22 Януари, 2015 16:13, обновена 23 Януари, 2015 10:38 1 711 0

Себастиан Льоб се завърна с гръм и трясък на рали "Монте Карло"

  • sebastien loeb-
  • wrc-
  • citroen-
  • себастиан льоб

Себастиан Льоб се завърна на любимото му рали "Монте Карло". И то по какъв начин - спечелвайки предварителния етап. Това не е нещо ново за него и въпреки че не е карал повече от година. Той е печелил това рали цели 7 пъти. На 40 годишна възраст "Monte master" показа на по-младите как се взема отсечката от 3.52 км, наречена "Шатовюс".

"Това не е лош начин да се завърна във WRC. Веднага се почувствах удобно с колата, но това няма де е лесно рали. Прогнозата за времето изглежда подвеждащо и моята предна позиция в реда на излизане може да бъде предимство или недостатък", споделя пилотът.

Класирането изглежда така:

1. Себастиан Льоб - 2 мин. 21.0 сек
2. Крис Мийк + 0.4 сек.
3. Себастиан Ожие + 1.1 сек.
4. Андреас Микелсен + 1.2 сек.
5. Роберт Кубица + 1.3 сек.
6. Елфин Евънс + 1.4 сек.
7. Мадс Остберг + 1.8 сек.
8. Себастиан Шардоне + 3.7 сек.
9. Тиери Ньовел + 3.9 сек.
9. Дани Сордо + 3.9 сек.

източник: wrc.com


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА