Last news in Fakti

12 Ноември, 2014 10:15 1 222 1

Мениджърът на Кличко: Няма да позволим да ни шантажират

  • владимир кличко-
  • бокс-
  • кубрат пулев-
  • шантаж-
  • бернд бенте

Мачът за световната титла е в събота вечер

Мениджърът на Кличко: Няма да позволим да ни шантажират - 1
Снимка: БТА/ AP

Мениджърът на Владимир Кличко Бернд Бенте заяви, че екипът на украинския боксьор няма да позволи да бъде шантажиран. Думите на промоутъра идват след отказа на Кубрат Пулев да се яви на съвместната пресконференция с Кличко преди предстоящия мач в събота.

„Опитаха се да ни шантажират, но ние няма да позволим това. Случва ни се за втори път и познаваме добре номерата на агентите на Пулев. Преди мача с Поветкин беше същото“, сподели Бенте.

„Сега те поискаха 12 души за пресконференцията, а в договорът на Пулев е записано далеч по-малка бройка. Той знае това и малко преди пресконференцията опита да ни изнудва. Това не работи при нас“, каза още Бенте, цитиран от Boxering Web.

Дългоочакваният двубой за световната титла в тежка категория ще се състои в събота от 23:00 часа българско време в Хамбург. Мачът ще бъде предаван пряко по Нова телевизия. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пипалот

    0 1 Отговор
    ах какво ли е чувството да му фраснеш една тупаница на това