Last news in Fakti

24 Февруари, 2015 13:59 1 182 1

Батков: Мечтая да има 10 хиляди акционери

  • левски-
  • акции-
  • батков-
  • кампания

Ще правим събрания на стадиона, шегува се адвокатът

Батков: Мечтая да има 10 хиляди акционери - 1
Снимка: БТА
Собственикът на "Левски" Тодор Батков днес даде старт на дарителската кампания "Левски е твой". Адвокатът дари 100 акции на сина на легендата на "сините" Георги Аспарухов - Андрей и си пожела акционерите в клуба да се увеличат до 10 хиляди.
 
"Мой колега ме предупреди, че при 10 хиляди акционери клубът ще стане публично дружество. Казах му - Какво по-хубаво. Ще правим събрания на стадиона. Това е мечтата ми - да привлечем всички тези хора в кампанията. "Левски" е дълбоко залегнал в съзнанието ми и от 2-3 дни се будя нощем и се чудя как ще реагират сродните ни души. За тези 15 години "Левски" стана онова, което за мен ангажира най-много време, най-много нерви, най-много емоции. И се надявам да споделя това с възможно най-много хора. Питахте ме дали има крупни бизнесмени, които да искат акции? Вече се появиха и такива. Не става въпрос за мажоритарния пакет от акции, но ги има и крупните бизнесмени", заяви Батков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Autohouse Randm

    0 0 Отговор
    davam 1000lv