Last news in Fakti

29 Април, 2015 21:27 1 003 0

Стойчо Стоев: Горд съм с играчи и публика

  • стойчо стоев-
  • играчи-
  • левски

Треньорът на Левски бе щастлив след успеха на отбора срещу Лудогорец

Стойчо Стоев: Горд съм с играчи и публика - 1
Снимка: БТА

Треньорът на Левски Стойчо Стоев бе много щастлив от класирането на своя отбор за финала на турнира за Купата на България след победата над Лудогорец с 1:0.

Той заяви, че е благодарен на футболисти и фенове за тяхното раздаване по време на мача.

„Мисля, че си заслужихме успеха. Играхме с един изключителен отбор, показал колко е добър и в чужбина. Получи се един много добър мач с положения и пред двете врати. Изстрадахме успеха си, а и си го търсихме. Аниете вкара един майсторски гол. Прекрасен.

Отиваме на финал, но при тези несгоди, които ни съпътстват трябва поне да се порадваме на тази победа. На един финал нищо не се знае. Надявам се срещу Черно море да играем като срещу Лудогорец. Ще се готвим много сериозно за този финал. Благодаря на футболистите, които показаха, че Левски е жив. Публиката беше страхотна. Имахме невероятна подкрепа.

Имах съмнения, че може да прегорим, ако се стигне до продължения. Но мисля и че тогава щяхме да се представим добре. Наистина освен футболисти, моите играчи са и големи мъже. Те не получават пари от доста време, но това не им се отрази. На терена не си пролича, че ние играем без пари, а на Лудогорец всичко им е осигурено. Има време до финала.

Усещам любовта на феновете. Когато знаеш как да работиш идва отплатата за този труд. Хората ти се отблагодаряваме. Създадохме една много добра връзка по между си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА