7 Юли, 2014 21:03 1 048 2

Трябва ли Барса да купи Суарес?

  • барселона-
  • трансфер-
  • ливърпул-
  • луис суарес

Барселона се нуждае от промяна. Суарес ли е решението?

Трябва ли Барса да купи Суарес? - 1
Снимка: БТА/ AP

Луис Суарес безспорно е най-коментирана футболна личност през последните седмици. Уругваецът захапа Джорджо Киелини по време на мача между Италия и Уругвай на световното първенство и стана обект на присмех, нападки, съчувствие. Някои дори го поздравиха! Какво обаче е бъдещето на Суарес? Той се извини за постъпката, обеща повече да не се повтаря. По-важното в момента е какво ще е бъдещето му в професионален план.

Медиите на Острова са сигурни, че нападателят на Ливърпул ще напусне „Анфийлд”. С най-големи шансове за подписа му е Барселона. Каталунците отдавна търсят централен нападател, който да им реши проблемите. Като че ли обаче търсенето на реализатор винаги се приемаше като план „Б”. Едно е сигурно – през предстоящото меркато покупката на Суарес трябва да се превърне в план „А”!

Новият треньор Луис Енрике ясно заяви, че през новия сезон тимът ще играе атрактивно. Наставникът сподели, че ще търси и нападател от най-висока класа. „Мърсисайдци” със сигурност няма да се разделят току-така със Суарес, за когото ще искат космическа сума. Уругваецът обаче на няколко пъти изрази желанието си да играе в топ отбор и да се докаже в Шампионската лига.

Много е вероятно Барселона да се раздели с Алексис Санчес. Ако подпише със Суарес, тимът ще разполага със звездно трио в нападение – Меси, Неймар, Суарес. Уругваецът разполага с невероятни качества, които пасват идеално на Барса – може да играе като централен нападател, освен това може да действа и по фланга. Може да играе като плеймейкър, има страхотен дрибъл и техника!

Един завършен нападател, който може да помогне на отбора да излезе от дупката. През миналия сезон Барса разочарова с представянето си и може би е време за промяна. Като че ли Суарес е перфектният избор – трудолюбив, можеш, даващ! Единственото, което трябва да направи, е да спре с изцепките и скандалните прояви на терена. Един нов Суарес може да означава нова Барселона!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Георги Пеев

    0 1 Отговор
    това е супер невъзмоно.Ливърпул няма да си го дадат,защото той им беше основното оръжие във висшатат лига
  • 2 Георги Пеев

    0 1 Отговор
    зяхомьхжсиугжмгскЖФИХНК