Last news in Fakti

13 Ноември, 2014 18:27 1 933 2

Пуснаха специален камион за късмет на Кобрата

  • пулев-
  • камион-
  • кличко-
  • бокс

От днес в София ще обикаля специален камион, върху който всеки ще напише пожелание за успех на Кубрат Пулев

Пуснаха специален камион за късмет на Кобрата - 1
Снимка: volvobulgaria
Нестандартен посланик ще събира пожеланията на българите към Кубрат Пулев преди предстоящия му мач за световната титла на Международната боксова федерация на 15 ноември 2014 г. срещу Владимир Кличко.

На 13 и 14 ноември (четвъртък и петък) срещу главния вход на Националния стадион “Васил Левски” ще бъде паркиран специален камион, върху чието ремарке всеки желаещ ще може да напише своите думи за кураж към Кобрата.

Тереза Маринова беше сред първите, които оставиха на камиона своето пожелание.

В деня на решаващия двубой – събота, камионът ще обикаля София като нетрадиционен движещ се билборд, за да допринесе за повдигането на духа и създаването на положителна атмосфера преди мача. Проектът е част от инициативите в подкрепа на София за европейска столица на спорта 2018. Върху ремаркето на камиона вече са пренесени десетки пожелания на българите към Кобрата, събрани в социалните мрежи под #СТебСмеКобра.

Целта е към тях да бъдат допълнени, колкото се може повече послания и по този начин да се акумулира положителната енергия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    2 2 Отговор
    БРАВО НЕЩО ПОЛОЖИТЕЛНО
  • 2 Autohouse Randm

    0 0 Отговор
    Evala