Last news in Fakti

12 Декември, 2014 15:28 1 303 0

Раул: Роналдо може да стане най-добрият футболист в историята

  • раул-
  • кристиано роналдо-
  • реал мадрид

Легендата на Реал Мадрид е сигурен, че португалецът ще подобри неговия рекорд за най-много голове за белия балет

Раул: Роналдо може да стане най-добрият футболист в историята - 1
Снимка: БТА/AP

Легендата на испанския футбол и Реал Мадрид Раул смята, че Кристиано Роналдо може да се превърне в най-добрия играч в историята на футбола, съобщи Би Би Си.

Според испанеца Роналдо и Меси са много близо до величието на Пеле и Марадона, като португалецът има шанс да изпревари дори най-големите величия в историята на играта.

„Смятам, че в момента Кристиано е на върха и ако продължава в същия дух може да стане най-добрия за всички времена. Мисля, че той и Меси са едни от най-добрите футболисти в историята. Дали са по-добри от Пеле и Марадона? Във футбола е трудно да определиш кой е първи, втори или трети. Роналдо обаче се представя невероятно през последните пет години.  Сигурен съм, че той ще подобри моя рекорд за най-много голове в историята на Реал Мадрид и когато това стане, аз ще бъда наистина щастлив за него.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА