Last news in Fakti

7 Октомври, 2014 17:49 965 0

Хърватите започват с Модрич и Манджукич

  • хърватия-
  • българия-
  • квалификациите

Нико Кранчар и Ивица Върдоляк не са в групата за мачовете с България и Азербайджан

Хърватите започват с Модрич и Манджукич - 1
Снимка: БТА/АР

Наставникът на хърватите Нико Ковач обяви играчите, които са повикани в националния отбор за мачовете с България и с Азербайджан в края на тази и в началото на следващата седмица.

Победата над Малта на старта на квалификациите улеснява задачата на треньора, а и обстановката в съблекалнята преди пътуването за София е доста добра.

Голяма част от футболистите на Хърватия се намират в много добра форма, а вниманието е насочено към най-голямата надежда от местното първенство Андрей Крамарич. Нападателят на Риека е сочен като новата голяма звезда и вероятно ще започне като титуляр.

Според сайта index.hr, предвид спецификите на срещата в София, Нико Ковач ще заложи на следния състав: Даниел Субашич, Дарио Сърна, Ведран Чорлука, Деян Ловрен, Даниел Пранич, Лука Модрич, Иван Ракитич, Ивица Олич, Андрей Крамарич, Матео Ковачич, Марио Манджукич.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА