Last news in Fakti

17 Март, 2015 10:38 612 1

Георги Иванов: Подадох оставка, Батков не я прие

  • гонзо-
  • левски-
  • тодор батков-
  • оставка-
  • георги иванов

Ще гоним Купата на България и обиграване на отбора, заяви Гонзо

Георги Иванов: Подадох оставка, Батков не я прие - 1
Снимка: БТА

Спортният директор на Левски Георги Иванов - Гонзо е подал оставка, но тя не е била приета от собственика на клуба Тодор Батков, съобщи „Меридиан Мач“.
 
Шефът разкри пред изданието защо не е бил на последната тренировка на тима, както и бъдещите цели на тима.
 
„Сутринта (б.р. вчера) бях на среща със собственика Тодор Батков. Подадох оставка, но той не я прие. Да, нещата стават по-бавно, отколкото ни се иска, но не трябва да се отказваме от целите си. Те са Левски да е по-силен, а не да е пети в класирането. Продължаваме по план“, заяви Гонзо.

„Ще гоним Купата на България и обиграване на отбора. Ще бъде грешка, ако разбием тима. Според мен Стойчо Стоев върви в правилна посока. Целта му е Левски да гони титлата през следващия сезон", каза още Георги Ивнаов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BENZ

    0 0 Отговор
    Evala na Gonzo