Last news in Fakti

24 Февруари, 2015 10:29 788 0

Започна кампанията "Левски е твой"

  • левски-
  • дарителска кампания-
  • акции-
  • батков

Сините фенове с възможност да помогнат на любимия отбор

Започна кампанията "Левски е твой" - 1
Снимка: БТА
Днес започна дарителската кампания на футболен клуб "Левски" с която феновете ще могат да помогнат на любимия си клуб, купувайки акции на клуба. 1 акция е с номинална стойност от 1 лев, а "сините" пускат различни пакети. Най-малкият е 100 броя срещу 100 лева. Известно е, че Батков притежава 8 милиона акции, като очакванията му са да се намерят и бизнесмени, които могат да се сдобият с най-големия пакет срещу 1 милион лева.

Подобна кампания имаше миналата година и в ЦСКА, която обаче бе обречена на провал. В случая обаче от "Левски" държат да се подчертава, че съществува разлика, тъй като на "Герена" кампанията е дарителска. 

"Левски е твой" стартира със символично придобиването на акции от страна на семейството на „синята” легенда Георги Аспарухов-Гунди.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА