Last news in Fakti

28 Декември, 2014 16:59 869 0

Апостол Попов: Няма да ходя в Левски!

  • попов-
  • цска-
  • левски-
  • трансфер

Бранителят на ЦСКА опроверга появилите се информации

Апостол Попов: Няма да ходя в Левски! - 1
Снимка: БТА
Бранителят на ЦСКА Апостол Попов опроверга всякакви спекулации, че от клуба са му дали разрешение да премине в Левски и категорично обяви, че не би заиграл на "Герена".
 
Наскоро изпълнителният директор на "червените" Александър Тодоров заяви, че националът е получил бележка, която му позволява да си търси друг клуб, както у нас, така и в чужбина, като свободен агент, дори това да е и Левски. Апата обаче категорично отрече думите на шефа си и подчерта, че документът е валиден само за отбор извън България. 
 
"Приятели, армейци искам да се обърна тук към всички с една ясна цел. С Г-н Младенов се разбрахме, ако си намеря отбор в чужбина, да ме пусне да отида там. А не да си изтълкувате ваши измислици и лъжи по мой адрес! Аз, Апостол Попов, според вас, бих ли отишъл в Левски? Всеки, който ме познава няма как да си го помисли. А вие явно сте някакви сини журналисти. Извинявайте, но ми омръзнаха писанията в медиите за мен и нашия клуб. Весели празници!", коментира Попов.
 
Националът добави още, че не е напуснал, а продължава да е футболист на ЦСКА и ако не си намери тим в чужбина, ще остане на "Българска армия" до края на сезона. 
 
"Дай Боже да отпразнуваме и 32-та титла", завърши Попов, чийто договор с ЦСКА е до лятото.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА