27 Април, 2015 16:32 1 048 0

Даниел Стъридж аут до края на сезона

  • даниел стъридж-
  • ливърпул-
  • контузия-
  • висша лига-
  • брендън роджърс

Заради честите контузии Стъридж е изиграл едва 12 мача във Висшата лига

Даниел Стъридж аут до края на сезона - 1
Снимка: БТА/ AP

Нападателят на Ливърпул Даниел Стъридж по всяка вероятност ще пропусне мачовете на „мърсисайдци“ до края на сезона.

25-годишният английски национал страда от контузия на бедрото. Той е играл само в 12 мача от началото на шампионата във Висшата лига.

„Ситуацията с Даниел е трудна. Той е добро момче, което иска да играе и да помогне на съотборниците си“, заяви треньорът на Ливърпул Брендън Роджърс, цитиран от Goal.com.

„В момента не можем да разчитаме на него. Ще направим това, което е най-добро за него. Когато е здрав, той винаги е бил брилянтен за отбора“, каза още наставникът на „червените“.

Ливърпул е на пето място във временното класиране на английското първенство, изоставайки на 7 точки от четвъртия Манчестър Юнайтед.

До края на сезона „мърсисайдци“ ще играят с Хъл Сити, Куинс Парк Рейнджърс, Челси, Кристъл Палас и Стоук Сити.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА