Last news in Fakti

27 Декември, 2014 17:30 1 300 1

Стилиян Петров: Мечтая децата ми да се оженят

  • стилиян петров-
  • левкемия-
  • мечта-
  • астън вила-
  • стенли

Стенли, който пребори коварната болест левкемия, сподели, че отново се чувства жив

Бившият капитан на българския национален отбор по футбол и Астън Вила Стилиян Петров заяви, че мечтата му е един ден да присъства на сватбата на своите деца.

Стенли, който пребори коварната болест левкемия, сподели пред Би Би Си, че „се чувства жив отново”. Любимецът на хиляди фенове по света сложи край на кариерата си през 2013 година, за да се подложи на лечение. Наскоро Петров се завърна на футболния терен, но за да играе в аматьорски срещи.

„Когато ми поставиха диагнозата, бях шокиран и уплашен. Бях объркан. Питах се „Какво грешно съм направил?”. Подкрепата към мен беше невероятна. Хората искаха да са част от моята борба”, сподели Стилиян Петров.

„Не можеш да си позволиш да се предадеш. Трябва да покажеш на всички хора, които те подкрепят, че няма да ги предадеш. Все още искам да съм баща, съпруг. Моята мечта е да видя как моите деца се женят и имат деца. Искам да се боря за това”, сподели още българинът.

Стилиян Петров напуска ЦСКА (София) през 1999 година, за да заиграе за Селтик. През 2006 година преминава в Астън Вила, където също печели сърцата на привържениците на тима.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    0 0 Отговор