8 Септември, 2024 13:00 3 507 103

Убиват атлантизма със "защитник" като Пеевски, от една страна, а от друга проводникът на интересите на Кремъл Радев

  • делян пеевски-
  • румен радев-
  • атлантизъм-
  • убийство-
  • защитник-
  • кремъл

На този фон действително е патетичен апелът на Борисов да се гласува за ГЕРБ - за партията, чийто лидер не смее да прояви дори наченки на еманципация от Пеевски и е наредил на ниво РИК, ЦИК и ОИК - да се помага на ДПС -Ново начало. ППДБ - ДаБГ правилно насочиха светлината към КТБ и ролята на Пеевски. Заедно с това могат да извадят на бял свят съгласуването на интереси между Пеевски и Радев в енергетиката

Убиват атлантизма със "защитник" като Пеевски, от една страна, а от друга проводникът на интересите на Кремъл Радев - 1
Колаж: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Размяната между Пеевски и Радев е най-гнусната операция по дискредитиране на европейското и атлантическото начало в политиката у нас, организирана до този момент от прокремълските агенти и координирана от Москва. Идеята е зад тази димна завеса да се проектира значимостта на кремълските политически и партийни проекти. Пеевски, който е до гуша затънал в грехове по линия на предателството на европейските и атлантически ценности, толкова брутално използва етикети НАТО и ЕС, че със сигурност отблъсква огромно количество български граждани. Проблемът не е в личната му самопретенция, защото тя не е само защитна, тя е проактивна, а в това, че като дискредитира евроатлантизъм той отворя пътя у нас за прокремълско управление.
Да напомня ли, че една от причините за фалирането на КТБ бе, че Цветан Василев не даде гаранция за изпълнението на фирмите на Пеевски, с които блокира неговото участие в разпределението на стотици милиони лева "официализирана" корупция по Южен поток. И досега негови фирми вкарват руски дизел, шефове на държавни дружества, които се ползват от неговата протекция, прокарват интересите на Газпром. Беше много активен по темата Лукойл, докато беше премиер академик Денков и се направи много за да могат да се защитят държавните ни интереси. Пеевски продължава да блокира прокуратурата и службите да разследват казуси за руски шпиони и за действия на Булгаргаз, Булгартрансгаз в полза на Русия. Нали щеше да разобличи Радев за Боташ - не смее да гъкне, защото са го хванали за топките. А нещата там тепърва ще загрубяват - особено след пренасочване на потоците руски газ от Украйна, през Турски и Син поток.
Именно за да обслужват руските интереси Пеевски търси да дискредитира истинските носители на европейското и атлантическо начало - ППДБ и другите партии от реформисткото направление, заедно с гражданските разследващи организации, като узурпира темите свързани с евроатлантизма. Какво да си кажат хората - ако санкционирания, ерго признат за главен корупционер, по Магнистки, сега изведнъж стана най-баш атлантик.
Ето как убиват атлантизма - със "защитник" като Пеевски, от едната страна, а от друга прононсирания проводник на интересите на Кремъл президента Радев. Москва иска разделена и озлобена един срещу друг България. Ние гледаме спектакъл, чиято крайна цел е да отврати българите от евроатлантизма и неговата най-същностна битка с корупцията и с международно признатия най-главен корупционер. В този смисъл Пеевски и Радев са две страни на една и съща монета, по-точно операция на Кремъл. Но е факт, че Радев поне открито се противопоставя, именно за да представи руската гледна точка за борба с корупцията. Докато действително другия евроатлантик Борисов го няма изобщо по терена. Заврял се е в миша дупка и от там трепери Пеевски да не извади компромати срещу него. Спокойно - няма да ги извади - по скоро, ще го изгони като лидер на ГЕРБ и ще узурпира партията му. За какво му е да го унищожава, като има полза от него.
На този фон действително е патетичен апелът на Борисов да се гласува за ГЕРБ - за партията, чийто лидер не смее да прояви дори наченки на еманципация от Пеевски и е наредил на ниво РИК, ЦИК и ОИК - да се помага на ДПС -Ново начало.
ППДБ - ДаБГ правилно насочиха светлината към КТБ и ролята на Пеевски. Заедно с това могат да извадят на бял свят съгласуването на интереси между Пеевски и Радев в енергетиката.

Коментарът на автора е публикуван на страницата му във Фейсбук


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 88 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    8 1 Отговор
    Според мен Пеевски е поръчал Трактова.

    Коментиран от #22

  • 2 Гост

    11 0 Отговор
    А такива като теб, направо го погребват.
  • 3 Никой

    5 20 Отговор
    Единствените евроатлантици които могат да оправят България са ПП-ДБ

    Коментиран от #11, #21, #40, #78, #88

  • 4 Кочо

    9 0 Отговор
    Защо не работят плюсовете и минусите ?

    Коментиран от #24, #66

  • 5 Гост

    12 1 Отговор
    Бля, бля, бля! И като си помисля, че някой чете това с разбиране, тези гювечи, блях и стадото населява територията! Ни се води, ни се кара, ама знае всичко!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Българка

    15 5 Отговор
    Пеевски трябваше отдавна да е с дълга , дори доживотна присъда за престъпленията си. Но истината е, че в момента държавата е мафията. Иначе как да си обясним, че 500 милиона кредити на фирми на Пеевски и близки до него изобщо не бяха и не са обект на разследване и обвинения за големия обир на българите-фалита на КТБ? Как да си обясним активната агитация на ГЕРБ и Борисов в полза на ДПС-то на Пеевски. Обяснението е, че те са си една цяла ОПГ и командват Прокуратура, ДАНС, ГДБИП,Съд.
    ЕДИНСТВЕНИТЕ, КОИТО ИСТИНСКИ ИСКАТ И МОГАТ ДА ПРЕБОРЯТ МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ СА ПП-ДБ

    Коментиран от #89

  • 8 БГ светлина

    6 3 Отговор
    Докато Пеевски, Борисов и върхупките на ГЕРБ и ДПС не влязат в затворите, нищо в България няма да се подобри за живота на нормалните (непрестъпните) българи и етнически турци
  • 9 Мафията

    12 3 Отговор
    По добре да бъде убит атлантизма от колкото разрушена затрита България 🇧🇬 и още продавате направеното от българи и руснаци 😝 айде грабете има още но когато това свърши ще крадете американското собственост в бедната ни ДЪРЖАВИЦА БГ🇧🇬

    Коментиран от #12

  • 10 Румен Г. Радев

    11 2 Отговор
    Скъпи сънародници, искам да ви призова да бъдете единни. Не позволявайте на хуманоидните прасета да ви разединяват. Не ги подкрепяйте. Отлъчете ги от обществото. Те заслужават да бъдат в Белене, а не в НС. Благодаря за вниманието, пожелавам Ви приятен ден. - Румен Г. Радев, президент на Република България

    Коментиран от #33

  • 11 морски

    5 4 Отговор

    До коментар #3 от "Никой":

    Не могат да оправят при тях имаше много хаос и много пари плячкосаха и плюс това изпраха Буда!!!!!!!!!
  • 12 Истински българин

    5 4 Отговор

    До коментар #9 от "Мафията":

    България е в пъти по-богата от Русия. Не обаждай родината си, родоотстъпник!
  • 13 Мишо

    9 3 Отговор
    ППДБ са същите мошеници както ГРАБ и ДПС и БСП и останалата пасмина във парламента. Само келепир им е във главата, да не се правят на по големи светци от папата.

    Коментиран от #14, #26

  • 14 нЕкой

    3 3 Отговор

    До коментар #13 от "Мишо":

    Величие и Възраждане не са нещо по-различно.

    Коментиран от #51

  • 15 Още един платен соросоид

    7 3 Отговор
    То евроатлантизма е отдавна само-компрометиран. Удобен е само за платени соросоиди като авторът или политици крадци на европомощи. А Българския народ е на последно място по покупателна способност. И не ви е виновен Кремъл или Путин.

    Коментиран от #17

  • 16 Копейки

    4 4 Отговор
    Всичките, до един. Няма сфера в България непрокажена от туморът руСССия.
  • 17 Случаен читател

    4 3 Отговор

    До коментар #15 от "Още един платен соросоид":

    Последни в клуба на богатите. Ако бяхме в Евразийския икономически съюз с такава покупателна способност, щяхме да сме най-богати от групата. Ама по-добре най-беден сред богатите, отколкото най-богат сред бедните.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 фбр

    7 2 Отговор
    Илиян Василев - експерт? Абсолютен малоумник !
  • 20 виктория

    7 1 Отговор
    най големия мошенник и мафиот ,защитник на атлантизма!!!БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 виктория

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    така,така!! от там започна всичко!!!ДП е тумора на БГ!!!
  • 23 КИРИЛ ДС

    2 3 Отговор
    ПРЪДНЯ РАДЕВ АЛАН ГЛЕ КО ВИЖДАШ КАТ НЯМА НИЩО
  • 24 скоро,скоро!!!

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Кочо":

    Щото фактите немат интерес!!!зависими са!!!
  • 25 Историк

    2 6 Отговор
    Всички руски слуги изграят една и съща игра: половината се правят на "евроатлантици" а другата половина на "патриоти", но и двете групи работят еднакво за руснаците. Просто използват различна реторика, за да покриват целия политически спектър и да задушат всякаква истинска европейска партия.

    А "разприте" помежду им са само театър за пред народа, за да си проиграват сценариите както Кремъл е поръчал и в зависимст от ситуацията.

    Борисов се "кара" с Радев, който се "кара" с Пеевски", който се "кара" с Доган (Радев), който се "кара" с Борисов и кръга се "завърта" отново.

    Втория кръг патерици правят същото като паралелно с "първия ешелон" се "карат" пред камерите а след това правят "ала бала" (Кирчо с Радев, Борисов със Сарафов, Пеевски с Гешев и т.н.).

    Коментиран от #63, #103

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 За протокола

    7 0 Отговор
    МВР, Прокуратура, Специални служби, всички мълчат оглушително за безобразията на тези затънали до гуша в престъпления и корупция и набедени за политици лица.
    За какво взимат заплати тогава? За да гонят разни психично болни и да рекетират неудобните на мафията ли? Как гледат хората в очите? Как ходят по улиците и се разминават с хора, чиито интереси предават и продават?
    Освен, че държавните институции са се разпаднали тотално, има и тотален морален разпад сред политиците и обслужващите ги политолози, социолози, медии и журналисти, както и по върховете на държавната администрация
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 !!!?

    4 4 Отговор
    Сблъсъкът „Магнитски - Мистър Кеш” - кремълски спектакъл, чиято цел е да отврати българите от евроатлантизма !
    Колко точно казано от Г-н Василев !
    Този номер на китайката беше използван наскоро от Путлер като обяви Камала Харис за предпочитан президент на САЩ !

    !!!?

    Коментиран от #48, #53

  • 33 Познат

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "Румен Г. Радев":

    Ооо, Радко! Какво става?
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Мдааа

    6 3 Отговор
    Атлантизмът трябва да бъде убит и Шишо, ще се погрижи за това, както уби много бизнеси, както уби ДПС, ще убие и "атлантизма" и това е вероятно единственото полезно нещо, което ще свърши в живота си на разрушител!
  • 37 Кую

    4 1 Отговор
    И двамата са краварските протежета.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Да да

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Никой":

    За да я дооглозкат нали.
    Забравих те там оня запис от вътрешното им събиране преди да съставят собствен кабинет.
    Там Кирчо ясно каза че трябва да премахнат всички останали за да могат да сложат ръка на служби и да държат всички в подчинения за да нямат противопоставяне в лапачката
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Де да бяха само нашите нещастници.

    4 3 Отговор
    Т. нар. "атлантизъм", каквото и да значи това, се пука по шевовете в цяла Европа. Турция, страна от НАТО, е подала заявка за влизане в БРИКС. Не знам защо "анализаторите" подминават с пълно мълчание това толкова показателно събитие. И всички обещани оръжия в Рамщайн на Украйна са все "до края на годината" или направо през следващата. Ще видим дотогава как ще стоят вече нещата. Отвъд океана също не е никак розово, след като стана ясно с колко процента са фалшифицирани данните за трудовата заетост там. Имали сме късмета да живеем в интересни времена, макар че ако зависеше от мен, щях да предпочета да не са такива.
  • 43 Гост

    5 2 Отговор
    Тоя Пеефски съвсем се приключи с това дуднене срещу президента. Той си мислеше, че като плюе по него и ще събере някой да гласува за него ама се е объркал. Евроатлантик с присъда МАГНИТСКИ. Думите му са вятър.
  • 44 Тома

    4 2 Отговор
    Аз мисля че автора на статията са го обиждали няколко пъти в Русия и още го боли.
  • 45 Верно ли

    5 2 Отговор
    Хахахаха, споко, бе, Илианчо! Всички евроатлантици дружно си го убивате, ама пък нали сте свикнали все някой друг да ви е виновен!
  • 46 граф Монте Кристо

    4 0 Отговор
    А според мене статията е набор и поредица от глупотевици.
  • 47 Порно

    4 0 Отговор
    Абе, агент Сашо кога стана енергиен експерт? СССР нямаше такава учебна програма, а тоя след следването там, другаде не е учил
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Нашийник

    4 2 Отговор
    "На този фон действително е патетичен апелът на Борисов да се гласува за ГЕРБ..."
    ----
    Значение на думата "патетичен" в Тълковен речник -Страстен, развълнуван, изпълнен с патос.
    ----
    "ЖАЛЪК" е думата, глупако жалък! Тези чуждици ви изядоха простите глави! А бил международен ден на грамотността...
  • 50 граф Монте Кристо

    2 2 Отговор
    Хайде холан,делян и той индиректно действал и говорел в полза на Москва,наистина реториката му е отвратителна и той направо се заканва да направи така ,че България да влезе във войната,ОТВРАЩЕНИЕТО НА БЪЛГАРИтЕ му е ббез значеение.
  • 51 Верно ли

    3 2 Отговор

    До коментар #14 от "нЕкой":

    Ха, и баба знае "моето гардже е по-рошаво"! Тази работа вече я забравете с "по-малкото зло"! След като тези ПеПеДеБили убиха и последната надежда за някакво нормално развитие и се занимават само с броя на депутатските места, за да са на държавна хранилка, можете да забравите с тези опорки "ЕДИНСТВЕНИТЕ, КОИТО ИСТИНСКИ ИСКАТ И МОГАТ ДА ПРЕБОРЯТ МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ СА ПП-ДБ", капиш?!?
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 граф Монте Кристо

    1 3 Отговор
    Радев пък бил априори московски агент,хайде де!Той пак изнесъл високопарна реч и се прави на улав,вместо това да беше свършил нещо,да беше издал декрет в полза на народа или нещо такова.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Верно ли

    2 0 Отговор

    До коментар #26 от "Българка":

    Ще има ли депутатско кюфте за този извънреден труд в неделя, или може и да не се доредиш?
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Верно ли

    3 0 Отговор
    Хаххаха, фКТки освен, че са премахнали плюсчетата са забранили да се коментират коментарите на техните драскачи! Смех! Ама навсякъде цари демокрация и евроатлантизъм, кво да правиш... :))))
  • 59 граф Монте Кристо

    4 0 Отговор
    Д П преднамерено се зъбел срещу Русия за да отвррати народа от американците,не той си е напълно искрен и действа като разярен глиган,сприщен в в някоя теснина,праволинейно.
  • 60 Миии

    6 2 Отговор
    След като атлантизма ибива България, България е редно да убие атлантизма.
  • 61 граф Монте Кристо

    4 2 Отговор
    Янките са му сложили чатала на вратът и го направляват накъде да се зъбби и да захапва,било за Магнитски,било за гРабежа а КТБ,ЗА КУПИЩА РАЗСИПИИ ЗА МИЛИАРДИ.Трява и да стиганем дереджето на Украйна,защото дп има злоба колкото зеленски и порошенко взети заедно.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Верно ли

    5 2 Отговор

    До коментар #25 от "Историк":

    И ква стана тя - останахте евроатлантици само в Атлантическия клуб, а? :))))
  • 64 В.В.П.

    4 1 Отговор
    През кара ми е ДП..и атлантизма ..ДПС е турска ,вражеска ,за България фракция .Няма място в управлението на страната..ХоРА С ТУРСКИ ИМЕНА НЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ .НЕ ТРЯБВА .
  • 65 В.В.П.

    5 1 Отговор
    ДП е отвратително оцеляващо куче.Атлантик и половина ,с прякор ,, Магнитски,,
  • 66 пешо

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Кочо":

    галя от посолството така е наредила

    Коментиран от #77

  • 67 Иванов

    5 1 Отговор
    Сътрудник на ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ дава акъл. Странна работа. Интересно как се е развивал и с чия подкрепа? Най опасни и подли са пребоядисаните.
    Предал ли е своите, це предаде всеки друг за жълти стотинки.
  • 68 бай село

    3 3 Отговор
    Радев един ФАЛШИВ ГЕРОЙ.
  • 69 ПОРЕДЕН ПЪТ

    3 2 Отговор
    ДОНО СНИКСАШКО , ВИНАГИ ЗНАЕ ПРЕД КОГО И КОГА ДА КОЛЕ НИЧИ...............!!
  • 70 Атлантизма

    5 1 Отговор
    го убиват такива недуразумения като Лъжеца, Окото, Моряка, Фикуса и дружинката зелени грантаджии.
  • 71 граф Монте Кристо

    4 0 Отговор
    Да бе,баш агентите на цру и ми-6 все така ги легендират и прокламират ,че са московски агенти,тайни и явни,медиите постоянно бълват подобни буламачи.
  • 72 Абсурдистан

    4 1 Отговор
    Написаното обяснява до голяма степен защо сме в групата на най-калпавите държави в Европа и света!
  • 73 Фен

    2 3 Отговор
    И двамата да руски подлоги .
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Абсолютно е прав

    2 5 Отговор
    Василев. Пеевски е антиреклама на европринадлежността ни. Действията му отново са хибридка на Кремъл.
  • 76 ганев

    4 3 Отговор
    КАКТО ФАКТИ..НИ ПРЕДУПРЕДИХА.....КАКВОТО ПЕЕВСКИ....ТАКОВА Е И АТЛАНТИЗМА
  • 77 Или

    2 3 Отговор

    До коментар #66 от "пешо":

    рашитролите са попрекалили с ботовете, което е факт от много време.
  • 78 Няма

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Никой":

    Как да убиеш нещо,когато никога не го е имало…
  • 79 Ний ша Ва упрайм

    1 1 Отговор
    ако съм на президента ще им подам Набора да го смучат!
  • 80 Фибата

    4 1 Отговор
    Ами хайде да сравним кое е по-отвратително - възпален евроатлантик, доносник на ДС или евроатлантик, обявен по закона Магнитски, по времето на сенилния Байдън!? Законът Магнитски не действа на територията на ЕС, включително България!
  • 81 Рускиня

    0 0 Отговор
    Домашните туршии са най-вкусни.
  • 82 😝😝😝😝🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬ЗА простолюдието

    4 0 Отговор
    Все когато има избори или нещо важно за БЪЛГАРИЯ 🇧🇬 и НАРОДА🇧🇬🇧🇬 все излизат някакви партии или лъжливи обещания скандали за да отвлечат вниманието на заблоден ите българи за да не гласуват или гласуват за плачете си крадците на обеднява щата им държавица🇧🇬
  • 83 БгТопИдиот🇧🇬

    3 2 Отговор
    КОледа,идва шопарите грухтят !
  • 84 ежко

    4 2 Отговор
    Брех.По-голяма глупост относно Радев не бях чел скоро!Но, от И.Василев друго не очаквам.Който се вързал на приказките мъ -вързал се.Радев -агент на Путин, Пеевски също,а?И сигурно враждуват за мястото му!Ай сифон!
  • 85 Ето така си е

    4 2 Отговор
    Евроатлантизъм, известен още като трансатлантизъм, е геополитическа философия за политическо, икономическо и военно сближаване на държавите от Северна Америка и Европа . Тук народът няма никакво значение
  • 86 Гай Турий

    8 2 Отговор
    Да го убиват евроатлантизма. Ние сме българи, а не атлантици и първа грижа на нашите излъчени, а не назначени, "политикани" е да защитават интересите на българите и на България. Всеки който се тупа в гърдите, че е евроатлантик, той автоматически заявява, че е родоотстъпник и антибългарин! Нека се тупат в гърдите, че са черноморци, че са балканци от Балкана и т.н. ЕврЕоатлантикът е слуга на дявола - на англосаксите и жидоянките! Предател!
  • 87 Тц тц тц

    3 1 Отговор
    Това понятие "атлантизъм" ми звучи толкова далечно и чуждо...все едно ми говорят за митичния потънал континент Анталтида и все с него го свързвам.А като прибавят и шареното знаменце докато говорят за евромарсиански ценности започвам да се чудя какво им е и дали не са се чалнали от ковид или нещо друго.Да си ядат там скакалците по нареждане на Урсулата и да не налагат това и на другите.
  • 88 Аа, мерси

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Никой":

    Но като гледам основно се оправят един друг: финансово, парапетно и по по-модерни ЛБГТ начини.
  • 89 Хмм

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    Не съм сигурен ПП-ДБ колко могат да преборят мафията. Не съм съвсем сигурен, че могат сами да си вържат обувките дори. Май само могат да кимат и да викат "Йесссър!"
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Айде и тоя

    4 0 Отговор
    Глупостите на Илиян Василев .Пълна боза!Платена соросна мижитурка..Пеевски е по стойностен от автора на хранилка,. Пеевски показва качества и никой не му диктува.То в ДПС като излязоха на светло дерибейските сценарии на затвореното общество ,е много нечовешко,вече колко години си правят каквото искат и само ползват електората за власт и облаги.
  • 92 Е сериозно

    3 0 Отговор
    Какви са тези хуморески!ПП ДБ ще борят мафията с мафиота от Белград,моля ви се ? Чу се че им обещал 2 млн за предизборната кампания ,та затова ония мадами пуснаха някакво видео с бившия шеф на пирамидата КТБ.Ама той " горкия " как се издържа в Белград в петзвезден хотел на цял етаж,колко години,плаща на съда ,да не би да е завлякъл бая милиончета,милиардчета от парите на вложителите ?Знае ли илиянчо ?Как намериха "най честния "паралия за нагласено интервю?

    Коментиран от #95

  • 93 Хм,нещо се е объркал

    4 0 Отговор
    Много са забавни тия пепейци и дебейци.Как ги намират тези " евроатлантици " бегълци ,първо беше Черепа ,сега Цветан Василев и двамата все с руски " атлантически " връзки .Да не би нещо да са обърнали поглед в другата посока .Май за пари става дума,не за политика.То и никаква политика за 4 г.не видяхме,освен шарлатании.

    Коментиран от #96

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 ПРЪДНЯ

    3 0 Отговор

    До коментар #93 от "Хм,нещо се е объркал":

    ПРЪДНЯ ВОНЯЩА В СТИЛ РАДЕВ СЕЛЯНИНА ТАРИКАТ
  • 97 Бай Даньо

    1 0 Отговор
    Василев , заблуждаваш се за значимосра на ппдб и че някой се бори с тях или пък че тия имат кауза някои я присвоява. Ппдб е безмислена котерия от некадърници с претенци и без никаква кауза атлантизма не е кауза нито промянатс нс конституция нито борбата с корупцията освен ако инфантилно не очакваш да приключи с да да кажем пеевски в затвор.

    Коментиран от #99

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 44567889

    0 1 Отговор
    ДЪРЖАВА ПРЪДНЯ
  • 101 Лека корекцийка

    0 0 Отговор
    Илийка, Шиши е ясен, но не той подрива евроатлантизма, а всичките пасите и т.н. Атлантически съвет, който е бъкан с червени под!логи
  • 102 Радев убива атлантизма?!

    1 0 Отговор
    Евро-атлантизма сам се убива. Когато нещо става крайно отблъсващо, се отвращаваш. Апропо,толкова ли е мощен Радев че "убива" атлантизма? Ха! Много сте били зле, драги атлантици, истински мъченици!
  • 103 Тартюфщина

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "Историк":

    Да, така сме тези които обичаме Русия, както обичаме България. Въпреки просташкото ти злобно писание, много правота имаш. Не завиждам на тези които всеки ден се озъртат и се чудят на кого и как по-добре да се докажат. Тридесет години вече се чудят как с пяна на уста, да станат все по-праведни атлантици. Съжалявам ги...