Last news in Fakti

23 Април, 2015 11:20 554 0

Алегри: Не играхме атрактивно, но е важен резултатът

  • масимилиано алегри-
  • ювентус-
  • монако-
  • шампионска лига-
  • атрактивно

Утре ще стане ясен съперникът на Ювентус за полуфиналите в ШЛ

Алегри: Не играхме атрактивно, но е важен резултатът - 1
Снимка: БТА/ AP

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри заяви, че тимът му не е играл атрактивно срещу Монако, но е заслужил класирането си напред в Шампионската лига.

Вчера „бианконерите“ завършиха наравно 0:0 срещу Димитър Бербатов и компания и се класираха за полуфиналите в надпреварата, след като в първия мач в Торино победиха с 1:0.

„Целта ни беше да се класираме на полуфиналите. Не играхме атрактивен футбол, но се представихме добре в дефанзивен план. Резултатът в крайна сметка срещу Монако е по-важен от играта ни“, заяви Алегри пред Sport Mediaset.

На полуфиналите Ювентус ще се изправи срещу някой измежду Барселона, Реал (Мадрид) и Байерн (Мюнхен) – жребият е в петък.

„Това са трите най-големи тимове в Европа. Гарантирам ви, че срещу когото и да се изправим, ще ни е по-трудно, отколкото срещу Монако“, заяви още 47-годишният италианец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА