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Оги

    43 5 Отговор
    Ти си само една безполезна машина за фекалии!
  • 27 Реалист

    16 41 Отговор
    Последните месеци руската агентура и пропаганда пак активира "миротворците" за замразяване на войната, за да има време Путин да се превъоръжи и да удари по-силно. Китайският пратеник Хуей обикаля из Европа, Ердоган агитира за "мирни" преговори, маджарският селяк Орбан и американският клоун Тръмп съвместно агитират за замразяване на войната, даже папата развя белия байрак. Очаквано и нашите проруски дураци ги включиха в путинския хор.
    Накъде без третинката на изменника волгин . Кънчовци, кольовци, искра баева и андейчовци също са се отчели.

    Очакваме още от същото от останалите 4хилядници, говорещи 20хилядни глави, съветски полезни ... по ленински ...
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Историята помни

    17 22 Отговор
    През 2008 г. Орбан критикува Кремъл – наричаше други европейски правителства „марионетки на Москва“ и определяше одобрението на проекта „Южен поток“ от предишното правителство за държавна измяна.

    Изведнъж през 2009 г. всичко се промени. Орбан неочаквано се появи на събора на “Единна Русия” в Санкт Петербург, където се срещна с Путин. Той веднага спря да критикува Русия, а година по-късно, когато Орбан отново стана премиер на Унгария, се превърна в един от ключовите апологети на Путин в Европа.

    Какво се случи с Орбан за толкова кратък период от време?

    Пълен куфар с пари

    "Веднъж през пролетта на 1994 г., в навечерието на изборите, преводачът на Могилевич ми донесе куфар с 1 милион марки."
    Едва след парламентарните избори разбрах, че младежът на когото връчих куфара с 1 млн. ДМ е Виктор Орбан от Фидес. Могилевич го нарече „решаващ фактор в предизборната кампания“.
    През 2008 г., криминалния крал Семьон Могилевич е арестуван в Москва не по искане на ФСБ, а за укриване на данъци.
    Дитмар Клодо смята, че за да осигури освобождаването си, Могилевич е предал част от активите си и е споделил с Кремъл документите си, компрометиращи Виктор Орбан.
    „За съжаление днес Орбан е марионетка, която следва инструкциите на Путин“, коментира Клодо пред The Insider. Той смята, че в замяна на свободата си Могилевич е предал компрометиращите записи на ФСБ Николай Патрушев. Веднага след ареста на Могилевич , Орбан направи рязък завой в политиката си.
  • 30 Професора

    25 5 Отговор
    Огнян е със захар 30 едва ли ще го бъде още дълго време
  • 31 Сиганин

    6 3 Отговор

    До коментар #25 от "Русофил":

    Бате, ши даваш пет лева да слага на теби на стата?
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Абе

    35 6 Отговор
    От кога да изкаш мир стана преступление, а да изкаш война е геройство. Господи събери си версиите.
  • 34 Неадекватникът Радев

    17 38 Отговор
    Мижитурката Радев е свикнал да изпълнява заповеди..и го прави така че му личи че го командват..няма да св учудя Йотова да е с по-висок чин от него в КГБ
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 само питам

    11 28 Отговор
    кои го предложи за президент корни под диктовката на решетников какво още да го нищим вшчко е ясно като бял ден
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Кой си ти бе умнико

    39 8 Отговор
    Да определяш срещу кого играе президента и за кого!Нали се налапа с грантове ти и подобни на теб та трябва да си ги заслужиш с такива прозрения!
  • 39 Бай араб

    4 8 Отговор

    До коментар #2 от "Защо?":

    Мир иска,няма мир за този,който заема стойка ,,Ге ,,
  • 40 Бай араб

    18 1 Отговор
    Предателите умират първи
  • 41 Браво на Радев!

    36 12 Отговор
    Браво на Румен Радев!
  • 42 Възрожденец

    10 33 Отговор
    Към "евроатлантиците " Борисов и Пеевски :

    Защо кондукторката мърси с присъствието си Родината ?
    Защо кремълските nлъхoвe, внедрени в службите ни от продажника гумен радев не са уволнени и дадени на съд за държавна измяна ?
    Защо все още няма процедура по импийчмънт на най-големия срам за България и генералитета ни, тази руZка изтривалка радев ?

    Коментиран от #78, #82

  • 43 Хахахаха

    11 28 Отговор

    До коментар #2 от "Защо?":

    Като Радев иска мир, да помоли Китай, С. Корея и Иран да спрат да пращат оръжие на русия! Все пак са негови хора, ще се разберат.

    Коментиран от #60

  • 44 ФАКТ

    36 9 Отговор
    ЯВНО СОРОС МНОГО МУ ПЛАЩА НА ДРАСКАЧА!
    НАПОМНЯМ НА ПОДКУПНИЯ ДРАСКАЧ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА Е БЪЛГАРОФИЛ, НЕ СОРОСОИД КАТО ТЕБ И НЕ РУСОФИЛ!
  • 45 българина

    33 7 Отговор
    Минчев ясно показва, че работи за американски фондации
  • 46 Лут

    12 21 Отговор

    До коментар #10 от "Ний ша Ва упрайм":

    Маджара помилва педофил бе, ако беше напънал твоето дете ? Колко сте гнусни руските свни
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Клетник от когото нищо не зависи

    9 20 Отговор
    Радев може само да се радва че дружката му Тиквата е на власт защото иначе щеше да се изпрати опровержителна нота до унгарското външно на моментс с уточнението че лицето Радев изразява собствено мнение което няма нищо общо с официалната държавна позиция
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Възрожденец - бивш

    6 8 Отговор

    До коментар #24 от "Ах тиии,":

    "На мен не ми оставиха избор след бруталната намеса на местните ИЗБОРИ!
    Саботираха кампанията и подмениха цялата ни листа! Имам протокол от 27. 08.2023г.
    На събранието избрахме 17 кандидат общински съветници с 5 кандидат кметове.
    Единият щеше да спечели служебно! (официално се явиха четирима като първите двама нямаха нищо общо с Възраждане!) НА местно ниво успяхме да обединим 5 партии.
    За момент изпреварихме и БСП в Търговище. Но явно Възраждане нямат интерес да сменят СТАТУКВОТО.
    Информирах Костадин, че Вешев съботира изборите и играе с Герб. Но той не взе отношение! Сами си направете изводите....
    С днешна дата две от структурите ни ги няма! НО БИТКАТА СРЕЩУ ГЕРБ - ДПС И ПАТЕРИЦАТА ИМ ВЪЗРАЖДАНЕ ПРОДЪЛЖАВА! "СЛУХОВЕТЕ" , ЧЕ ВЪЗРАЖДАНЕ СА ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ ИЗЛЯЗОХА ИСТИНА!
    ДЕЙСТВАМЕ БЕЗ ВЪЗРАЖДАНЕ но с основния им човешки ресурс - СИМПАТИЗАНТИТЕ ИМ!
    Имам какво още да кажа но няма смисъл, предателството на Костадин и шайката му рано или късно ще бъде наказано!"
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Васил

    7 20 Отговор
    Радев всеки ден ни демонстрира че е боклук.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 РУМЕН РАДЕВ : ОГНЯН МИНЖЕФ ясно показа,

    17 6 Отговор
    че играе за САЩ И НАТО , но и срещу България !
  • 55 ОСТАВКА ЗА КАРМАЗЪ ФАТМАК!

    12 11 Отговор
    огнян минч€в ПОЧТИ € ПРАВ ЗА ФАТМАКА, АМА И той-ГРАНТАДЖИЯТА МНОГО "работи за" БЪЛГАРИЯ!
    В РАЗД€ЛНО ВР€М€ ПР€ДАТ€ЛИТ€ БЪРЗО $€ ПР€БОЯДИ$ВАТ- €дни от БКП ФАТМАЦИ $ТАНАХА нато Г€Йрали,
    други от КД$ Доно$ници О$ЪМНАХА д€моКРАДЦИ И €вроатлантици !
    В$ИЧКИ $А МА$КАРИ ,КАКТО КАЗВАШЕ АЛЕКОВИЯТ г€рой...!
    P.S.
    Д€$И ОТ Провинциална Б р а к м а ПЪРВА "дама" $ТАНА!
  • 56 Летящия прилеп

    5 15 Отговор
    Ушатото момче без пъпката нарочно саботира членството на България в НАТО и на никой не му прави впечатление
    Глупака ако може да каже кой ще гарантира суверенитета на държавата после че ми е много интересно да знам
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Иван

    5 12 Отговор
    Радев е военен ама не вижда че се води война когато си господин никой и чакаш хората да ти кажат какво да говориш е така
  • 59 Хаха

    17 3 Отговор
    А ти за кои козяци играеш бе, дебел!? И сигурно много си "загрижен" за България!? Почти толково, колкото за постъпленията в зелено по банковата ти сметка....

    Коментиран от #61

  • 60 Хаха

    10 5 Отговор

    До коментар #43 от "Хахахаха":

    Така ли!? А дебелия що не помоли отан и ЕС да не пращат орУжие за незалежная!? В името на мира, разбира се! А кво се оказа, че "високотехнологични" и "богати" отан и ЕС не могат да насмогнат на орУжията, т.е. кремъклийките и барута на "бедни" и "изостанали" С. Корея, Иран и Китай и разбира се на "кирките" на Русия!

    Коментиран от #74, #91

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Град Симитли

    1 0 Отговор
    Гл0п@к!
  • 64 ДОЦ,. ВРАЧКА ШАШКЪНЛИЕВА, СОЦИОПАТ

    2 1 Отговор

    До коментар #62 от "Тошко":

    Каква "армия" ?
  • 65 Майсторът 🐷 на Илюзиите

    5 8 Отговор

    До коментар #22 от "Ний ша Ва упрайм":

    Искам да кажа, че разнасяш аромат на сминдух и чесън! Уви, невчесаните пенсионери нищо не могат да упраааят! Най много да изгонят с истеричната си путинофилия и внуците си от България. И така да си заминат от тоя свят сами, озлобени и озъбени срещу света който не разбират!
  • 66 Ти си

    4 4 Отговор
    Пак ще го напиша - " Когато кучето ти почне да те лае значи някой друг го храни ".
    В дадения случай не става дума за кучета.....

    Коментиран от #68

  • 67 김참시오

    1 1 Отговор

    До коментар #62 от "Тошко":

    Ми щото си мал0умен!
  • 68 Майсторът 🐷 на Илюзиите

    2 4 Отговор

    До коментар #66 от "Ти си":

    Истината е болезнена, а?
  • 69 Майко Българио За тебе те умряха

    11 4 Отговор
    Във всяка държава има предатели но в България са мнозенство
  • 70 хихи

    10 3 Отговор
    Мнджев а ти приготвили си плаката "Добре дошли Освободители"
    Магарев вече е на Дунав мост, маскиран като обслужващ тираджиите персонал...
  • 71 Решетков

    8 8 Отговор
    Румбата е наше момче
  • 72 БгТопИдиот🇧🇬

    11 7 Отговор
    Афтора е първокачествена краварска подлога !

    Коментиран от #80

  • 73 този минчев ако това го каже пред

    9 7 Отговор
    обикновените хора ,дали ще се отърве жив

    Коментиран от #79, #84

  • 74 Майсторът 🐷 на Илюзиите

    7 7 Отговор

    До коментар #60 от "Хаха":

    Веднага след като любимите ти Путници се изтеглят обратно зад украинската граница и спрат войната! А дотогава Цивилизования Свят ще праща оръжие на Украйна.
  • 75 факуса

    7 4 Отговор
    ами сберете се атлантиците и бегом на фронта да измиете срама бе шопар
  • 76 Мунчо,

    8 8 Отговор
    резидентът на Мутростаканова.
    Позорът за българския пагон!
  • 77 Историята е

    8 10 Отговор

    До коментар #9 от "Историята помни":

    Българския народ обича мутрите кланя им се ,желае да има сред тях приятели .Обича Путин и олигарсите му ,желаее да е мачкан с руски ботуш и да се върне в бай тошовото време където всеки крадеше кой какво може и се правеше ,че работи ,обича русия и си миски ,че това е русия по тошково време ,ти се правиш ,че работиш аз се правя ,че ти плащам
  • 78 факуса

    1 6 Отговор

    До коментар #42 от "Възрожденец":

    явно си небинарен възрожденец
  • 79 Кои сте "обикновените хора"?

    5 3 Отговор

    До коментар #73 от "този минчев ако това го каже пред":

    Трите платени трола ли???
    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • 80 Колто е ясен никът ти,

    5 5 Отговор

    До коментар #72 от "БгТопИдиот🇧🇬":

    толкова ти е валиден и коментарът. Айде, честити 50 копейки!
    😁😁😁🤣😁😆😆😆😁🤣😆
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 дико

    8 4 Отговор
    Говнян Минчев е на хранилка при американския консул. Какво друго да каже тоя сирикат несретен.
  • 84 Дедо Пене

    7 6 Отговор

    До коментар #73 от "този минчев ако това го каже пред":

    Ти ли си обикновен българин, а ц.ъ.р.в.ул?
    Ти си една проста копейка, която е добре че помни името на "зеления ч.о.р.а.п!
  • 85 ганев

    5 1 Отговор
    ....ОООО..ДЕБЕЛАТА СМРАД...СЕ РАЗМИРИСА
  • 86 митко-$€ кр€тарката

    3 0 Отговор
    този ог(я)ЪЗ€н мин дж€в ПО-ГОЛЯМА П . Т К А И ОТ м€н! УЖА$!
  • 87 Огняне, Огняне,

    8 5 Отговор
    Минчев , след изброените кусури на президента Радев мога да кажа само едно, той явно защитава позициите на нас, които сме го избрали. Ще гласувам и трети път за президента Радев. Атлантическия океан е на майна си Райна. Атлантизмът е вреден за България.Не знам според теб, Огняне, кога и как Зеленски бил поставил на мястото му Радев, но за нас, българите, мнозинството, Зеленски е смешник и клоун, а Радев винаги си е бил на мястото. И не е Радев отговорен за лошите отношения между България и Сърбия, не той даде въздушен коридор на презряното НАТО да бомбардира Сърбия по време, когато дори не бяхме членове на тези "миролюбци". А разни краварски подлоги като Мони Паси
  • 88 Истина

    9 7 Отговор
    Радев ми се издигна в очите , държи се най-адекватно от всичките ни политици. Иска се смелост за това. Браво!
  • 89 Ха хи хо

    9 1 Отговор
    Огито е на терена, следват Ленчето с кремчето и Иво м.инджата!

    Коментиран от #95

  • 90 КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ

    7 1 Отговор
    ОТ МИНдЖЕф ЕДНА ЗЛОБНА ТОРБА С ГООлНА
  • 91 Някой

    3 5 Отговор

    До коментар #60 от "Хаха":

    Не, оказа се че безаналоговата армия на Путин е затънала...няма по-голяма пародия от Русия, освен може би някое племе извън цивилизацията!
  • 92 ти ли бе

    2 0 Отговор
    Менджя...Измий си такова, и го поеми с мерак! Честито таковане....
  • 93 Начо

    4 9 Отговор
    Радев разбира от военни дела колкото врабче от математика
    Казал съм. Всичко ще бъде Украйна

    Коментиран от #120, #121

  • 94 ТТТ

    4 6 Отговор
    Румен Радев се промени с агресията на путлер в Украйна. Все едно е кукла на конци на тея от кремъл.
  • 95 ленче пенчева

    3 0 Отговор

    До коментар #89 от "Ха хи хо":

    с отвореното портмоне приема и гу поема цял в дъртата трътка.....Кът,кът.....
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Кирил

    1 0 Отговор
    На думи...иначе чинно гласува всичко с НАТО.
  • 98 Дика

    3 8 Отговор
    Слава богу тоя фатмак не е решаващ фактор, руска подметка си е отвсякъде.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Дън Бай

    3 0 Отговор
    Ше-бек
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Радев

    7 3 Отговор
    е светлината в тунела за България.
    Голям Българин и Държавник.
  • 103 бай село

    1 5 Отговор
    Е фатмака ще излезе от президенството с 20 30 милиона.Така се прави имали патки скубиги имали овце стрижиги.
  • 104 Малий

    2 5 Отговор
    Пудела на Митрофанова се оказа мухлъо.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Огнян

    4 0 Отговор
    Роден е на 2 декември 1958 г. във Варна. Завършва английска гимназия в родния си град и социология в Софийския университет. 1

    До 1989 г. редовен член на Българската комунистическа партия (БКП), асистент в катедра „Научен комунизъм“ на Софийски университет „Климент Охридски“.2
  • 107 Огнян

    4 0 Отговор
    Взема активно участие в гражданския комитет за закриване на проекта за АЕЦ „Белене“, което довежда до референдум и до окончателното му отхвърляне от Народното събрание през 2013 г.3
  • 108 Измет

    9 1 Отговор
    Гнус ме от тоя, както и от другия Огнян - Академик Стефанов! Не мога да кажа кой от двамата е по по най! Май Акаденика води с няколко пернишки винкела, ама тоя може да навакса скоро!
  • 109 Митьо Зъркела

    0 3 Отговор

    До коментар #10 от "Ний ша Ва упрайм":

    Тия двамата мислят за Zутин.
  • 110 Ох колко си жалък лъжец

    5 1 Отговор
    Румен Радев ясно показа, че е българин и работи за България майкопродавец грантаджийски! Направо е жалко да ви гледа човек, как се гърчите в лъжи!
  • 111 Елементарно

