Last news in Fakti

17 Октомври, 2014 11:14 724 0

Димитър Пенев: Браво на ЦСКА, но Лудогорец е номер едно

  • димитър пенев-
  • цска-
  • лудогорец

Стратегът поздрави треньорското ръководство на червените

Димитър Пенев: Браво на ЦСКА, но Лудогорец е номер едно - 1
Снимка: БТА

Легендата на българския футбол и ЦСКА Димитър Пенев похвали треньорския щаб на „червените“ за работата, която върши през този сезон.

Пенев е доволен от резултатите на „армейците“, които към този момент се намират на първо място в класирането. Въпреки това той признава, че към момента отбор номер едно в родния футбол е Лудогорец. Пред „Меридиан мач“ Стратега заявява:

"Браво на ЦСКА, поздравления за треньорите и играчите за това, което правят в това тежко положение. Трудно е, но ЦСКА е голяма марка, история, традиции. Това помага. Обаче Лудогорец е №1, това също трябва да се знае. Домусчиев прави това, което преди правеха в Литекс. Имат организация, селекция, финанси… Всичко им е наред. Те ни бутат напред в момента.“

Пенев бе треньор на златното поколение на българския футбол, което достигна до четвъртото място на Световното първенство в САЩ през 1994 г.. Сега той коментира кризата в националния отбор по футбол на България и как той може да подобри своето представяне.

"Националният отбор е като правителството, не се прави лесно. Вижте колко партии колко време не могат да се разберат. Но трябва да има и яснота - днес треньорите имат пълна свобода, утре вече не знаят помощници ли ще имат, шефове ли. Това не помага. Не можеш да оставиш треньора на ръба, той трябва да знае има ли подкрепа.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА