20 Октомври, 2014 19:42 1 156 0

Петричев: ЦСКА е фаворит за титлата, но нивата е дълга

  • цска-
  • фаворит-
  • лудогорец-
  • ангел петричев

Петричев разкри, че съвместната работа с клубове като Реал и Базел е помогнала много в организационното развитие на Лудогорец

Петричев: ЦСКА е фаворит за титлата, но нивата е дълга - 1
Снимка: БТА

„В момента ЦСКА е фаворит за титлата, но нивата е дълга. Прекалено рано е да се правят каквито и да е било изводи“, заяви изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев.

„Чета всякакви мнения - че ако ЦСКА спечели следващите си два мача, титлата им е в кърпа вързана. Е, аз не смятам така, защото във футбола трябва да играеш докрай. Седем точки не са малко, но не е и преднина, която да не можем да стопим. Предстоят много мачове, ще има постоянни размествания в класирането“, сподели още Петричев пред БНТ.

ЦСКА е лидер във временното класиране на българското първенство с актив от 29 точки, следван от Лудогорец с 22, като двата тима ще се изправят един срещу друг на стадион „Българска армия“ на 21 ноември (петък). Този уикенд пък на „армейците“ им предстои ключов мач срещу вечния съперник Левски.

Петричев коментира преместването на дербито между ЦСКА и Лудогорец в делничен ден, което според него е по-неблагоприятно за разградчани:

„Ако погледнем реално на нещата, в този случай ние сме по-необлагодетелствани. Приели сме програмата такава, каквато е. Единствената ни молба до този момент беше към Берое за промяна на мача за Купата на България, тъй като в един период от 20 дни ни се натрупваха шест мача. Машини да сме, не можем да поддържаме подобно темпо. Благодаря на колегите от Стара Загора, които проявиха разбиране. ЦСКА си имат право на мнение, ние обаче нямаме много варианти. Ще се съобразим с програмата на БФС“, допълни Ангел Петричев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА