5 Януари, 2015 13:18 850 0

Футболни фенове нанесоха жесток побой на 16-годишно момче

  • фенове-
  • побой-
  • пловдив

Фенове на Локомотив Пловдив са изпратили Румен Койчев в болница

Футболни фенове пребиха по жесток начин младо момче в Пловдив, съобщи Нова телевизия.

Инцидентът се е случил вчера в 19 ч., когато 16-годишният Румен Койчев излязъл в местно заведение със свои приятели.  Те били нападнати от група от около 30 души, фенове на Локомотив Пловдив. Румен бил повален на земята и зверски ритан докато не загубва съзнание. 

Възрастен мъж, по случайност намиращ се на мястото на събитието успява да спаси момчето, вадейки езика му. В момента то е настанено в Университетска болница в Пловдив. Случаят бе разгласен от неговата майка Ива Койчева, която работи в Радио „Пловдив“. Според нея подобни инциденти се случват постоянно и е нужно да се вземат бързи мерки. Към момента Румен е адекватен, но по лицето му има сериозни поражения. По случая са задържани 7-ма души и се води досъдебно производство. В хода на работата са задържани 17-годишен младеж от Белащица и шестима пловдивчани – криминално проявеният В.Г. /31 г./ и  пет момчета на възраст между 16 и 19 години. Под наблюдението на прокуратурата продължават процесуалните и следствени действия по случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА