Last news in Fakti

15 Септември, 2014 17:28 848 0

Роджърс: Лудогорец играе атакуващ футбол, ще е трудно

  • брендън роджърс-
  • лудогорец-
  • ливърпул

Мениджърът на Ливърпул заяви, че няма да е лесно на възпитаниците му срещу българския шампион

Роджърс: Лудогорец играе атакуващ футбол, ще е трудно - 1
Снимка: БТА/ AP

„Мачът с Лудогорец ще е труден за нас. Те играят атакуващ и открит футбол“, заяви мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс преди утрешния сблъсък между двата тима в първия кръг на груповата фаза на Шампионската лига.

Българските шампиони за първи път ще играят в групите на „лигата на богатите“, докато „мърсисайдци“ се завръщат в турнира след 5-годишно отсъствие.

„Развълнувани сме, че отново ще играем в Шампионската лига. Пет години са много време за клуб като нашия. Целта ни като за начало е да прескочим групата, мислим мач за мач“, заяви още 41-годишният треньор на Ливърпул, цитиран от „Мирър".

Двубоят между англичаните и Лудогорец е утре вечер от 21:45 часа българско време на „Анфийлд“. Другите два тима в група „B“ са Реал (Мадрид) и Базел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА