Last news in Fakti

31 Декември, 2014 11:18 924 0

Мартин Камбуров: Съвестта ми е чиста. Невинен съм

  • мартин камбуров-
  • съвест-
  • невинен

Той отрича да има нещо общо с черното тото у нас

Мартин Камбуров: Съвестта ми е чиста. Невинен съм - 1
Снимка: БТА

Нападателят на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров заяви, че е невинен и че няма нищо общо с уредените мачове във България.

В началото на месеца у нас се проведе мащабна полицейска акция, свързана с „черното тото“ в българския футбол.  За разпити бяха задържани редица футболисти, сред които и Камбуров. Пред „Тема спорт“ той заяви, че съвестта му е абсолютно чиста и че не се притеснява от течащото разследване.

„Води се някакво разследване. Дали ще ни повдигат обвинения или ще ни спират правата не знам, а и нищо не мога да кажа. Нека всичко свърши и после ще говорим по –подробно. Не съм притеснен. Лошото е, че толкова години съм градил име, а сега някой се опитва да го очерни.  Това не важи само за мен, а и за останалите замесени като Александър Тунчев и Кирил Котев. Съвестта ми е чиста. На този етап в своя защита мога да кажа само, че съм невинен.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА