Last news in Fakti

29 Април, 2015 20:54 862 0

Георги Дерменджиев: Трябва отново да докажем, че сме най-добрите

  • георги дерменджиев-
  • лудогорец-
  • левски

Според него Левски не е надиграл Лудогорец

Георги Дерменджиев: Трябва отново да докажем, че сме най-добрите - 1
Снимка: БТA

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев бе разочарован от отпадането на неговия отбор от турнира за Купата на България след загубата с 1:0 от Левски.

Според Дерменджиев отборът ще трябва да се вдигне и отново да докаже своята класа.


„Мисля, че този мач ще мотивира още повече футболистите. От тук нататък те ще искат да докажат своята класа още повече. Още декември месец казах, че ще има несигурност и че тези четири месеца ще са най-трудните за отбора. Опитваме се това състояние да го сведем до минимум и отборът отново да се движи добре. Мисля, че при всички случаи ще съхраним преднината си в шампионата. Това е футболът. Всеки има своите спадове и възходи. Става въпрос за много мачове и таван на качествата. Това са живи организми. Все пак едва ли ще затънем в криза. Левски не ни надигра, но това е футболът.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА