Last news in Fakti

26 Ноември, 2014 12:54 689 0

Трапатони: Гарсия не трябваше да обещава скудетото

  • руди гарсия-
  • джовани трапатони-
  • рома-
  • скудето

Според Трапатони Рома и Наполи имат шанс за титлата в Италия

Трапатони: Гарсия не трябваше да обещава скудетото - 1
Снимка: БТА/ AP

Легендарният италианския треньор Джовани Трапатони похвали Руди Гарсия за работата му в Рома, но го разкритикува за обещанието, че тимът му ще спечели титлата на Апенините през този сезон.

Преди няколко седмици 50-годишният французин заяви, че „вълците“ ще спечелят скудетото. Трапатони нахока Гарсия за това му изречение, което според него е много рисково.

„Бих го разкритикувал само за едно изречение. Никога не бих казал, че ще спечеля скудетото. Не знам дали го е казал, за да мотивира феновете и играчите, но в Италия подобно изявление е много рисково“, сподели Трапатони пред Tele Radio Stereo.

„Ювентус не е недостижим. Рома, както и Наполи, трябва да помнят, че тимът на Алегри се бори на няколко фронта. Битката за титлата е отворена“, каза още бившият треньор на „бианконерите“.

Ювентус е лидер във временното класиране на италианската Серия „А“ с актив от 31 точки, следван от Рома с 28 и Наполи с 22. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА