Last news in Fakti

18 Април, 2015 10:40 693 0

БФС твърдо решен да „реже глави“ в „Б“ група

  • септември-
  • б група-
  • скандал-
  • бфс-
  • верея-
  • уреждане на мачове

Може да извадят отбор от Б група

БФС твърдо решен да „реже глави“ в „Б“ група - 1
Снимка: Bfunion.bg

Скандалът, в който се замеси почти цялата „Б“ група след взаимните обвинения в уреждане на мачове и влияние върху съдии, очевидно няма да се размине само с шум в медиите.

Според „Меридиан Мач“ в Българския футболен съюз вече подготвят изключително тежки наказания по случая. Изчакват се окончателните резултати от проверката, с която се зае прокуратурата, за да бъдат официализирани санкциите.

Президентът на БФС Борислав Михайлов е твърдо решен да „реже глави“, което не изключва да имаме изваден отбор от втората ни професионална дивизия. Във футболните среди вече се коментира такъв сценарий като най-често се споменава името на Пирин (Разлог), който бе обвинен, че срещу 12 000 лева е „дал мача на Верея“, за да му помогне в битката за спасение.

На разпити били привиквани шефовете на клубовете, които са забъркани в скандала. Имало е разговори и с играчи като според непотвърдена информация, някой от тях се е „пропукал“ и е направил уличаващи признания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА