Last news in Fakti

5 Август, 2014 14:36 864 0

БФС спря правата на трима футболисти, заради скандала с черно тото

  • черно тото-
  • футболисти-
  • бфс

Даниел Гяуров, Стивън Петков и Григор Григоров са със спрени права

Дисциплинарната комисия на БФС спря правата на трима футболисти, във връзка с избухналия през изминалата седмица скандал с черно тото.

Припомняме ви, че през миналия петък 20-годишният бивш вратар на Видима Раковски Даниел Гяуров бе арестуван по подозрения за опит за уреждане на мачове на младежкия национален отбор на България по време на Европейското първенство в Унгария. Сега се оказва, че освен него, заради досъдебното производство са спрени правата на още двама футболисти в лицата на Стивън Петков и Григор Григоров. Петков е юноша на Левски, но през лятото реши скандално да напусне клуба, за да премине в дублиращия отбор на Лудогорец.

Ето го и официалното съобщение от официалната страница на БФС:

-         Във връзка с образувано досъдебно производство по чл. 307 В от НК на основани чл. 46, ал.2 ДК спира състезателните права на футболистите Стивън Валентинов Петков, Григор Иванов Григоров и  Даниел Филипов Гяуров до произнасяне от компетентните органи по случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА