Last news in Fakti

15 Септември, 2014 10:28 1 832 2

Георги Дерменджиев: Не ни е страх от Ливърпул

  • георги дерменджиев-
  • лудогорец-
  • ливърпул

Най-голямото притеснение на треньора на Лудогорец е вратарският пост на тима

Георги Дерменджиев: Не ни е страх от Ливърпул - 1
Снимка: БТА

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев говори за притесненията си относно първия мач на отбора от групите на Шампионската лига.

Тимът от Разград излиза утре срещу Ливърпул на „Анфийлд“, като за Дерменджиев най-голямо притеснение представлява вратарският пост, като двамата му основни вратари отпадат за срещата. Владислав Стоянов е наказан за червения си картон в мача срещу Стауя, а Иван Чворович получи тежка контузия по време на тренировка в края на миналата седмица. От Лудогорец привлякоха канадския вратар Милан Борян, чиято жълта карта обаче все още не е пристигнала в Разград.

„Групите на Шампионската лига нямат нищо общо с тези на Лига Европа. Качеството просто е много различно.  Най-голямото ми притеснение е свързано с вратарския пост. Ще заложим на ново попълнение, което е само на няколко тренировки. Не ни е страх от Ливърпул.  Нормално е да има респект, но не заминаваме като обречени. Наясно съм със състава и ще го обявя преди началото на мача.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лудогорец

    0 0 Отговор
    „Групите на Шампионската лига нямат нищо общо с тези на Шампионската лига. ??????
  • 2 Валентин Апостолов

    0 0 Отговор
    Брендън Роджърс иска звезда на "Наполи"

    http://liverpool.operatura.info/?p=2160