Last news in Fakti

17 Август, 2014 16:30 641 0

ЦСКА (М) на Миланов с първа загуба за сезона

  • георги миланов-
  • цска (м)-
  • спартак

Устремът на шампионите бе спрян от градския съперник Спартак

ЦСКА (М) на Миланов с първа загуба за сезона - 1
Снимка: БТА/АР

Отборът на ЦСКА (Москва) отстъпи с 0:1 в дербито с градския си опонент Спартак от 4-ия кръг на руската Премиер лига.

Българският национал Георги Миланов бе сред титулярите на „армейците“, но не блесна за отбора си и ще се запомни само с това, че получи жълт картон в 80-ата минута.

В 61-ата минута руският национал Игор Акинфеев фаулира десния бек на гостите Сергей Паршилюк в наказателното поле и реферът не се поколеба да отсъди дузпа.

С изпълнението се нагърби Дмитрий Комбаров и хладнокръвно прати кълбото в мрежата, реализирайки единствения гол в мача.

В 93-ата минута Паршивлюк от състава на Спартак и Кирил Набабкин от ЦСКА получиха червен картон за спречкване при спряна игра.

Така перфектната серия на „армейците“ от началото на новия сезон бе прекратена и тимът остава с 9 точки в актива си на второ място, изоставайки с 3 от лидера Зенит (Санкт-Петербург).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА