Last news in Fakti

1 Май, 2015 13:50 849 2

Нов треньор – ново начало?

  • любослав пенев-
  • цска-
  • берое-
  • а група-
  • ново начало

ЦСКА няма победа в първенството от месец декември миналата година

Нов треньор – ново начало? - 1
Снимка: БТА

Днес от 18:00 часа ЦСКА гостува на Берое в среща от 28-ия кръг на българското първенство.

„Армейците” са с нов треньор – Любослав Пенев, и се надяват да прекъснат негативната си серия в „А” група. Тимът няма победа от месец декември, а по-притеснителното е, че няма отбелязан гол вече в осем поредни двубоя.

До края на шампионата остават пет кръга, а наставникът на „червените” заяви, че целта пред него и футболистите е класиране в Европа през следващия сезон.

За да се случи това, обаче, ЦСКА трябва да започне да побеждава. Тимът вече е на четвърто място в класирането и изостава с 4 точки от втория Локомотив (София) и 1 от третия Литекс.

Берое, от своя страна, също има амбиции за Лига Европа. Петър Хубчев и компания са само на 2 точки от ЦСКА и при победа днес ще се изравнят с третия Литекс, който утре приема столичните „железничари”.

Последният мач между ЦСКА и Берое завърши наравно – 0:0 на стадион „Българска армия”. Статистиката сочи, че последната домакинска победа на старозагорци над ЦСКА в мач за първенство е от далечната 1990 година.

Берое ще бъде без треньора си Петър Хубчев, който получи наказание заради протестите си срещу съдията Георги Кабаков в мача срещу Лудогорец.

Без съмнение ни очаква един интересен сблъсък в Стара Загора, който е с огромно значение за разпределението на евроквотите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аман от тоя

    0 0 Отговор
    Кое му е новото на този?Един ексентричен лежащ на миналото си.Ако ставаше нещо от него щеше да работи в чужбина /ако иска/,а той с дъвката и чорбата.
  • 2 Лявата обувка

    0 0 Отговор
    Ако е такъв треньор какъвто футболист беше Бог да пази отбора!