Last news in Fakti

29 Април, 2015 20:38 3 795 9

Левски отстрани Лудогорец след гол на Аниете в края на мача

  • левски-
  • лудогорец-
  • купа на българия-
  • антонио аниете

На финала за Купата на България Левски ще се изправи срещу Черно море

Левски отстрани Лудогорец след гол на Аниете в края на мача - 1
Снимки: БТА

Левски победи Лудогорец с 1:0 в среща-реванш от полуфиналите за Купата на България и отстрани „орлите“, след като първият мач завърши при нулево равенство.

Единственият гол отбеляза Антонио Аниете в добавеното време на двубоя. Испанецът шутира по диагонала и не остави никакви шансове на Владо Стоянов.

В 27-ата минута Марселиньо финтира Стойчев отляво и стреля към вратата на домакините, но ударът му се отби в гредата. В 44-ата минута Божидар Краев можеше да открие резултата, но ударът му мина покрай вратата на „орлите“.

В края на първото полувреме „сините“ имаха претенции за дузпа за нарушение на Владо Стоянов срещу Анието, но главният съдия Ивайло Стоянов не отсъди такава.

В 60-ата минута Ангуло центрира от корнер, а Минев отклони топката към собствената си врата. Тя се отби в гредата, след което последва удар на Анисе, който обаче бе блокиран. Така се стигна до финалните минути, в които „сините“ вкараха така ценния гол.

На финала за Купата на България Левски ще се изправи срещу Черно море, който отстрани Локомотив (Пловдив) с общ резултат с 8:3.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛудоФен

    0 1 Отговор
    Съдията е мръсен б....к да му изсъхнат мъ-те.
  • 2 левскар

    1 1 Отговор
    лески доказа ,че дори и в трудни времена за клуба е бил и винаги ще бъде водещ фактор в българския футбол.САМО ЛЕВСКИ
  • 3 левскарчето

    0 0 Отговор
    крайно време е вече левски, цска, литекс, ботевци, берое, локотата да започнат да мачкат здраво смешниците от лудогорец и съдиите да подкрепят истинските отбори, а не лудогорец с техните мръсни пари! нека запратим този срамен за българския футбол отбор там където му си беше мястото преди да влезнат в 'а' група при достойните... лудогорец не са достойни! те нямат история, стадион, публика, град! и си създадоха история по много подъл начин, прецаквайки грандовете ни като левски и цска!!! лудогорци дето нямат публика ли? за тях ли да викаме като играят с чужди отбори? разкарайте се! срам за бг футбола са тия зелени! наляха се мръсни пари там! какво ми ги подкрепяте тем подобни отборченца дето никой не ги знаеше и ще ми доминират в бг първенството пффффффффффффффффф бегайте ве!!! само левски, цска, славия, локотата, берое, литекс, ботевци!!! другите к'ви грандове са? аре у село!!!

    Коментиран от #8

  • 4 Мартин

    0 0 Отговор
    В 44-ата минута Красен Краев можеше да открие резултата. Нещо средно между министъра на спорта и юношата на левски :D
  • 5 Капанец от РазГРАД

    0 0 Отговор
    левскарченце един СЛУЧАЕН гол няма да ви върне от там за където сте тръгнали / към дъното/ добре, че дойде треньор от РАЗГРАД та да ви учи. Мръсните пари се въртят във Грандселските отбори.
  • 6 Капанец от РазГРАД

    0 0 Отговор
    .... а за историята и какви българи живеят в Разград, малкия ти мозък няма как да знае.
  • 7 гост

    0 0 Отговор
    Доста прости хора сте се събрали на това място.Критикувайте управата на стадиона за хаоса пред входовете , не се псувайте един друг.
  • 8 любител

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "левскарчето":

    Явно си поредният кон с капаци, който не разбира че живее в най-голямото село в Бг!
    Като толкова много говориш за мръсни пари се сети за тоя клоун Батков или другият клоун и Лупи и техните чисти като светена вода пари, та тогава прави сравнения!
    Не били достойно, еми вече имат повече успехи в Шампионска лига от вас, така че спокойно може да ни обясниш, че вие също имате такива от 1964г, и в близките поне 20, ако не ви затворят или поне успеете да минете в първите 6, няма да излете от Бг, (виждали сме какво става като излезете).
    П.С. недей да забравяш, че вашият треньор също беше от мръсен Лудогорец до преди година, сега защо е много велик?
  • 9 Волен Сидеров

    0 0 Отговор
    горчиво горчиво горчиво.лудогорец си го върна на цска-но незнае че цска толкова си го могат-и те не са искали да дават мача и пратят уевски във втората шестица ама на.но не прави чест на домусчиев-в превод означава-домус-прасе- иначе се прави на мъжкар но се дупи на уевски и той-супер ще стане сега Локо Сф да стане шампион-голям кеф ще е -а уевски още не е взела купата и тази игра може да им се върне хубаво и на тях-Черно море сега им е шанса да вземат парички.Но жалкото е ,че който и да се класира и най много до вторият кръг и ставаме винаги за резил и смях по евро терените.
    Жалко е че бг мафиотите във футбола се сменят и нищо ново под слънцето-сега е домусчиев,утре ще е друг..и все зрителите и запалянковците сме прекараните-както и вместо безплатно да гледаме мачовете то трябва и да плащаме от джоба си за телевизионите канали...
    да се оправят както искат -каквото е в държавата това и в спорта -няколко човека ни решават какво ще гледаме и какво ще се случва-дремеме ми на дедовия-този цирк не искам да го гледам има толкова интересни неща които човек може да прави и нямам намерение да ги подкрепям-те да си правят пачките а аз да трупам негативите-несериозна работа и нечестна ...