Last news in Fakti

6 Октомври, 2014 14:54 753 0

Емил Велев поема Хасково

  • емил велев-
  • треньор-
  • хасково

Той ще бъде представен като новия треньор на отбора през утрешния ден

Емил Велев поема Хасково - 1
Снимка: БТА

Емил Велев ще поеме треньорския пост на ФК Хасково.

Той е приел предложението след двуседмични преговори и ще бъде представен като наставник на тима от А група през утрешния ден. Велев има представа от играта на Хасково. През лятото той за кратко беше треньор на Локомотив Пловдив и срещна настоящия си отбор в приятелска среща по време на предсезонната подготовка. Той е изгледал и целия мач на „червено-белите“ срещу Славия.  Пред „Новинар Юг“ Велев споделя:

„Не ме притеснява, че Хасково е на последно място. Българският футбол е едно голямо предизвикателство и няма значение дали ще водиш първия или последния.“

Помощник-треньор на новият наставник ще е Левент Аврамов, който води отбора в последните му два мача от първенството. До края на седмицата в Хасково ще пристигне и нов треньор на вратарите в лицето на Михаил Ролев. Емил Велев ще направи своя дебют на чело на отбора на 17-ти октомври, когато Хасково ще се изправи срещу Лудогорец.  Към този момент тимът е на последно място в А група с актив от едва 4 точки.
 

.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА