Last news in Fakti

29 Април, 2015 17:28 848 1

Новият треньор на ЦСКА: Ще леем куршуми на играчите

  • любослав пенев-
  • цска-
  • куршуми-
  • треньор

Целта пред Любо Пенев е влизане в Лига Европа

Новият треньор на ЦСКА: Ще леем куршуми на играчите - 1
Снимка: БТА

Любослав Пенев даде първата си пресконференция като треньор на ЦСКА. Бившият селекционер на българския национален отбор заяви, че целта до края на сезона на „армейците“ ще е да се класират за Лига Европа и ако трябва ще се леят куршуми на играчите.

„Червените“, които преди Нова година бяха лидери във временното класиране на „А“ група, сега са на четвърто място в таблицата. Отборът няма победа в шампионата от месец декември, а освен това няма отбелязан гол в последните си осем мача.

„Единственото ми желание е да завършим подобаващо сезона и да се класираме за Лига Европа“, заяви пред журналисти Любослав Пенев.

„Не е сложно, простичко е – трябва работа, работа и пак работа. За да излезеш от криза, трябва да побеждаваш“, заяви наставникът.

„Ще им леем куршум, щом има страх сред футболистите. Кажете какъв калибър. Започвам от днес“, заяви още новият треньор на ЦСКА.

„Интересуват ме само петте мача до края на сезона. След това не знам какво ще стане. Рано или късно нещата ще се подредят в ЦСКА“, заяви Пенев.

Изпълнителният директор на клуба Александър Тодоров заяви, че Любо Пенев е поел поста срещу символична сума и че договорът му е до края на сезона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 офталмолог

    0 0 Отговор
    Ше леете сълзи с този.