3 Юни, 2024 13:38 3 129 129

Искра Михайлова пред ФАКТИ: „Възраждане“ винаги се бори за първото място и ще правим това, докато го постигнем

  • искра-
  • михайлова-
  • избори-
  • възраждане-
  • първо-
  • място-
  • енергетика

През последните десетилетия наблюдаваме жажда за власт и постове без капка мисъл за България и българите, казва кандидатът за депутат от „Възраждане“

Искра Михайлова пред ФАКТИ: „Възраждане“ винаги се бори за първото място и ще правим това, докато го постигнем - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Вотът на 9 юни наближава, кампанията си върви, но какво свършиха партиите в този месец. Пред ФАКТИ говори Искра Михайлова, кандидат за депутат от партия „Възраждане“, член на Комисията по енергетика в миналия парламент.

- Г-жо Михайлова, „Възраждане“ е сред партиите, които се спрягат като възможен втори на вота 9 юни. Как върви кампанията?
- Кампанията за нас е много активна. Всеки ден сме в различно населено място и сред хората. Използваме възможността, за да чуем възможно най-много българи, но и да говорим за проблемите и решенията им. Сблъскваме се за пореден път с проблемите, които има в малките населени места, безкрайно зависими от интересите на няколко човека в местната власт или местния бизнес и се налага да се борим с несправедливости всеки ден, било то и в кампания.

- Каква цел сте си поставили като позиция…
- Партия „Възраждане“ винаги се е борила за първото място и ще правим това, докато го постигнем. Всяка политическа организация, която се създава с идеология, би следвало да се стреми към управлението на страната. Ако целите са чисти, то това е единственият път. За съжаление, през последните десетилетия наблюдаваме различна тенденция в политическите субекти - жажда за власт и постове без капка мисъл за България и българите. От „Възраждане“ смятаме, че повече така не може, а това ни дава сили да се борим всеки ден с огромна мотивация и подкрепа от хората.

- Да очакваме ли нов "брак по сметка" след вота… Ще имаме ли пак „делкане на държавата“…
- За съжаление, трябва да кажа, че вече всичко ми се струва възможно. Но всеки трябва да отговаря пред избирателите и съвестта си. От „Възраждане“ винаги сме били ясни и конкретни с приоритетите, които сме поставяли във всяка кампания, и никога не сме отстъпвали от тях след това. Каквото мислим - го говорим, а каквото кажем - го правим.
Приоритетите ни в тази кампания са 5 основни:
1. Продължаваме с настояването си за провеждане на референдум за запазване на българския лев като официална валута в страната ни. Повече от 600 000 българи искат това заедно с нас.
2. Смятаме, че трябва да се проведе референдум за членството на България в НАТО. Нека българските граждани решат, защото те никога не са били питани по този въпрос.
3. Смятаме, че трябва незабавно да спрем да даваме военна помощ за Украйна и по всякакъв начин да предпазим страната си от въвличане във военни конфликти, особено с риск за изпращане на жива сила на фронта.
4. Санкциите, които бяха наложени към Руската Федерация, донесоха икономически щети на България, бизнеса и населението. Трябва да се спре с тази безродна политика в услуга на чужди държави, която не и наша.
5. Задължително предоговаряне на условията за членство на България в Европейския съюз, както и на съпътстващи договори като „Зелената сделка“, която унищожава енергийния ни суверенитет.


- Плакати, записи – това ли ще остане като символ на тази кампания?
- Не мисля. Хората са отвратени от този вид общуване между политиците. Дори не искам да коментирам тези похвати. Отговорното поведение изисква да се говори за политики и решения, които ще подобрят живота на хората. Не бива да допускаме да се занимаваме с междукоалиционните скандали на ГЕРБ, ДПС и ПП-ДБ, които довчера успешно делиха порции от властта на гърба на всички българи.

- И някак тихомълком цената на тока се вдигна, а вие следите изкъсо процесите в енергетиката. Сега ли е удобният момент, когато имаме служебен кабинет?
- Винаги ще бъде удобен момент, докато има хаос в енергетиката ни и тя се разпродава на парче в частна полза на политици от ГЕРБ, ДПС, ППДБ или кръгове от фирми около тях. Кадруването в сектора е в огромни мащаби и отдавна не можем да говорим за национален интерес, дори ако говорим и за управлението на държавните енергийни дружества. България се нуждае от актуална Стратегия за устойчиво енергийно развитие и това трябва да стане в спешен порядък.

- Ще имаме и вот за Европейски парламент, но той остава в сянка, както и „Зелената сделка“, която пряко засяга България. Защо партиите не говорят за това?
- Ние – от „Възраждане“, говорим. Още от 2019 година „Възраждане“ има ясна и категорична позиция, която изразяваме системно. Зелената сделка е финансова схема и абсолютна измама, която ощетява България за сметка на други държави и частните ползи на определени лобистки групи в България. Една част от тях се наричат “зелени”, но основно се занимават с усвояване на огромни евросредства, а друга част са добре познатите политически далавераджии, които използват всяка ниша за лична облага - разбирайте всички доскоро управлявали.

Въглищната енергетика в България е въпрос на национална сигурност, освен всичко останало.

Във време, в което има военни конфликти на няколкостотин километра от границите ни, отговорната позиция на всеки български политик трябва да бъде да има сигурност по отношение обезпечаването ни от електричество. Минно-енергийният комплекс „Марица-изток“ работи със собствен ресурс и затворен цикъл на производство, а това означава, че напълно може да подсигури производство на електроенергия при затворени граници и спрян износ и внос.

- АЕЦ „Козлодуй“ зареди американско ядрено гориво. Вече имаме ли диверсификация…
- Не. Вече имаме неясна ситуация, но за сметка на това на пъти по-висока цена. Нека видим как ще заработи централата с горивото и да минат всички тестове. Друга тема е какво ще се прави от тук нататък с отработеното ядрено гориво. Този въпрос стои отворен, след като прекратихме отношения с руснаците, които си го взимаха, а сега имаме ново споразумение с американците, които няма да го правят.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 47 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Селянин

    54 88 Отговор
    Братя и сестри, българи.
    Гласувайте масово, но и с главите си!

    Не продавайте гласа си, защото това може да струва живота на някой ваш близък, изпратен на фронта, чрез вашия продаден глас!

    Не вярвайте на доказани лъжци с лъскави костюми, двуличници, марионетки, чужди агенти, изнудени чрез пороци, вълци в овча кожа и колекционери на пачки и кюлчета!

    Ако не вземем в най-скоро време съдбата си в собствени ръце, сме обречени на забвение и нищета и децата ни ще ни съдят затова!

    Не подкрепяйте "мислещи ни доброто" - сатанисти, неморални и извратени хора, секти и организации със съмнителни цели!

    12. Да Възродим родна България!

    Коментиран от #10, #12

  • 2 Рибар

    55 85 Отговор
    Бандеровците в Украйна са на привършване и Урсула дойде в България да търси баламурници за фронта.

    Във Възраждане е спасението!!!

    Само партия и политици които дадат гаранция, че български войници няма да бъдат изпратени в Украйна, заслужават моето уважение!

    Коментиран от #13, #49

  • 3 777

    70 46 Отговор
    Самонадеяни Путлерови под логи от български етнос с азиатска "сивота" в междуушното пространство...
  • 4 Първа

    69 41 Отговор
    истеричка ! Цял змиярник е Изграждането - абсолютно ненужно !
  • 5 Селянин

    37 70 Отговор
    Братя и сестри, българи.
    Гласувайте масово, но и с главите си!

    Не продавайте гласа си, защото това може да струва живота на някой ваш близък, изпратен на фронта, чрез вашия продаден глас!

    Не вярвайте на доказани лъжци с лъскави костюми, двуличници, марионетки, чужди агенти, изнудени чрез пороци, вълци в овча кожа и колекционери на пачки и кюлчета!

    Ако не вземем в най-скоро време съдбата си в собствени ръце, сме обречени на забвение и нищета и децата ни ще ни съдят затова!

    Не подкрепяйте "мислещи ни доброто" - сатанисти, урсулисти, глисти, неморални и извратени хора, секти и организации със съмнителни цели!

    12. Да Възродим родна България!
  • 6 Маджонг

    73 51 Отговор
    Тия ако спечелят България ще се върне 50години назад.

    Коментиран от #11, #17, #28, #61

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Хи хи

    38 18 Отговор
    Тая това го казва за 68- ми път.

    Коментиран от #80

  • 9 Селянин

    44 77 Отговор
    Готвят ни усилено за война с Русия.
    Ще ни бъде заповядано да изпратим войски в Украйна (няма да ни питат),
    защото в основата стои огромния американски стремеж Русия да я няма.
    Под предтехт, например да защитаваме българското малцинство в Одеса, ще ни го натресат.
    -Някои ще кажат, че ние нямаме войска?
    -Погледнете тогава как по улиците на Украйна ловят насилствено мъжете и ги пращат на фронта.
    В Украйна приеха закон за мобилизация на хора от 18 до 60 годишна възраст.
    Ето как нашите послушни "Сглобкаджии" също ще постъпят, когато им заповядат, не се съмнявайте нито за секунда в това.

    И тук е момента да кажем ясно и категорично:
    На 9 юни ние не отиваме да гласуваме за партия или нещо друго.
    - > Отиваме да гласуваме за война или за мир.
    Който иска да гласува за мир
    - избира "Възраждане"!
    Който иска да гласува за война
    - избира всички останали.

    Има само два пътя - Война или Възраждане!
    Трети път няма.

    Коментиран от #25

  • 10 Дивото зове

    24 71 Отговор

    До коментар #1 от "Селянин":

    За това ще гласувам за Бойко Борисов както винаги. Първа политическа партия ГЕРБ.
  • 11 Нищо

    47 34 Отговор

    До коментар #6 от "Маджонг":

    няма да спечелят , отиват в небитието ! Кой им вярва на голите приказки и ще им се хване на въдицата ?

    Коментиран от #47

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Zаря

    42 24 Отговор

    До коментар #2 от "Рибар":

    Много ниска топка. Стига плаши. Нямате шанс.
  • 14 Възрожденец

    40 69 Отговор
    Всички ние искаме едни и същи неща, а именно :
    ✅ Запазване на националния ни суверенитет.
    ✅ Референдум за членството ни в НАТО.  ✅ Прекратяване веднага на доставките на оръжие за Украйна и даване на гаранция, че български войници няма да бъдат изпратени там.
    ✅ Вдигане на санкците срещу Руската федерация, които са убийствени за българската икономика и създаване на компенсационна програма за претърпелите загуби и щети български предприемачи.
    ✅ Предоговаряне на условията за членството на България в Европейския съюз.
    🔴 Искате ли корупцията да продължи да е първата асоциация с България?
    ❌ Не, нали? 
    ✅ Ние също.
    🔴 Искате ли да бъдем управлявани от безскрупулни лъжци и престъпници? ❌ Не, нали? 
    ✅ Ние също. 
    🔴 Искате ли сирените, страхът, бомбите и разрухата на войната в дома си?
    ❌ Не, нали? 
    ✅  Ние също.
    Повече така не може.
    Да възродим Родината си!
    -----
    Излез и гласувай на 9-ти юни!

    Коментиран от #21, #26, #85

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 хахаха

    27 10 Отговор
    хахахаха и т.н.
  • 17 Тия ще спечелят

    52 27 Отговор

    До коментар #6 от "Маджонг":

    Когато Пьотр Волгич отиде на фронта.
  • 18 454545

    53 26 Отговор
    Копейкин с къщата от субсидии е лицето на тази банда психопати, не благодаря.
  • 19 Пловдив

    19 43 Отговор
    България има крещяща нужда от силна националистическа партия, както в Унгария. Но Възраждане просто не са такава.
  • 20 Бивш гербаджия

    32 59 Отговор
    Който има очи и вижда с тях,
    който има уши и чува с тях,
    който има мозък и може да го ползва,
    който се чувства свободен, а не роб,
    той избира "Възраждане"!

    Да живее България!

    Коментиран от #23

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Няма друг начин

    32 38 Отговор
    Мечтая си за година и половина самостоятелно управление на възраждане!!!
    Народът трябва да види на какво са способни тези лаладжии!!! Само за година и половина животът в България драстично ще се влоши, че на българите в следващите 10 години няма и през ум да им мине да дават властта на такива измамници.

    Коментиран от #27, #31, #82

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Все

    35 19 Отговор
    ми е на ума , че някой ще гласува за психопати , играейки глупави спектакли и смятайки , че обществото ще хукне да гласува за тях ! И тая да се надвиква с микрофона !

    Коментиран от #48

  • 25 казваме ти

    43 22 Отговор

    До коментар #9 от "Селянин":

    Съветската пропаганда която бълваш е контрапродуктивна за българина! Когато от израждане го разберете може и да ви повярват хората никакви български войници в никакви войни и никакви украйни няма да бъдат изпращани спрете да лъжете толкова арогантно и нагло

    Коментиран от #129

  • 26 Маджонг

    38 19 Отговор

    До коментар #14 от "Възрожденец":

    В Русия няма корупция нали. И няма бомби нали? Миролюбива страна. Трябва да сме като тях нали?

    Коментиран от #35

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 чекисть..

    14 24 Отговор

    До коментар #6 от "Маджонг":

    Тия ако спечелят,ще разберете истината за беленската аец площадка,че тя не е по далеч от черна вода та да е в земетръсна зона,и двата советьцки реактора под брезенто са аналогочни като тия на комшийте в аккую,но те за разлика от нашите да края на годината ще бълват ток-и не забравяийте че отработеното ядрено гориво на уесьтиньхаось..ще остане завинаги в недрата на нашата татковина..за разлика от мацьковското на вова-той си го прибира.

    Коментиран от #33

  • 29 Забележете

    30 17 Отговор
    Тук драска една копейка.Другите трима са под другите статии.Бранят Крим,другите пЦуват Зеленски.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Каква

    27 13 Отговор

    До коментар #22 от "Няма друг начин":

    година и половина. Тия ще привършат по-бързо, и по-зле от славуца.
  • 32 Бамбука

    21 14 Отговор
    Копейкин или някой от свитатапише въпросите, отговорите, всичко шест, но ......в живота има реалност. Там ги няма. Просто са неуки. С времето ще се ошлайват, като Цецка, ПКП, Дуловката и т.н. Да не мислите, че им пука - парата днес, това е мотото.
  • 33 Маджонг

    26 16 Отговор

    До коментар #28 от "чекисть..":

    Кат Чернобил нали. И там си го прибраха. Добре че беше Европа да им изчисти лай..а, че те сами не можаха ссссере.
  • 34 Благой от СОФстрой

    25 7 Отговор
    Прави впечатление че във фактито се пускат предизборни хвалби и заплахи на Коцата без да има възможност да се коментират от "местния форум".
    Дали са платени?

    Коментиран от #40

  • 35 сръбче..

    13 18 Отговор

    До коментар #26 от "Маджонг":

    Ние ако сме на вашето място и имаме морска граница с вова,танкерите със черното злато нема да минават през босфоро,а директно за нефтохима и плама/бог да я прости/ и директно два газопровода под морето за западняците от е.с..без посредници направо от произзводителя- и ще бъдем начело у старио континент по всичко,жалко че не сме..а на вазе зле ви се отазило и то много тия робства-византийско и османско над 700-годни,все ще свикнали да бъдете послушковци..за това гласувайте по съвест и не на бандерците дека все сакат с тия пеликански зелени гуши.

    Коментиран от #54

  • 36 реру

    38 13 Отговор
    "... 5. Задържително предоговаряне на условията за членство на България в Европейския съюз..."


    Каква беше - каква стана:
    04.2021 год. – "... Възрожденецът Костадинов отново зове за излизане от ЕС...";
    12.2022 год.– "... Искра Михайлова прочете още и искане за излизане на страната от ЕС до 2023 г...".

    Явно вече никой не вярва на такива фундаментални НЕИСТИНИ от това квазипатриотично образувание...
  • 37 Гост

    14 6 Отговор
    А, какво ще направите след като го постигнете, е по-интересният въпрос?
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 кална вена

    7 22 Отговор

    До коментар #34 от "Благой от СОФстрой":

    да платени са от козячетата.....друго има ли или?
  • 41 ЕДГАР КЕЙСИ

    18 6 Отговор
    ЛУД УМОРА НЯМА ................ ФАКТ !
  • 42 Смешник

    20 7 Отговор

    До коментар #38 от "еврофанатик":

    Колко се наскачахте покрай Мочата.Я марш от тука.И повече да не съм те видял.
  • 43 Ха ха

    12 5 Отговор

    До коментар #38 от "еврофанатик":

    20 шибека ме може да се съберете.

    Коментиран от #58

  • 44 Тутурутка

    11 2 Отговор
    Троловете много са се разбеснели
  • 45 Аз да пиша

    6 5 Отговор

    До коментар #39 от "Град Козлодуй":

    Това е което ти си го прихванал от Стамат магарето и Иван нереса, Данчо пръча. Сега разбрахте ли г-н глухар, инвалиден?

    Коментиран от #84, #128

  • 46 Факт

    20 10 Отговор

    До коментар #27 от "Напълнов":

    Ако изборите са задължителни,тия са вън от парламента.
  • 47 Глав

    7 17 Отговор

    До коментар #11 от "Нищо":

    Може да не гласуват умните за тях но пак ще спечелят 2 място.Вероятно вече са го пресметнали и имат план.Просто ДПС и ГЕРБ ще им дадат гласове.Накрая ще стане никой не гласува за Бойко но пак спечели.Има и много н.нормалници,некадърници много трости и зли българи.Всичките партии са легални клонове на маф. групировки и ги оправлява източното посолство.Не е важно какво говорят у нас и пред онези инфантили в Европа.Нали виждаш чак тука идват да ги подкрепят.
  • 48 Град Козлодуй

    6 7 Отговор

    До коментар #24 от "Все":

    Така е господине.Аз бих подал козлодуйският микрофон на госпожата.
  • 49 Риболовец

    12 6 Отговор

    До коментар #2 от "Рибар":

    Варненското Къкалче за стръв ли те ползва!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Ддд

    21 9 Отговор
    Надявам се, българският избирател да е достатъчно интелигентен и не ви позволи да го постигнете никога.
  • 52 Мемфис

    27 11 Отговор
    Аман от тази отровна руска пропаганда!!! Този сайт се оказа едно руско ла.но!
  • 53 Тутурутка

    5 6 Отговор
    А как хубаво свиреше на Б.Борисов и М.Вебер вчера в Пловдив.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Евроатлантик

    21 15 Отговор
    Теа са много не образовани! Само неграмотни хора бихъ гласували за тех! Всички сакъл ще гласуват за господин Кирил Петков!

    Коментиран от #66, #73

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Гтхп

    22 12 Отговор
    Не се направите много защото скоро путинизма ще бъде забранен в цяла Европа, а от там и всякакви пропутински партии и организации каквито са и възраждането.

    Коментиран от #68

  • 58 реру

    28 3 Отговор

    До коментар #43 от "Ха ха":

    Може... обаче пак същата евтиния...

  • 59 Възрожденец

    12 32 Отговор
    Ще победим еврофашагите

    Коментиран от #62

  • 60 Иван

    13 5 Отговор
    Де факто - "Възраждане" - "обират" провинцията - ако знаете - каква е мизерия и то не е от днеска - от поне 30 години се разрушава всичко дето "мърда" по провинцията.

    Но максимума е - никога няма да имат Правителство, колкото Волен Сидеров, в никакъв случай не са умо-побъркани, нисши, не - просто - това е един "вик".
  • 61 ТИР

    8 21 Отговор

    До коментар #6 от "Маджонг":

    Че то май трябва да се върнем 50 години назад,,, тогава строяха заводи, язовири, хората строяха къщи на два етажа без заеми, по селата ,училища.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Никой

    23 13 Отговор
    От " Възраждане " ни готвят усилено за война с НАТО след като ни вържат на руската каишка.
  • 64 Баце

    20 7 Отговор
    Свири, свири, Искре
    Ах, подлудявай ме, не спирай
    Макар да казват всички,
    че,
    Възраждане свирейки умират!
  • 65 Град Козлодуй

    4 3 Отговор
    Политикага е от Женски Род
  • 66 Мнение

    12 7 Отговор

    До коментар #55 от "Евроатлантик":

    За да можете групово с него да стоите в скута на Пеевски?! Затуй ли ни караш за Петков да гласуваме?!
    Явно шиши се е превърнал във фетиш за цветнодъгите евроатлантици?!

    Коментиран от #69

  • 67 Пръц

    17 9 Отговор
    Проста сметка. Възраждане, стават първи. Веднага се спират Еврофондовете и българите ги чака и по-голяма мизерия. Поради факта,че 80% на всичките ни комсумирани стоки са внос! Както казваше Бай Тошо - "Кой си ти бе, да решаваш, като немаш пари"!
  • 68 Оооо

    2 3 Отговор

    До коментар #57 от "Гтхп":

    Няма как да стане, отиде коня у барата,,,
  • 69 Умните и успешни българи

    17 17 Отговор

    До коментар #66 от "Мнение":

    Гласуваме за ППДБ.

    Коментиран от #78

  • 70 Град Козлодуй

    17 5 Отговор
    ВЪЗРАЖДАНЕ Защо не изключите Вашия Кандидат за Депутат за Козлодуй Който бе заловен да Шофира след употреба на Алкохол
    Инфото е от Фейсбук
    ВСИЧКО ЗА КОЗЛОДУЙ БЕЗ ЦЕНЗУРА
    ЗА Милиони Няма Закони
    и Бул Нюз Бг
  • 71 Боклуците на Боклука

    3 19 Отговор
    Какви Възраждане, какви пет лева!? Партия "Величие", ще бие всички боклуци от досегашните тулупи.N25.
  • 72 ⚒️⚒️⚒️🚾

    14 8 Отговор
    Еее, толкова много писане, хабене на време,с две думи. Българи, ние ще ви направим като Беларус, но някой ще се чувстват като във С. Корея. Да, ще има ефтина бензин и ток, но вие пак няма да го ползвате защото няма да имате пари а, защо нямате пари, няма работа, а защо, защото цяла Европа ни обърна гръб
  • 73 Шкембе Войвода

    2 25 Отговор

    До коментар #55 от "Евроатлантик":

    И едните и другите за нищо не стават. Само партия Величие, ще изкара България от тинята.

    Коментиран от #77

  • 74 Ван

    18 6 Отговор
    Не мога да си представя какви идиоти гласуват за тези рубладжии...
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 циций

    7 7 Отговор
    Възраждане се борят за първото място но понеже са трети или четвърти ще управляват с ДПС и герб с поздрави Ахмед :)
  • 77 реру

    22 2 Отговор

    До коментар #73 от "Шкембе Войвода":

    С новия шеф /май още не регистриран/, който превзе създадената през 2023 год. партия и перефразира Джейн Остин...

  • 78 Мнение

    7 10 Отговор

    До коментар #69 от "Умните и успешни българи":

    "Умните и успешните" (обаче с кавички) явно обичате да се навеждате на г-н Пеевски срещу подаяния?!
    А от там той ще ви направи още по-"умни и успешни" като ви употреби!
  • 79 Казуар

    12 3 Отговор
    Хуманоидката Искра ще оправя България.

    Коментиран от #81

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Град Козлодуй

    8 2 Отговор

    До коментар #79 от "Казуар":

    Просто Интереси и Алчност за Власт
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 нннн

    9 9 Отговор
    ГЕРБ и ППДБ (с ДПС отзаде) вече с договарят за нова Сглобка. Гласувайте за партии извън Сглобката. Кеф ти лява, кеф ти дясна. Избор има. Все някоя ще ви допадне.
  • 84 Всичко

    6 1 Отговор

    До коментар #45 от "Аз да пиша":

    Всичко се Връща
    Господ Бавя но не Забравя
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Голем смех

    12 8 Отговор
    Нещастници :) хахахахаха
  • 88 ЕвроАтлантическа мръсотия

    8 19 Отговор
    Ако не знаете - Златото ни буквално крадат, Козлодуй е бомба със закъснител, отработеното ядрено гориво вече никой няма да си взима обратно, то ще трябва да се погребва в Добруджа или Странджа, наводняват ни с лгтб-пропаганда и с доказани и осъдени престъпници от близкия и средния изток, за чужди интереси ни гласят за пушечно месо, а вие още се чудете дали да излезете да гласувате и дали да дадете гласа си за Възраждане?
  • 89 аз избрах №12 Възраждане

    6 23 Отговор
    Моя глас е за добруването на българския народ.

    Коментиран от #95

  • 90 Хе хе

    13 6 Отговор
    Тея шарлатани само с референдуми ли мислят да управляват, за толкова проведени избори, един път не видях да имат някаква ясна програма на управление.
  • 91 Леле маме

    17 6 Отговор
    Гладна кокошка просо сънува!
  • 92 !!!?

    19 6 Отговор
    Копейките - съветски фашисти парекселанс !!!?
  • 93 аз пък

    19 8 Отговор
    За копейки НЕ гласувам!!! От къде ви намира такива безлични кафявия гагауз.
  • 94 Безхаберна Копейка

    15 7 Отговор
    И първи да станете какво от това? Ще сте същите като ИТН - случайници на случайно място.
  • 95 Щом е за добруване

    13 4 Отговор

    До коментар #89 от "аз избрах №12 Възраждане":

    дай го за друг. Тези не стават.
  • 96 Айде

    20 5 Отговор
    Тези са отврат! Няма капка мисъл и реализъм там! Поне направо да си кажат, че чакат путин, беднотията и диктатурата с хляб и сол!

    Коментиран от #97

  • 97 Е, реализъм има

    13 5 Отговор

    До коментар #96 от "Айде":

    рублите, обърнати в евро от Мутрофанова са си съвсем реални.
  • 98 Никой

    16 8 Отговор
    Що се срамувате да заявите в прав текст , че работите в полза на Русия ами го усуквате ? Постоянно правите уговорката,че нямате нищо общо с Москва и руската пропаганда. Което е меко казано страно: като възхвалявате руската държава,история , култура, санкции. На 22 април Костадин КОСТАДИНОВ заявява в предаването " Гласове " НЯМА НОРМАЛЕН ЧОВЕК ,КОЙТО ДА ВЪЗПРИЕМА РУСИЯ КАТО ЗАПЛАХА " ПОДЧЕРТАВАМ - НОРМАЛЕН: Доклада на ДАНС във връзка с националната сигурност и Русия до Народното събрание ряпа да руча.
  • 99 13675

    19 3 Отговор
    Ало, факти защо, от вчера под публикации на Костадинов НЕ МОЖЕ ДА СЕ КОМЕНТИРА. Не, му се чете какво мислят хората за психично не добре човека ли?

    Коментиран от #108, #114

  • 100 Айдуци

    17 5 Отговор
    Я надуй, Искро,кавала,
    зад теб да проникна - запея
    руска частушка -айдушка,
    частушка за вехто Жуженце
    за Жуженце вехто лaйнeнцe
    синът на Петка Страшника!
  • 101 Спас

    11 5 Отговор
    Незнаете каква тросотия съществува извън големите градове па и в тях където са се заселили маса н.нормалници.
    Има и много млади които се надяват да вземат пари без да работят по социалистически и мислят че всички са им длъжни.Е за тези които не са малко се борят всички леви но всички от години играят за В-не.Да сте чули президента,Бойко и др. да кажат нещо срещу техните изяви и обиди.Всички по заповед мълчат като футки.За Русия е важно да закара макс.брой такива агенти в ЕП и ще го направи чрез българите и ще почнат цирковете и там.
    Онези инфантили дето идваха тука за Бойко и за Пеевски не знаят на кой свят са.
  • 102 Дядо Йоцо гледа

    7 29 Отговор
    И аз и хората около мен сме за Възраждане ! ГЕРБ никога повече ! Онзи татуирания се разболя от татуировките си ! Другите са фашисти !

    Коментиран от #109, #110, #113

  • 103 Стойко

    7 31 Отговор
    Слава и Победа за Възраждане
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #30 от "Аз да пиша":

    Нямаш никакво Възпитание
  • 106 самозабравила се мисирка

    12 5 Отговор
    с визия на долнопробна проститутка!
  • 107 Буден

    11 4 Отговор
    ДО ТУК ЛЕСНО ! ОБЩИ ПРИКАЗКИ АЛА БАЛА А КАДРИ ...АХА ДС?
  • 108 мхаа

    16 4 Отговор

    До коментар #99 от "13675":

    Платил си е такса спокойствие и комфорт да му четем олайнявините глупости този кафяв гнусен гагауз.
  • 109 То е така

    9 4 Отговор

    До коментар #102 от "Дядо Йоцо гледа":

    само слепците са за тях.
  • 110 Владимир Павлов

    13 6 Отговор

    До коментар #102 от "Дядо Йоцо гледа":

    Преди имаше няколко, които бяха за възраждане, но вече няма след като прогледнаха, че възраждане са патерица на ГЕРБ, а костадинов е един предател и майкопродавец.
  • 111 акудх

    6 2 Отговор
    Възраждане се борят за първото място но понеже са трети или четвърти ще управляват с ДПС и герб с поздрави Ахмед :) п.с. хората гласуващи за Възграждане сас същи които гласуваха за итн и за пп , те птосто им харесва да им ГОслагат деликатно .
  • 112 И тези се борят

    6 3 Отговор
    за крадец номер едно
  • 113 Остап Бендер

    11 4 Отговор

    До коментар #102 от "Дядо Йоцо гледа":

    Дядо Йоцо е видял свободна България, а тези предатели ще продадат България на Империята на злото. Ако някой иска да живее в срутени колиби със селски дървени кенефи, да гласува за Израждане.
  • 114 реру

    18 1 Отговор

    До коментар #99 от "13675":

    "... защо, от вчера под публикации на Костадинов НЕ МОЖЕ ДА СЕ КОМЕНТИРА..."


    Под заглавието веднага се разбира дали може или не може да се коментира.
    Няма коментари - НЯМА четене... няма трафик и т.н.
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Възраждане

    6 13 Отговор
    са единствената суверенистка партия в българския партиен пейзаж. Всички останали политически формации са про-ЕС, т.е. за още по-
    голямо прехвърляне на суверенитет към наднационалната организация ЕС. Но болшинството българи подкрепят управлението на ЕС, защото считат, че българите не сме достойни да се управляваме сами. Може би Възраждане разчитат грешно масовият български избирател, но така или иначе се ползват с подкрепата на една част от българите

    Коментиран от #119, #126

  • 117 Ами да

    5 13 Отговор
    Възраждане са единствената различна партийна формация. Всички останали си приличат и дори е чудно защо не се обединят в една широка коалиция и да си управляват стабилно завинаги.
  • 118 Отдавна

    3 9 Отговор
    България не е независима държава. Предвид на особеностите на нейния политически статут и отношението на средностатистическия избирател но било по подходящо докато ЕС стане една федерална държава, България да се присъедини като нов федерален субект на федерална република Германия. Българите биха одобрили и подкрепили една такава инициатива.
  • 119 а бегайй

    6 4 Отговор

    До коментар #116 от "Възраждане":

    Тя защото е "сувериниска" партия за която ако можела Мутрофоня щяла да гласува.
  • 120 Обаче

    2 2 Отговор
    Възраждане нямат подкрепа от европейското началство. Обречени са

    Коментиран от #122

  • 121 Механик

    5 2 Отговор
    Защо са изключени коментарите за възраждане.
  • 122 мустаката лена..

    1 0 Отговор

    До коментар #120 от "Обаче":

    Ти ще кажеш,аз ще фалшифицирам и ще направя всичко възможно така че възражданците да имат подкрепата на дъртофелник урсуль.
  • 123 Мирослав

    3 8 Отговор
    Подкрепа за Възраждане от нашето семейство и никога повече за канадските измамници , които направиха точно обратното на това което обещаха!

    Коментиран от #125

  • 124 Първо място ли?

    4 3 Отговор
    Не сте ходили скоро на лекар май!
  • 125 Добре

    2 2 Отговор

    До коментар #123 от "Мирослав":

    Ама после кога ревеш, да знаеш че за собстевената простотия носиш вина единствено и само ТИ!
  • 126 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 2 Отговор

    До коментар #116 от "Възраждане":

    наКОЙ яко плаща на Възраждане, а те на "ФАТКИ"
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Човек

    2 0 Отговор

    До коментар #45 от "Аз да пиша":

    Всичко се Връща ВИЕ мразите инвалидния Човек с инсулт слепи всичко се Връща с инфаркт диабет рак но има БОГ
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.