Last news in Fakti

2 Декември, 2014 18:09 1 224 0

Карл-Хайнц Румениге: Срамота е, че Робен няма да се бори за "Златната топка"

  • карл-хайнц румениге-
  • ариен робен-
  • златната топка

Според него през последната година холандският нападател е показал невероятен футбол

Карл-Хайнц Румениге: Срамота е, че Робен няма да се бори за "Златната топка" - 1
Снимка: БТА

Изпълнителният директор на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге изрази разочарованието си от това, че звездата на баварците Ариен Робен не попаднал сред тримата финалисти, които ще се борят за приза „Златната топка“, съобщи „Мирър“.

В борбата за наградата останаха Мануел Нойер, Кристиано Роналдо и Лионел Меси.  Според Румениге обаче е странно, че и холандският нападател не е в битката за наградата след невероятния сезон, който направи.

„Това, че Ариен Робен не остана в битката за наградата си е срамота.  През последната година и половина той игра най-добрия футбол в своята кариера. Той наистина показа изключителна класа.“

Румениге, който е двукратен носител на „Златната топка“, все пак изрази задоволството си от това, че вратарят на Байерн и националният отбор Мануел Нойер е сред финалистите, които останаха да се борят за приза.

„Наистина съм много щастлив за Мануел Нойер. През последната година той показа невероятни игри. Той беше невероятен на Световното първенство, в Бундеслигата и в Шампионската лига. Все пак той спечели и доста трофеи през сезона.“
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА