3 Ноември, 2014 16:25 1 181 2

Венци Стефанов: В ЦСКА да си почистят първо кочината и тогава да ни нападат

  • венци стефанов-
  • цска-
  • славия

Президентът на Славия остана бесен от атаките срещу вратаря на отбора Георги Петков

Венци Стефанов: В ЦСКА да си почистят първо кочината и тогава да ни нападат - 1
Снимка: БТА

Президентът на Славия Венци Стефанов реагира остро срещу отбора на ЦСКА след ексцесиите между двата отбора по време на съботния мач помежду им.

Срещата завърши при резултат от 0:0, но ще се запомни главно със сблъсъците след нейния край между футболиста на „червените“ Тончи Кукоч и вратаря на Славия Георги Петков. По този случай пред „Тема спорт“ Стефанов заяви:

„Не искам да слушам изстъп­ленията и глупостите на този палячо Кукоч. Хърватски само­забравил се... да не казвам какъв. Още по-малко ми се слуша онзи Буратино - Иво Котев. Проб­лемът им бил, че Жоро Петков е на пейката. Ами той е помощник-треньор, защо да не е там. А какво да кажа за това, че до съблекалнята на гостите има ресторант?! Точно на съседната врата - свърталище на пия­ници, това нормално ли е?! Да си почистят първо кочината и тогава да ни нападат и да се обясняват. По трибуните пък 5-6-годишни деца размахват сред­ни пръсти. Публиката отишла да псува, а не за развлечение.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Autohouse Randm

    0 0 Отговор
    evala na bate Venci na.ral e chorbata totalno
  • 2 Попа

    0 0 Отговор
    ТОЗИ ВИНАГИ Е БИЛ АРОГАНТЕН ....