Last news in Fakti

11 Юни, 2021 12:21 11 969 19

Бивш служител на ГДБОП и ДАНС си говори с Господ и иска 100 000 евро за промяна на мярка

  • гдбоп-
  • данс-
  • емил пасков

От записания разговор става ясно, че адвокат „Емил“ обяснява, че нещата няма да станат за месец и ще струват скъпо – около 100 000 евро

Бивш служител на ГДБОП и ДАНС си говори с Господ и иска 100 000 евро за промяна на мярка  - 1
Кадър АКФ
ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата на словото.

АКФ показа в първо разследване как бивш служител на ГДБОП и ДАНС иска за промяна на мярка в специализирания съд. Става дума за Емил Пасков, който се представя като адвокат „Емил“.

Разговорът се води между него и Ивайла Бакалова относно приятелят ѝ – ресторантьорът Веселин Денков. Осем месеца мъжът лежи в ареста по обвинение за участие в ОПГ за лихварство. Свидетели са били разпитвани и за негово евентуално участие в организиране на протестите през 2020 г.

От записания разговор става ясно, че адвокат „Емил“ обяснява, че нещата няма да станат за месец и ще струват скъпо – около 100 000 евро. „Ние не познаваме никой, Говорим си с господ. Отиваме в църквата, палим свещичка. Това кой с кого говори това теб не те интересува“, казва въпросният адвокат. Той пък, според АКФ, живее в декларирано съжителство със съдия Маргарита Немска, от Административен съд-София. Тя е и бивш зам.- градски прокурор на София.

В схемата по разговорите за промяна на мярката се намесва и друга фигура- Мартин Божанов-„Нотариуса“. Пред Бакалова той демонстрира отлични знания за нещата, които се случват в специализирания съд. Демонстрира отлична запознатост и по отношение на делото срещу Веселин Денков. В действителност, обаче Божанов е консултант и търговски посредник.

Медийни публикации го свързват с имотни измами и изчезване на дела. Той отлича всичко това пред камера. Самият „адвокат“ Емил пък казва по-късно пред камера, че нарочно съобщава непосилна сума, за да може да откаже клиентите. В тайният разговор, обаче той настоява пред Бакалова да си помисли и пак да го потърси.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    84 2 Отговор
    Трябва пълен рестарт на правосъдието у нас..

    Коментиран от #12

  • 2 Господа

    54 7 Отговор
    Оня дет ходи с жипка по манастирите ли е

    Коментиран от #6

  • 3 Българка

    69 2 Отговор
    Вече втора година очакваме да се публикуват имената на висшите магистрати и политици, които имат НЕДЕКЛАРИРАНИ огромни суми по сметки в чуждестранни банки и недекларирани имоти. Очакваме служебното правителство- премиерът, Бойко Рашков и Янаки Стоилов да ги оповестят най-после. Безобразията в правораздавателните и силовите структури са ОГРОМНИ. Трябва да има масови уволнения и масови съдебни процеси!

    Коментиран от #8

  • 4 Рафа

    50 7 Отговор
    За всички простотии и небивалата корупция в България изцяло е виновна мафията ГЕРБ и Боко падишаха!
  • 5 Мммм......Даааа

    45 6 Отговор
    Евраците в едно чекмедже се събират по всякакъв начин. Всеки си плаща процента.
  • 6 тцъ

    14 4 Отговор

    До коментар #2 от "Господа":

    Не е той - щото оня, за който си мислиш може пак да ходи по манастирите , ама като няма вече жипка , фейсбук и мисирки -значи не е той!
  • 7 Бонифаций

    43 2 Отговор
    Петьо Еврото , адвокат Емил и още една камара от съдебната система. Колко от тях поименно и извадиха на светло с " Осемте джуджета "?
    И нищо не последва.

    Коментиран от #10

  • 8 Кво чакаш?

    20 1 Отговор

    До коментар #3 от "Българка":

    Ми то всички са вътре!
  • 9 веднага

    32 1 Отговор
    Днеска още, трябва този мушморок да бъде прибран в следствения арест и на хляб и вода докато не издаде групичката която взема пари и съсипва човешки животи. Прокурори, следователи и съдии който са замесени и те по бързата процедура в затворите заедно с жужетата който съдействат.
  • 10 Няма и да последва!

    19 1 Отговор

    До коментар #7 от "Бонифаций":

    За тях идва Кьовеши, да си поълни квотата с тях! Не чети ли?-още 6 михлюзи и липсват!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Асся

    12 2 Отговор

    До коментар #1 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Рестартът не знам, ама трябва такива "адвокати", "нотариуси", "съдии" и други подобни алчни хиени да ядат бой на почивки, докато се откажат от безграничната си алчност.
  • 13 123

    12 2 Отговор
    Това е държавата на толупа и неговата прокуратура. Изнудване, рекет, побойща, държане в ареста с месеци без съд и присъда. Ако не се съгласиш или ги настъпиш "по тяхна територия" забрави за всичко добро.
  • 14 Милиционер

    10 1 Отговор
    Където и да бръкнеш в кочината ще попаднеш на милиционер.
  • 15 Хмммммм

    5 0 Отговор
    Да го вкарат при Бай Ставри и оттам да си говори с Господ...
  • 16 JEFF

    3 0 Отговор
    Да ме прости Гопод, но искам да разбера Кой е Господ и Кой е Началника Му ?
  • 17 СВИНАР

    3 0 Отговор
    ПРАВОСЪДИЕ СЪС СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ ИЗБРАНИ ПРОИЗВОЛНО ЧЕСТНИ ХОРА /ТОЕСТ НАРОД/ СЪДИЯТА САМО РЪКОВОДИ БЕЗ ДА РЕШАВА ПРОКУРОРА С ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ ЗА НАНЕСЕНИ ЩЕТИ НА НЕОСЪДЕН ОБВИНЯЕМ ПОЛИЦАЯ С ПРАВОТО ДА УПОТРЕБЯВА ОРЪЖИЕ КОГАТО РЕШИ ФАЛШИВИ СВИДЕТЕЛИ ПО 10 ГОДИНИ ПАНДИЗ ПРАВО НА ЛИЧНО НЕАВТОМАТИЧНО ОРЖЬЖИЕ ЗА САМОЗАЩИТА ЗАБРАНЯВАНЕ НА ЧАСТНА ОХРАНА ПОВЕЧЕ ОТ ДВАМА ЧОВЕКА /ЧАСТНИТЕ АРМИИ НЕ СА ЕФЕКТИВНИ/
  • 18 😁😁😁😁

    2 0 Отговор
    Ето ДАНС-аджията от ГДБОП си говори с Господ и срещу 100 хилки в € ще запали свещичка в църквата.
  • 19 Даниел

    4 0 Отговор
    Ето един колега на българския патриарх.Патриарха също е от ДС и има агентурно име.И двамата приказват с Бог