    5 1 Отговор
    Ако не играеш по "евроатлантическата свирка" - значи си проруски настроен! Пропаганда ! Това е!
  • 112 Огнян Минчев?? Този изпълзя от Кочината

    5 2 Отговор
    Явно е Огладнал!!
  • 113 КоТАрак🦁

    5 1 Отговор
    НПО $Ф 🐷нята на хазарския сатанист Сорос щом се е разквичала срещу българския президент Румен Радев,то значи ,че президента ни е на прав път.
  • 114 Дон Корлеоне

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "Брях!":

    Кой те е упълномощил да пишеш дали действията на президента Радев са правилни или- не?Каква е ролята на България в НАТО- роля на послушници, васали и да използват държавата ни като колония, така ли е?Защо никой не говори да дипломация, за мирно решаване на конфликта, а всички натовци лижат задника на Зеленски...Защо ли, защото изчезне ли Зеленски изчезват и те, не само от политическата сцена, мръсни лицемери!
  • 115 ИНЖ1

    2 4 Отговор
    Кое е учудващото??? БКП, КГБ-ДС и Коминтерна винаги са водели антибългарска политика. Волжска България дори е наречена "Татарстан"!? По времето на Сталин там с булдозери са заличавани български светини!?
  • 116 Факт

    2 5 Отговор
    Радев е доказан национален предател и руска марионетка.
  • 117 Дон Чико

    4 1 Отговор
    Другарю Минчев, нали мога така да се обърна към Вас - все пак, доста време се прехранвахте с партийният си билет.
    Срамното е , че нямаме такъв политик, като Орбан - няма да изброявам неговите качества - за вас пребоядисаните американофили това е ерес.
    Да, но за щастие си имаме Президентът Радев!
    Без него - отдавна тука щеше да е блато, а вие щяхте да сте кореспондент на Вашингтон.Пост в Северна Корея.
    И колкото и да го плюете - това не е първата ви статия против избраният от НАРОДА Президент,няма как да промените мнението на хората - така , както зелените банкноти промениха вас!
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Бльона

    3 1 Отговор

    До коментар #20 от "Радев и Борисив са руски еничари":

    Ми пак уааау - поне пиши само от един ник!
    Знаем че козяк така ви инструктира, ама ставате вече смешни!
  • 120 Да, може

    3 1 Отговор

    До коментар #93 от "Начо":

    Ама , нада ли.
    Я кажи , ама честно - ти вярваш ли в тази мантра?
    Даже вашите господари казват, че покрайнината пропада,само българските жълтопаветници по цял ден врещите, че победата над Русия е близо.
    Момче/момиче/то , това е РУСИЯ, не е някоя камиларска държава!
    Макар че ,те и камиларите ви наритаха - за едни хора, дето висят на едни колесници говоря!
    Ти колесник яхал лиси?
  • 121 Ти кой беше

    1 1 Отговор

    До коментар #93 от "Начо":

    извинявай?
    И защо трябва точно теб да слушаме?
    Спри тази дрога - не ти понася!
  • 122 В.В.П.

    2 2 Отговор
    Румен се гаври с НАТО и атлантическия клуб..Браво..Моя човек .България е на Черно море срещу РОССИЯ.на 350 км
  • 123 В.В.П.

    4 1 Отговор
    България с 10000 несретника армия ,без въоръжение ,е една тотална подлога на Сащ ..Мразя подлогите .
  • 124 Бай Благой

    3 0 Отговор
    А другите от сглобкатаCo играят за САЩ и заробването..
    А Президента г-н Минчев....иска МИР....а не война....драги ми смехурко.
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 3666

    2 0 Отговор
    Дебелият политолог да не забрави в неделя да оплюе президента на България!
  • 127 дончичо

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Смерш":

    С такава армия какво да направи,Бойко е виновен
  • 128 РАДЕВ АКО ПОКАЗВАШЕ ЧЕ ИГРАЕ ЗА САЩ

    1 0 Отговор
    НЯМАШЕ ДА Е ПРЕЗИДЕНТ С 80% РЕЙТИНГ ! ДАНО БОЙКО ПАК ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ЗА ДА ВИДИТЕ КАК ЦЯЛАТА АРМИЯ НА НАТО ЩЕ Е НУЖНА ЗА ДА ГО ПАЗИ ОТ НАРОДНАТА ЛИБОФ !