Last news in Fakti

15 Март, 2015 13:50 1 887 1

Челси готви грандиозна оферта за Гарет Бейл

  • гарет бейл-
  • реал мадрид-
  • челси

Сините от Лондон предлагат 80 млн. за футболиста на Реал Мадрид

Челси готви грандиозна оферта за Гарет Бейл - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на Челси е готов да предложи огромна трансферна сума за привличането на звездата на Реал Мадрид – Гарет Бейл, съобщи британското издание „Metro”.

Бейл пристигна на „Сантяго Бернабеу“ през 2013 г., превръщайки се в най-скъпия футболист в света. Той бе привлечен от Тотнъм за сумата от 100 млн. евро. През миналия сезон уелсецът  спечели трофея от Шампионската лига с отбора и вкара някои много важни голове през годината. През този обаче халфът е подложен на сериозни критики от феновете на клуба, заради неубедителните си игри през последните месеци.

До този момент като фаворит за евентуален трансфер на Бейл се считаше Манчестър Юнайтед. Сега обаче в борбата за неговия подпис влиза и Челси, като „сините“ от Лондон са готови да излязат с оферта от 80 млн. евро. Това може да задоволи президента на „кралския клуб“ Флорентино Перес, който така или иначе би искал да си върне по-голямата сума от парите дадени за Бейл. В същото време той би могъл да ги използва за трансфер на някоя от младите звезди в Европа като Рахим Стърлинг и Пол Погба. Британските медии вече излязоха с информации, че президентът на Челси Роман Абрамович е готов да отпусне на Жозе Моуриньо 100 млн. евро за трансфери през летния трансферен прозорец. Освен това клубът скоро ще сключи голям договор с нови спонсори. Така той спокойно ще може да финансира трансфера на Бейл.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Шиле

    0 0 Отговор
    Бе тоя нема да го взема и бацова маала!