Last news in Fakti

9 Юли, 2014 12:58 919 0

Ботев (Пловдив) привлече Михаил Иванов

  • михаил иванов-
  • ботев пловдив-
  • вратар

Договорът на стража с тима от Пловдив е за срок от две години

Ботев (Пловдив) привлече Михаил Иванов - 1
Снимка: Botevplovdiv.bg

Ботев (Пловдив) привлече Михаил Иванов. 24-годишният страж подписа договор с „канарчетата“ за срок от 2 години. Вратарят ще направи своя неофициален дебют още днешния следобед, когато ще пази за младежката формация на „жълто-черните“ до 21 години в контролата с Асеновец, съобщиха от клуба на официалния си сайт.

Михаил Иванов е роден на 7 август 1989 година в София. Стартира юношеската си кариера в Левски, след което заминава за Италия, където пази за местните Ренато Кури и Сиена. През сезон 2008/2009 е избран за най-добър вратар в първенството на примаверата.

Професионалната кариера на вратаря започва в италианските Фоджа и Пиаченца, където играе като преотстъпен от Сиена. През 2012 година се завръща в България и пази 1 сезон за Ботев (Враца) в „А“ група, като записва 11 мача. През последния шампионат Михаил Иванов бе в Левски.

Отборът на Ботев замина за Сан Марино, където утре ще изиграе реванша от първия квалификационен кръг на Лига Европа срещу местния Либертас.  Българите си осигуриха комфортна преднина от първата среща, побеждавайки съперника си с 4:0 на стадион „Лазур“ в Бургас. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА