Last news in Fakti

5 Август, 2014 16:58 871 0

Боби Михайлов с разяснение по скандала с черното тото

  • михайлов-
  • бфс-
  • черно тото-
  • наказания

Президентът на БФС свика извънредна пресконференция

Боби Михайлов с разяснение по скандала с черното тото - 1
Снимка: БТА
Президентът на БФС Боби Михайлов даде официална пресконференция, на която разясни скандалната ситуация с "черно тото", разиграла се около юношеския ни национален отбор. Както е известно, миналата седмица служители на „Криминална полиция” задържаха бивш футболист от "А" група, който е вербувал част от младите ни "лъвчета" да играят симулативно на Евро 2014.

Тогава в хода на действията по разследването се разбра, че Стивън Петков от Лудогорец е участвал в схемата и днес от БФС му спряха правата.

„Има трима футболисти със спрени права, свързани с досъдебното производство. Сигналът идва от две от момчетата, които казват на старши треньора. На място той реагира, изгонва единият от играчите, който не пътува с отбора. Аз заминах в деня на мача с Германия. С мен замина експерта по почтеността, който е подсигурен от УЕФА".

"Той остана там, а аз се върнах след срещата. Има показания, които той е снел, те са предадени в прокуратурата. Повече от това не може да се каже, тъй като текат следствени действия. Каквото са споделили момчетата, това е при полиция, следствие, прокуратура, подробности не знам.“

"Откакто е започнало първенството, нямаме сигнали за манипулиране на мачове. Всички можем да имаме съмнения, но никой не ни е казал подобно нещо“, заяви Михайлов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА