Last news in Fakti

22 Декември, 2014 16:58 3 255 3

Роналдиньо е в неизвестност

  • роналдиньо-
  • неизвестност-
  • бертран-
  • керетаро

Никой не е говорил или виждал бразилската звезда от началото на декември

Роналдиньо е в неизвестност - 1
Снимка: БТА/АР
Двукратният футболист №1 в света Роналдиньо е в неизвестност, предаде "Труд". От началото на декември бразилският халф на мексиканския Керетаро не се е явявал на тренировки, а никой от клуба няма връзка с него. На 7 декември директорът Хоакин Бертран каза: "Ако не се появи до седмица, ще го изгоним. Роналдиньо изпусна голямата част от подготовката, а никой не е по-голям от клуба."

Сега обаче отборът започна истински да се притеснява за живота на звездата. Роналдиньо не е телефонирал на никого, не се е свързвал с мениджърите си. Единственото съобщение от него се появи в туитър, където поздрави свой сънародник, станал шампион на сърф. След това във фейсбук пусна друго съобщение, свързано с мобилни телефони. Гледайки социалните мрежи, Роналдиньо изглежда да е в отлично здраве и състояние на духа.

Но продължава страхът, че никой не е признал, че е говорил с него от началото на декември. При представянето на Роналдиньо над 10 000 души го чакаха на стадиона на Керетаро. А Христо Стоичков бе първият, пред когото бразилецът даде персонално интервю, цитирано по целия свят. По-късно Роналдиньо се разгневи публично на мексиканския политик Карлос Мануел Нунес, който го нарече "маймуна".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факира

    0 1 Отговор
    Камата е лоша поличба !! То не само той ами всички хора с подобно изражение ;) Те са слуги на дявола !
  • 2 Фатката

    0 0 Отговор
    Така е Факирата. Ти си най-умен Факирата. Най-добрия Факирата. От Фатката.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.