Last news in Fakti

29 Април, 2015 22:57 1 258 2

Гонзо „захапа“ ЦСКА след успеха над Лудогорец

  • левски-
  • цска-
  • лудогорец-
  • гонзо-
  • георги иванов
Гонзо „захапа“ ЦСКА след успеха над Лудогорец - 1
Снимка: БТА

Спортният директор на Левски – Георги Иванов бе доволен от представянето на своя отбор в полуфиналния мач-реванш от Купата на БЪлгария срещу Лудогорец, спечелен от „сините“ с 1:0. Гонзо похвали футболистите, но не пропусна да се заяде със вечния дразнител ЦСКА.

„Имахме доста проблеми, и от финансово естество, и от всякакъв вид, но в крайна сметка футболистите са мъже. Благодарим им, показаха, че са едни от най-добрите в България. Не спирам да го повтарям откакто отпаднахме от първата шестица, заради един отбор, който се надупи“. – сподели той.

„Досега не съм говорил за ЦСКА, логично е това, което се случва в клуба, те го заслужават.“ – завърши раздразнено Гонзо, припомняйки си събитията отпреди 2 месеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Nazi

    0 0 Отговор
    Яд ли те е бе Гонзолино?Нали седем беше добро число?
  • 2 гост

    1 0 Отговор
    Това снощи беше просташка работа.Публиката не можа да влезе за началото на мача.Тия простаци от управата на стадиона пускаха едва ли не през решетките на входа.Селска идилия е този стадион огледален образ на Батков.