24 Октомври, 2014 10:58 737 0

БФС решава за Пенев другата седмица

  • пенев-
  • българия-
  • изпълком-
  • бфс-
  • национален отбор

Тогава ще се състои изпълкомът на БФС

БФС решава за Пенев другата седмица - 1
Снимка: БТА
Съдбата на Любо Пенев начело на футболните ни национали ще се реши другата седмица. Именно за тогава е насрочено заседание на Изпълкома на БФС. На 28 октомври (вторник) членовете на изпълнителната власт на футболната ни централа ще решават дали Пенев да запази мястото си начело на "лъвовете".

Както е известно, националите ни записаха две поредни загуби от Хърватия и Норвегия в европейските квалификации, което не се хареса на футболните ни управници. Емил Костадинов и Венци Стефанов открито обявиха, че искат анализ от Пенев за състоянието на отбора, а други членове на Изпълкома дори лансираха имената на Петър Хубчев и Краси Балъков, като евентуални негови заместници.

Според повечето слуховете обаче на заседанието във вторник няма да се стигне до освобождаване на Пенев и ще му бъде гласувано доверие да продължи квалификациите за Евро 2016. Преди дни пък се появиха информации, че Любослав Пенев е един от вариантите за треньор на испанския втородивизионен отбор Бетис.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА