26 Юни, 2014 14:07 27 326 12

Златин Георгиев: Има лек за СПИН

  • златин георгиев-
  • спин-
  • епилация-
  • лек

Той твърди, че е доказал, че чрез епилация на тялото, човек може да се излекува от коварната болест

Златин Георгиев: Има лек за СПИН - 1
Снимка: Златин Георгиев
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Златин Георгиев е българинът, който твърди, че е открил лек срещу СПИН и това не е от днес, а още от 1996 година. От тогава до сега, той и за секунда не се е разколебал в твърдението си. Много повече, днес вече твърди, че го е изпробвал и доказал с изследвания на реални с ХИВ хора, от специалисти  в лицензирана лаборатория.

По-важното в случая е, че мотивът, който го тласка напред е хуманен, а не финансов, казва:
„Не търся материален интерес, искам да помогна.”

Методът, за който Златин твърди, че лекува и начинът, по който е стигнал до него, звучат адски нереално. За нас обикновените хора, които всеки ден ставаме сутрин, отиваме на работа и вършим всичко, което изисква роботизираното ни ежедневие, дори граничи с лудостта.

Единствено когато обаче ни се стовари голямо нещастие, сякаш си позволяваме да излезем от костюма на „робот”, с който сме се сраснали, защото „нещастните” и в лудостта биха потърсили спасителна сламка.

Именно това ме накара да се замисля: До къде сме стигнали в развитието си на индивиди, които притежават интелект? Ставаме свидетели на откритията на века или на „века на болният мозък”? След последните събития в страната ни, не свидетелстваме ли на куп болни мозъци, на които самите ние сме гласували доверие и сме поверили да управляват живота ни?

От Факти.бг потърсихме Златин, за да се опитаме да си обясним, вярно ли е това, което твърди или не.

Представяш се като строителен предприемач, как става така, че един строителен предприемач открива лек за СПИН?

Когато го открих бях обикновен, млад българин на 21 години. В живота ми са се случвали доста странни неща, включително и това откритие, което стана по много необичаен начин. Няма обаче да говоря как, защото в момента не е тема на разговора ни.

Не е ли важно хората да знаят как си стигнал до това откритие?

Ще дойде време и ще го кажа. Това е информация, която е дадена на мен, но имам много по-важни неща, които ще бъдат тема на разговор в последствие. Това не е най-важното, но ще даде кредит на доверие на това което говоря, защото съм вече на 100% сигурен, че методът действа и работи.

Преди 18 години, случайно видях една статия, в която Ванга беше казала, че млад българин ще открие лек за СПИН. Тогава реших да отида при нея. Тя беше болна и на креват и си мислех, че няма да ме приеме.

Посрещна ме Автоном - нейн помощник. Казах му, че се казвам Златин и искам да говоря с Ванга за живота. Той ми обясни, че е много болна и не приема хора, но въпреки това го помолих да я попита дали иска да се срещнем и след малко аз вече седях пред нея.

Споделих и причината,поради която съм при нея, а именно информацията за лечение на СПИН и начина, по който съм я разбрал. Попитах я какво да правя, тъй като бях много объркан, защото пътя, по който получавах информацията е свързан с извънземен разум, а науката, която се занимава  с тази материя е уфологията, която е много голяма като обхват.

Ванга ми каза да продължавам да уча и да не се страхувам от начина, по който получавам информацията, защото тя не касае само определени хора, както е в случая с болните от СПИН, ами и за произхода на човечеството от къде сме дошли и на къде сме тръгнали и разкриването на най-голямата тайна.

Тя ми обеща, че ще ми съдейства, за да ме вземат на сериозно и въпросния метод да се тества. Каза ми да я подсетя отново след 20 дни. За съжаление в този период тя се спомина.

По това време Радка Аргирова беше зам.-министър на здравеопазването. Отидох при нея и споделих цялата информация, която имам за лечение на СПИН, както и за проведения разговор от мен с Ванга. Министър Аргирова, видимо беше заинтригувана и ми обеща,че ще проведем този експеримент с пациент носител на ХИВ. За съжаление тя не си спази даденото обещание към мен.

От там нататък какво друго можех да направя. За мен тази информация е важна от гледна точка на това да се помогне на хората, които имат този проблем. Това е сериозна пандемия. В световен мащаб се водят около 58 милиона болни от СПИН, но те са много повече. Говори се сред вирусолозите, че на всеки един болен се падат около 10 души, които са имали досег с него.

До голяма степен е така, защото много хора носители на ХИВ в България не са се регистрирали, защото те не са длъжни да го направят. Закона им дава права те да не го правят.

По думи на хора, които вътре в материята се твърди, че в България са около 30-40 хил. души, а в световен мащаб са стотици милиони. Възможно е голяма част от тях в момента да не знаят, че са болни и във всяка една секунда някой да се заразява.

Аз знам, че методът, чрез обезкосмяване действа. Бяха направени тестове (PCR), които търсят количествените стойности на вирусния товар в кръвта на хора доказани като носители на ХИВ, като преди това им е направено обезкосмяване на тялото.

От кръвните тестове проведени в лабораторни условия се доказа безспорно, че след процедурата по обескосмяване, вирусният товар на същите хора с ХИВ е отрицателен. Всички документи по процедурата са заверени нотариално, а тестовете са повтаряни многократно – над 25 пъти и тези, които са минали през процедурата след нея вече нямат вирусен товар.

Добре де, един нотариално заверен документ всъщност доказва ли нещо?

Ето виждаш ги. Един нотариално заверен документ доказва, че съм прав за това което съм направил. Това е едно много сериозно доказателство, защото тук са подписите на определена лаборатория, на хора, които са минали по този път и на специалистите провели изследванията.

Нека се направят необходимите лабораторни изследвания и в Национална лаборатория по HIV/СПИН. Нека и министъра на здравеопазването даде разрешение, защото се оказва, че не може да отидеш просто така и да си направиш PCR тест. Забранено е със закон и то единствено за HIV. За всичко друго може, но не и за HIV, което е алогично.

До този момент хората, с които сме направили обезкосмяване и след това изследвания, PCR теста е отрицателен, т.е метода работи. Нека някой докаже, ако може, че не е така. Аз казвам, че работи и залагам името си. Ако някой губи от това, то това съм само аз.

Разкажи подробно как протича самото лечение и каква е процедурата? Какво е необходимо да направи човек, за да се излекува от СПИН?

На практика се оказва, че е необходимо единствено човек да отиде на козметик и да каже, че иска да си направи кола маска на цялото тяло – крака, гърди, ръце. Не е необходимо да си скубе веждите, косата и брадата, ако е мъж. Епилацията не трябва да е лазерна, а с кола маска или епилатор. Това е една нормална козметична процедура, която много хора правят дори и сами в домашни условия.

Колкото и невероятно да звучи, само това е необходимо. Трябва да се даде гласност и хората да повярват. В края на краищата, нищо не им коства на тези, които живеят с този проблем, да пробват. От това не се умира, това е козметична процедура.

Колко време трае резултата от излекуването в кавички? Човек завинаги ли е излекуван след това?

Не е в кавички, за вас може да е, но не и за мен. Не съм го изследвал с точност, но и това може да се провери.

От порядъка на две седмици вирусния товар изчезва, а с него и проблемите, които е имал човека преди това, като отпадналост, чревни разстройства, подути лимфни възли и т.н. На практика излиза, че човекът е излекуван.

Имам случай, в който болен е направил епилация преди две години, а чак сега PCR тест, който е отрицателен. Следва, че вирусът не се връща в степен както е при Антиретровирусна терапия (АРТ). Тя намалява вирусния товар, но към нея след време организма развива резистентност. Не казвам, че тя не помага, напротив, но не лекува на 100 %. Когато терапията спре да действа, тъй като вирусът винаги я надвива, за тези хора няма какво повече да се направи.

Веднъж вече излекуван, човек може ли да се зарази отново?

По всяка вероятност не. Считам, че е както и с другите ваксини. Логиката във вирусологията е такава, че имайки вече антитела създадени от организма срещу вируса и бидейки вече излекуван, не можеш да се заразиш отново.

Какви са точно процесите, които се случват в организма може да се провери единствено и само от високо квалифицирани вирусолози, които могат да изследват тези неща. Има Научноизследователски институти, които да направят допълнителни анализи на всичко случващо се в човешкия организъм. Не съм аз този, който ще каже, просто давам ноу-хау.

Ако не успееш да прокараш откритието си тук в България, ще пробваш ли в чужбина?

Ще успея. И това съществува като опция, но аз мисля, че ще успея в България. Не смятам, че някой ще попречи за нещо толкова хуманно. Изключвам правенето на пари. Да, от това могат да се спечелят много пари. Може би ако има някакъв проблем за някой, то парите ще са в основата, но в края на краищата, кое е по-важно? Живота на хората или как да им взимаме парите и да ги лекуваме по начин, който не действа на 100%?

Ако има трезво мислещи хора от всички тези, които са по  високите постове в държавата и съществува най-малък шанс аз да съм прав, то методът трябва да се изследва. Тук в България отношението към хората болни от СПИН е несериозно. Несериозна е и забраната на частни лаборатории да правят PCR тестове за HIV.

Колкото и невероятно да изглежда, аз съм прав. Доказал съм го с изследвания, има документи, които могат да се проверят, да се снимат, а от там нататък фактите ще говорят сами по себе си.

Ти ли си първият човек открил лек срещу СПИН?

Аз съм първият, който е казал,че обескосмяването е лек срещу СПИН и съм  доказал, че това действа. Твърдя го със сигурност – още от 1996 година и се опитвам да го прокламирам навсякъде.

До скоро приятелите ми не ми вярваха, възможно е да са си мислили, че не съм наред, но в края на краищата истината винаги излиза наяве.

Границата между лудостта и гениалността е много тънка. Всички хора във времето, които са правели някакви открития, първоначално са ги смятали за луди. Аз не се сравнявам с тях и не е редно, но разбирам и това, че не ми се вярва.

Историята помни и големи умове, които са се съмнявали в своята гениалност, а ти си твърдо убеден, че си на прав път в откритието си, кое те кара да си толкова убеден?

Източникът ми на информация.

Ти казваш, че източникът ти на информация е висш разум?

Да. Затова и до ден днешен продължавам да се боря, защото знам, че тази информация не може да е грешна. За много от нещата имам доказателства и свидетели.

След като докажа, че съм открил лек за СПИН, това ще бъде кредит на доверие за останалите неща, които ще разкажа и които са много по-важни в истинския смисъл на думата. Скоро много хора ще станат свидетели на неща, които ще ги накарат да се замислят върху определена тема и материя.

Как ще обясниш това, че в световен мащаб, много лекари, учени и изследователи търсят начин да се справят с тази болест, но по официални данни той все още не е открит?

По начините, по които се работи, той не може да бъде открит. Запознавайки се подробно с темата стигнах до заключението, че това е вирус на РНК основа, който непрекъснато мутира и успява да пребори всяко лекарство. Така вирусът взима превес над имунната система.

Може ли да се каже, че хората, които се обезкосмяват са защитени от вируса?

Ако откритието ми се докаже пред света, едва ли хората не биха искали да го направят и от превантивна гледна точка. Не знам дали не може да се заразиш, но знам, че лекува със сигурност. Затова са необходими много допълнителни проучвания и изследвания.

Сещам се, че няколко дни след като бях дал интервю за една телевизия, Радка Аргирова спомена за това, че в България, 8% от хората имали „естествен имунитет” и не могат да се заразят със СПИН. Какъв може да е този „естествен имунитет”?

Може ли да кажем в заключение така, че решението на проблемите често е пред очите ни, просто ние не можем да го видим?

Да, винаги е така. Човекът, който е измислил лек за детски паралич, го е направил точно по този начин.

На едно болно момиче, всеки ден са носели букет от кокичета, които той е поставял в чаша с вода до леглото й. След определен период от време, мъжът забелязал, че момичето се подобрява. В последствие разбрал, че тя е пиела от водата, в която са слагали кокичетата. Водата, чрез потопените в нея кокичета е съдържала необходимите съставки за излекуването. На практика е било пред очите на този човек, а той е съумял да го види и да се досети. Този случай е доказан и след него са създадени много лекарства с екстракт от това цвете.

Това, че откритието ми звучи невероятно е, защото все още сме в самото начало, на доказването му. А то в същността си е много лесно - свързано е с хора, които да ми повярват и да ме подкрепят, за да се изследва тази елементарна процедура.

Това не е шега, темата е изключително сериозна и не търся материален интерес, а просто искам да помогна. 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Zlatin Georgiev

    7 4 Отговор
    Ето и линк от предаването: http://vbox7.com/play:96ac0f077d&start=1
  • 2 gergana kosturkova

    2 2 Отговор
    zlatin georgiev e 4udoto otkril lekarstvoto sreshtu spin. trqbva da mu se povqrva i da mu se razreshi da pomaga na horata
  • 3 бадаев

    2 0 Отговор
    Нека кажем - Да! - на българското откритие!
  • 4 Dimityr

    1 0 Отговор
    a kak moga da se svarja s samoto lice Zlatin Georgiev?

    Коментиран от #8

  • 5 люси

    1 0 Отговор
    kak moga da se svarja s nego ????
  • 6 Jeko

    0 0 Отговор
    Sega shte provirim dali kazva istina
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 careylynn

    1 0 Отговор
    Бог благословио Др.Пасцала због свог чудесног рада у мом животу, дијагнозирао сам херпес вирус и водио сам
    лекови, нисам био задовољан што сам требао извадити вирус из мог система, претражио сам неке могуће
     лек за херпес, видео сам коментар о Др.Пасцалу Мутукуу, како је излечио ХЕРПЕС ВИРУС, ХИВ, ДИАБЕТЕС и РАНК
     Са његовом биљном медицином, контактирао сам га и он ме је водио. Тражио сам решења, он је започео правни лек
    лечење ми је послао лек преко услуге испоруке ДХЛ-а. Узео сам лек према прописима и 8
    данима касније, изашао сам из ХЕРПЕС ВИРУС-а, Др.Пасцал Мутуку заиста сте сјајни, да ли вам је потребна и његова помоћ?
     Зашто га не контактирате преко Е-МАИЛ-а: пасцалмуткуку2@гмаил.цом или ВХАТСАПП / ПОЗИВАЈТЕ га преко свог мобилног броја
     +2348168907684
  • 10 careylynn

    1 0 Отговор
    Бог благословио Др.Пасцала због свог чудесног рада у мом животу, дијагнозирао сам херпес вирус и водио сам
    лекови, нисам био задовољан што сам требао извадити вирус из мог система, претражио сам неке могуће
     лек за херпес, видео сам коментар о Др.Пасцалу Мутукуу, како је излечио ХЕРПЕС ВИРУС, ХИВ, ДИАБЕТЕС и РАНК
     Са његовом биљном медицином, контактирао сам га и он ме је водио. Тражио сам решења, он је започео правни лек
    лечење ми је послао лек преко услуге испоруке ДХЛ-а. Узео сам лек према прописима и 8
    данима касније, изашао сам из ХЕРПЕС ВИРУС-а, Др.Пасцал Мутуку заиста сте сјајни, да ли вам је потребна и његова помоћ?
     Зашто га не контактирате преко Е-МАИЛ-а: пасцалмуткуку2@гмаил.цом или ВХАТСАПП / ПОЗИВАЈТЕ га преко свог мобилног броја
     +2348168907684
  • 11 lious

    0 0 Отговор
    Все още не знам точните думи, за да изразя благодарността си на Великия д-р ЕМУА. След като ми беше поставена диагноза HERPES SIMPLEX VIRUS през 2014 г., ми бяха дадени толкова много здравословни рецепти и съвети без подобрение, напълно загубих надежда, докато не открих свидетелства на Great Dr. EMUA в онлайн проучване и във Facebook, както някой би бил, Бях много скептично настроен да се свържа с него, но по-късно го направих и той се отвори към мен и ми каза в какво става въпрос и той започна лекарствата за здравето ми. Слава Богу, бях излекуван от херпес от билковите лекарства, които получих от него. Никога не съм мислил, че херпесът може да се излекува, от сърцето ми наистина съм благодарен, моля се, че имате дълъг живот, за да можете да помогнете на много повече хора на земята с вашата билкова медицинска помощ, можете да му изпратите имейл чрез имейла си на [email protected] за лесна и бърза комуникация можете също да се обадите или да го добавите в Whats-app с този номер +15185546034, едно нещо, което най-много обичам за DR EMUA, е честно
  • 12 mary

    0 0 Отговор
    добър ден всеки, дойдох да разкажа на света как се излекувах от ХИВ / СПИН никога не вярвам, че все още има добър лекар на билки, докато не срещнах лекар okos, аз страдам от ХИВ СПИН за 15 години, но сега съм безплатен и всички медицински тест докажете, че съм излекуван, днес съм щастлив, моя приятелка, която страдаше от ХЕРПЕС, също получи лекарството и сега тя е излекувана, това е причината, поради която дойдох да кажа на света, че на истината лекар okos билков дом е решението на вашия проблем, можете също да се свържете чрез неговия номер на Whatsap 2348134156715 защо да чакате и да страдате, когато има някой като д-р okos, който може да излекува всяка болест
    ХИВ / СПИН
    РАК/
    HEPATITIS B VIRUS,
    херпес
    ,, астма
    Диабет 1 и 2,
    ЗАКЛИНАНИЕ
    голота
    УДАР
    не умирайте безмълвен, всичко, което трябва, е да се свържете с него, [email protected] можете също да се свържете чрез неговия номер на Whatsap 2348134156715
    [email protected]