27 Декември, 2014 10:54 811 0

Агент: Роналдо ще завърши кариерата си в Реал

  • хорхе мендес-
  • кристиано роналдо-
  • реал мадрид

Според него Роналдо е най-добрият играч в историята на футбола

Агент: Роналдо ще завърши кариерата си в Реал - 1
Снимка: БТА/ AP

Агентът на Кристиано Роналдо заяви, че играчът ще завърши кариерата си на „Сантяго Бернабеу”. Хорхе Мендес сподели, че звездата на Реал (Мадрид) се чувства прекрасно в клуба и смята да изиграе последния си мач именно с „бялата” фланелка.

Договорът на португалеца с Реал е до 2018 година. През последните месеци се появиха информации, че той може да се завърне в Манчестър Юнайтед.

„Познавам го, откакто беше на 15 години, и до ден днешен си говорим през повечето дни. Нашата връзка е по-скоро като приятелство. Вярвам, че Кристиано ще завърши кариерата си в Реал (Мадрид). Той е щастлив и все още иска да постига големи успехи”, сподели агентът пред Globo Esporte.

„Дали клубът ще извади от употреба номера на Роналдо, когато се откаже от футбола? С цялото ми уважение към Раул и Де Стефано, никой не може да се сравнява с Кристиано Роналдо”, заяви още Хорхе Мендес.

Според него португалецът, носител на две „Златни топки”, е най-добрият играч в историята на футбола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА