Last news in Fakti

11 Февруари, 2015 11:06 935 0

Президентът на Палермо: Предпочитам Дибала да отиде в Юве

  • мауро дзампарини-
  • пауло дибала-
  • палермо-
  • ювентус-
  • манчестър юнайтед

Дзампарини сподели, че предпочита Дибала да остане в Серия А

Президентът на Палермо: Предпочитам Дибала да отиде в Юве - 1
Снимка: БТА/ AP

Президентът на Палермо Мауро Дзампарини заяви, че предпочита звездата на тима му Пауло Дибала да бъде продаден на Ювентус, а не на Манчестър Юнайтед.

21-годишният нападател се представя изключително успешно от началото на сезона и е отбелязал 11 гола в калчото, с което привлече интереса на най-големите европейски клубове, сред които са и „червените дяволи“.

Договорът на аржентинеца с Палермо е до юни 2016 година, но медиите на Апенините пишат, че още това лято Юнайтед и Юве ще се опитат да го привлекат.

„Не сме имали разговори с Наполи, но имаме контакт с Ювентус. Марота ми каза, че Юве ще е на линия, ако решим да продадем Дибала. Казах му, че ще съм повече от щастлив да го продам именно на тях, ако е възможно“, сподели Дзампарини пред Tuttosport.

„Предпочитам той да остане да играе в Италия. Няма да има отстъпка в цената му, обаче”, каза още президентът на Палермо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА