Last news in Fakti

18 Октомври, 2014 11:04 512 0

Руди Гарсия: Рома ще спечели скудетото

  • руди гарсия-
  • рома-
  • скудето

Наставникът на Рома е убеден, че тимът му е по-добър от този на шампиона Ювентус

Руди Гарсия: Рома ще спечели скудетото - 1
Снимка: БТА/ AP

Треньорът на Рома Руди Гарсия заяви, че неговият тим ще спечели титлата в италианската Серия „А” през този сезон.

Въпреки че столичани загубиха в последния кръг от Ювентус, 50-годишният наставник е убеден, че възпитаниците му са по-добри от „бианконерите”.

„В този мач бях горд от играчите. Те показаха характер и осъзнах, че сме по-силни от Ювентус. Казвам ясно – ние ще спечелим титлата, можем да го направим”, сподели Гарсия, цитиран от Goal.com.

Днес се слага началото на седмия кръг на калчото. От 19:00 часа българско време Рома приема Киево, а от 21:45 шампионът Ювентус гостува на Сасуоло. „Старата госпожа” води в класирането с актив от 18 точки, докато Рома е на второ място с 15.

„Притеснен съм за мача с Киево, защото идва след целия медиен скандал от мача с Юве и преди двубоя с Байерн (Мюнхен) в Шампионската лига. Играчите ми трябва да са уверени в способностите си, когато излязат на терена. Феновете трябва да са на наша страна и да ни подкрепят”, каза още Руди Гарсия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА