Last news in Fakti

22 Октомври, 2014 11:24 1 902 0

Станимир Стоилов взима Буш от ЦСКА

  • станимир стоилов-
  • серджиу буш-
  • цска

Той е останал впечатлен от изявите на нападателя в А група

Станимир Стоилов взима Буш от ЦСКА - 1
Снимка: БТА

Станимир Стоилов иска да привлече нападателят на ЦСКА Серджиу Буш в казахстанския Астана.

Стоилов е треньор на тима от Казахстан и е останал впечатлен изявите на румънския нападател. Според „Тема спорт“ той е наблюдавал Буш още докато футболистът е играл за румънския Корона.  През лятото усилено се спекулираше, че Стоилов ще поеме треньорския пост в Левски, като Буш е бил една от неговите трансферни цели. Той така и не премина на „Георги Аспарухов“, но е препоръчал на Георги Иванов румъснкия нападател. Гонзо обаче се е забавил с трансфера заради процедурата по разтрогване на договорите на някои от ненужните футболисти на „сините“. В крайна сметка от ЦСКА са се намесили в последния момент и са си осигурили подписа на Буш.

Румънецът прави страхотен сезон с екипа на „амейците“ и в момента оглавява голмайсторската листа в А група с актив от 7 гола. Силните му изяви са убедили Станимир Стоилов, че той има място в неговия отбор. Към момента от ЦСКА искат 1.5 млн. евро за трансфера на румънския нападател. От ръководството на „червените“ планират да заменят  Буш с неговия брат Лауренциу. Той се състезава за Рапид Букурещ. Румънският клуб обаче е в сериозна финансова криза и „армейците“ се надяват, че ще уредят трансфера на играча за напълно поносима сума.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА