31 Август, 2014 12:08 777 0

От жребия в Монако към родната действителност

  • лудогорец-
  • берое-
  • а група

ЦСКА дръпна с 5 точки пред Лудогорец във временното класиране

От жребия в Монако към родната действителност - 1
Снимка: БТА

На 28 август в Монако бе изтеглен жребият за груповата фаза на Шампионската лига. За първи път от години насам България имаше участник в четвърта урна, който ще се изправи срещу някои от най-големите имена в световния футбол. Лудогорец, отстранил по инфарктен начин Стяуа, ще мери сили с Реал (Мадрид), Базел и Ливърпул.

От мечтите, престижа и имиджа в „лигата на богатите” обаче разградчани трябва да се пренесат към родната действителност, в която доминират вече три години. Днес от 20:00 часа в Разград ще се изиграе последният двубой от седмия кръг на българското първенство между Лудогорец и Берое.

Несъмнено ни очаква един интересен мач, който по блясък отстъпва на сблъсъците в Шампионската лига, но противопоставя два от най-качествените отбори в момента у нас. Вчера ЦСКА разгроми Локомотив (Пловдив) на „Лаута” с 3:0 и оглави класирането с актив от 16 точки – с 5 повече от Лудогорец.

Ботев (Пловдив) и Литекс също са в добра серия, което може само да радва неутралния зрител на родната „А” група. Старозагорският Берое тръгна слабо в първенството, но постепенно набра скорост – възпитаниците на Петър Хубчев записаха три победи в последните си три мача и вече заемат шестата позиция в таблицата.

Наставникът на старозагорци няма да разчита на контузените Атанас Захиров и Георги Динков. Георги Дерменджиев пък със сигурност ще направи промени в стартовите 11 и ще даде почивка на някои от футболистите, разплакали румънските шампиони от Стяуа в сряда вечер.

Очаква се „Лудогорец Арена” да бъде препълнена, тъй като феновете от Разград искат да приветстват своите герои след победата в средата на седмицата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА