Last news in Fakti

1 Септември, 2014 00:44 1 181 0

Шоу на Ибрахимович и гръмка победа за ПСЖ

  • псж-
  • златан ибрахимович-
  • франция

Френските шампиони победиха Сент Етиен след хеттрик на шведския нападател

Шоу на Ибрахимович и гръмка победа за ПСЖ - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на Пари Сен Жармен разгроми с  5:0  Сент Етиен в мач от четвъртия кръг на френския шампионат.

Движещият мотор за успеха на френските шампиони отново бе нападателят Златан Ибрахимович, който се отчете с хеттрик. След победата ПСЖ направи скок от 13-то до 2-ро място в класирането на Лига 1.
Мачът на „Парк де Пренс“ мина под пълната доминация на парижани. Първото попадение дойде в 24-та минута. Тогава  вратарят на гостите не успя да овладее много лошо подадена му топка от бранителя  Жереми Клемен, оставайки безпомощен з 1:0. В 41-та минута Ибрахимович засече с глава прекрасно центриране на Максуел, правейки резултата 2:0.

Второто полувреме отново премина под диктовката на домакините, които вкараха нови два гола в рамките на 1 минута. Първо в 62-та минута Ибрахимович се възползва от грешка в отбраната на гостите за 3:0. В 63-та Единсон Кавани бе намерен по прекрасен начин от Максуел и с мощен шут направи резултата 4:0. В 72-та минута Марко Верати изведе Ибрахимович зад отбраната на Сент Етиен и той реализира за 5:0, оформяйки своя хеттрик.
По този начин ПСЖ реализира категорична победа и се върна в борбата за титлата, оставайки на точка зад водачите от Бордо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА